Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Οργανώνοντας τα προσκλητήρια του γάμου

Οι προσκλήσεις του γάμου σας που θα διαλέξετε θα πρέπει να συμπληρώνουν την εικόνα και το στυλ που θέλετε να έχει ο γάμος σας. Η πρόσκληση σας είναι η πρώτη εικόνα που θα έχουν οι καλεσμένοι σας για το πως θα είναι ο γάμος σας και τι να περιμένουν.
Παρόλο που ο σχεδιασμός της πρόσκλησης του γάμου σας φαίνετε σαν εύκολη διαδικασία, το ίδιο εύκολο είναι να πάει κάτι λάθος. Το βασικό είναι να μην υποτιμήσετε το χρόνο που μπορεί να σας πάρει για να διαλέξετε τα προσκλητήρια σας. Αφού διαλέξετε το σχέδιο θα πρέπει να σκεφτείτε τι θα γράφει μέσα. Όσα διαφορετικά σχέδια υπάρχουν, υπάρχουν σχεδόν άλλοι τόσοι τρόποι για το πως θα είναι το κείμενο. Αφού καταλήξετε και στο κείμενο θα πρέπει να σκεφτείτε τον τρόπο που θα στείλετε τις προσκλήσεις, να αγοράσετε τους ανάλογους φακέλους που θα προστατέψουν το φάκελο και να κάνετε μια λίστα με τις σωστές διευθύνσεις και ονόματα αυτών που θέλετε να καλέσετε.
Για να πάνε όλα καλά και να μην έχετε να ανησυχήσετε για τη θεία στο χωριό αν θα παραλάβει τη πρόσκληση της έγκαιρα και να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις,φτιάξτε ένα πρόγραμμα  ώστε να είναι όλα υπό έλεγχο.
Αποστολή. Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι η κατάλληλη περίοδος για να στείλετε τις προσκλησεις του γάμου σας είναι 6 με 8 εβδομάδες νωρίτερα. Μετρήστε στο ημερολόγιο ανάποδα από τη μέρα του γάμου σας και σημειώστε πότε είναι το νωρίτερο και το αργότερο που θα πρέπει να έχετε έτοιμες τις προσκλήσεις για αποστολή.
Διευθύνσεις. Θα χρειαστείτε 1 με 2 βδομάδες για να φτιάξετε τους φακέλους και να γράψετε τις διευθύνσεις. Ο χρόνος που θα χρειαστείτε εξαρτάται από την περίοδο που θα στείλετε τις προσκλησεις του γάμου σας (αν π.χ. η αποστολή συμπέσει με κάποια γιορτή πολύ πιθανό να καθυστερήσει η παράδοση) και από το πόσες προσκλήσεις πρέπει να φτιάξετε. 
Παραγγελία. Ανάλογα με το προσκλητήριο που θα διαλέξετε, το πόσο πολύπλοκο είναι και τι αλλαγές θα κάνετε στο αρχικό του σχέδιο, υπολογίστε 3 με 6 εβδομάδες μέχρι να παραλάβετε τις τελικές προσκλήσεις του γάμου σας.
Επιλογή. Το ιδανικό λοιπόν είναι να ξεκινήσετε να κοιτάτε για τις προσκλήσεις σας 4 με 5 μήνες νωρίτερα. Αν πάλι θέλετε οι προσκλήσεις σας να είναι ιδιαίτερες και χρειάζονται κάποια ειδική κατασκευή καλό είναι να ξεκινήσετε ακόμη και 6-8 μήνες νωρίτερα. Καλύτερα να έχετε περισσότερο χρόνο μπροστά σας παρά να τρέχετε να προλάβετε τελευταία στιγμή.
read more “Οργανώνοντας τα προσκλητήρια του γάμου”

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Επιλέγοντας νυφικά εσώρουχα

Μια τέτοια μέρα πρέπει να αισθάνεστε άνετα μέσα κι έξω και το κλειδί είναι τα εσώρουχα. Κι ενώ για το νυφικό θα διαθέσετε δεκάδες ώρες με πρόβες, δοκιμή εναλλακτικών σχεδίων και διορθώσεις, όπως οι περισσότερες γυναίκες πιθανότατα θα φορέσετε τα εσώρουχα που θα διαλέξετε στην τελευταία βόλτα στα μαγαζιά. Κάτι τέτοιο, όμως, ίσως καταστρέψει το κατά τ’ άλλα αρμονικό αποτέλεσμα και την εικόνα που θα μείνει σε όλους από την παρουσία σας. Αφιερώστε, λοιπόν, λίγο περισσότερο χρόνο στην αναζήτηση εσωρούχων και αν χρειαστεί ανεβάστε το budget για να μην σας προδώσουν την κρίσιμη στιγμή.
Πολλά θα κριθούν καταρχήν από την επιλογή στηθόδεσμου. Όπως και να το κάνουμε, για τις περισσότερες γυναίκες το θέμα «στήθος» είναι ένα μικρό πρόβλημα. Είτε γιατί δεν είναι αρκετά μεγάλο και ψάχνουν τρόπο να το αναδείξουν είτε γιατί είναι υπερβολικά μεγάλο και προσπαθούν να το συμμαζέψουν. Αυτό ισχύει και κάτω από το νυφικό, μόνο που σε αυτή την περίπτωση η εφαρμογή πρέπει να είναι ακόμη τελειότερη αφού καταλήξετε στο νυφικό, κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά και αναζητήστε τον κατάλληλο στηθόδεσμο. Φορέστε το και στις πρόβες που θα κάνετε για τις διορθώσεις του νυφικού και όχι μόνο στην τελευταία δοκιμή.

Επιλέγοντας εσώρουχα προσέξτε μερικές βασικές λεπτομέρειες:
 

• Ο στηθόδεσμος πρέπει να κρατά σταθερό το στήθος. Πιθανότατα θα αναζητάτε σέξι εσώρουχα, όπως τα σουτιέν τριών τετάρτων, για να είστε αισθησιακή την πρώτη νύχτα του γάμου, αλλά το σημαντικότερο είναι να εξασφαλίσετε σταθερότητα για τις προηγούμενες ώρες. Μπορείτε, άλλωστε να αλλάξετε εσώρουχα μετά την δεξίωση.
• Αν το νυφικό είναι εξώπλατο δεν πρέπει η πλάτη του στηθόδεσμου να ανασηκώνεται ούτε κατ’ ελάχιστο πάνω από την πλάτη του νυφικού. Σκεφτείτε πόσο άσχημα θα φαίνεται σε όλους τους καλεσμένους που θα στέκονται πίσω σας την ώρα της γαμήλιας τελετής.
• Αν έχετε βαρύ στήθος και επιμένετε σε ένα αποκαλυπτικό εξώπλατο, φροντίστε το μπούστο του νυφικού να υποστηρίζει σφιχτά το στήθος σας ακόμη κι όταν κάνετε έντονες κινήσεις.
• Αν υπάρχουν διαφάνειες στο νυφικό (για παράδειγμα κάτω από το στήθος) δεν πρέπει να φαίνεται η άκρη των εσωρούχων.
• Σε καμία περίπτωση μην καταφύγετε σε πλαστικές διαφανείς τιράντες για τον στηθόδεσμο νομίζοντας ότι κανείς δεν θα τις προσέξει σε ένα στράπλες νυφικό. Το αποτέλεσμα θα είναι εντελώς απογοητευτικό.
• Αν φοράτε νυφικό μεταξωτό ή από άλλο ύφασμα που διαγράφει τις λεπτομέρειες από κάτω του, αποφύγετε εσώρουχα που διαγράφονται άσχημα π.χ. κορσάζ, δαντελωτά εσώρουχα, σλιπ μεσαίου μεγέθους ή για ψηλά πόδια.
Προτιμήστε στηθόδεσμο και σλιπάκι χωρίς καθόλου ραφές.
• Αποφύγετε χρωματιστά εσώρουχα. Μπορεί να αποκαλυφθούν σε μια τολμηρή χορευτική πόζα.
• Αρκετές ημέρες πριν τον γάμο φορέστε τα εσώρουχα και το νυφικό και περπατήστε κάνοντας διάφορες κινήσεις για να δείτε πόσο άνετα αισθάνεστε ή όχι. Αλλάξτε εγκαίρως ό,τι σας ενοχλεί.
Τέλος, διαλέξτε και μια καλτσοδέτα για να τιμήσετε το έθιμο. Το πέταγμα της καλτσοδέτας ακολουθεί το πέταγμα της ανθοδέσμης. Φορέστε μια σέξι καλτσοδέτα που ο γαμπρός θα βγάλει από το πόδι σας και θα πετάξει στους εργένηδες καλεσμένους. Όποιος την πιάσει σίγουρα θα καλοπαντρευτεί σύντομα!






read more “Επιλέγοντας νυφικά εσώρουχα”

Τι να κάνετε με τους καλεσμένους του γάμου σας...

Η μέρα του γάμου σας είναι η μέρα που θέλετε να μοιραστείτε με την οικογένεια σας, τους φίλους σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αρχίζοντας να σημειώνετε ποιους θα καλέσετε μπορεί να θέλετε να καλέσετε όλους όσους γνωρίζετε, ακόμη και αν τους έχετε συναντήσει μόνο μία φορά στη ζωή σας! Αρχικά σκεφτείτε αν ο γάμος σας θέλετε να είναι μεγάλος και ανοιχτός ή πιο μικρός και οικογενειακός, όπως επίσης και το budget που έχετε διαθέσιμο. Η λίστα καλεσμένων είναι ίσως το αρχικό και πιο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να λάβετε υπόψη σας και αυτό που θα καθορίσει τον υπόλοιπο γάμο σας. Σας δίνουμε κάποιες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε το άγχος σας.

Παιδιά: Εξαρτάται από εσάς και το σύντροφο σας να αποφασίσετε αν θέλετε να έχετε παιδιά στο γάμο σας. Θα πρέπει να σκεφτείτε το είδος της δεξίωσης που θέλετε να κάνετε και αν θα σας πειράξουν οι φωνές, τα κλάματα, η σύγχυση και το ανακάτωμα που δημιουργούν τα παιδιά. Αν δε θέλετε παιδιά στο γάμο σας δεν είναι ανάγκη να το αναφέρετε στη πρόσκληση. Πέστε το στους δικού σας ανθρώπους και ζητήστε τους να το μεταφέρουν διακριτικά σε αυτούς που τους αφορά το θέμα. Αν πάλι απαντήσουν κάποιοι ότι θα έρθουν με τα παιδιά τους ζητήστε τους να μην τα φέρουν γιατί δε θα είναι ιδανικό περιβάλλον για αυτά.
 

Αναγγελία γάμου: Ίσως οι γονείς σας ζητήσουν να καλέσετε μακρινούς συγγενείς που μπορεί και να μην έχετε δει ποτέ στη ζωή σας μόνο και μόνο επειδή πρέπει, ενώ ξέρετε ότι δε θα έρθουν. Παρόλα αυτά όμως, όπως εσείς νοιώθετε την υποχρέωση να τους καλέσετε, μπορεί και αυτοί να νοιώσουν την υποχρέωση να έρθουν. Μια καλή ιδέα για να αποφύγετε κάτι τέτοιο είναι να τους στείλετε μια κάρτα που να τους αναγγέλλει το γάμο σας. Έτσι θα τους δείξετε ότι τους τιμάτε και τους έχετε στο μυαλό σας αλλά ο γάμος σας θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο (ένα λευκό ψέμα κανέναν δεν έβλαψε!)



Συνάδελφοι: Αν θέλετε ή πρέπει να κόψετε τη λίστα των καλεσμένων σας ο καλύτερος τρόπος είναι να αφαιρέσετε τους συναδέλφους σας. Μπορείτε να καλέσετε μόνο αυτούς τους λίγους που πραγματικά θέλετε, ρισκάροντας να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αποφεύγοντας να τους καλέσετε όλους, ο γάμος σας θα έχει μια πιο οικογενειακή και φιλική ατμόσφαιρα. Πηγαίνετε μετά το γάμο μπομπονιέρες δτη δουλειά και κεράστε τους συναδέλφους σας, λέγοντας τους ότι ο γάμος έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.



Bachelor: Όσοι είναι καλεσμένοι στο bachelor πρέπει να είναι και στο γάμο. Γι’ αυτό μην κανονίσετε κάποια μεγάλη γιορτή που θα μπορείτε να καλέσετε και τη πιο ξεχασμένη φίλη σας γιατί μετά θα πρέπει να τη καλέσετε και στο γάμο.



Φίλοι γονιών: Ο γάμος σας είναι κάτι που σίγουρα θέλουν να μοιραστούν οι γονείς σας με τους φίλους τους. Για να μην ξεφύγουν τα πράγματα, πείτε τους ότι μπορούν να καλέσουν συγκεκριμένο αριθμό ατόμων, αφού πρώτα έχετε συνεννοηθεί με το σύντροφο σας. Στο κάτω κάτω, είναι ο δικός σας γάμος και θέλετε να τον περάσετε με τους δικούς σας φίλους και τους ανθρώπους που αγαπάτε.

read more “Τι να κάνετε με τους καλεσμένους του γάμου σας...”

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Οργανώστε τον μήνα του μέλιτος!!

Μπορεί η οργάνωση του γάμου σας να σας έχει δημιουργήσει απίστευτο άγχος και κούραση, αλλά το ταξίδι του μέλιτος θα είναι η αποζημίωση σας! Βέβαια, ακόμη και για αυτό θα πρέπει να οργανωθείτε!
 
*  Αρχίστε να ψάχνετε προορισμούς όσο το δυνατόν νωρίτερα. Προσπαθήστε να κλείσετε ξενοδοχείο και τρόπο μεταφοράς αμέσως μόλις καταλήξετε στην ημερομηνία του γάμου σας και κλείσετε την εκκλησία. Οι κλασσικοί γαμήλιοι προορισμοί κλείνουν αμέσως και μετά θα πρέπει να ξοδέψετε περισσότερα.
* Σκεφτείτε τον ιδανικό για εσάς προορισμό που θα ταιριάζει και με την εποχή που θα κάνετε το γάμο σας. Αν ο γάμος σας γίνει το καλοκαίρι θα είναι πιο εύκολο να βρείτε έναν καλοκαιρινό προορισμό στην Ευρώπη αλλά όχι σε άλλες περιοχές, ενώ αν ο γάμος σας γίνει το χειμώνα προτιμήστε να πάτε σε κάποιο βουνό ή σε κάποιο εξωτικό προορισμό που θα είναι καλοκαίρι.
* Κάντε μία λίστα με τους προορισμούς που προτιμάτε. Κάντε έρευνα να δείτε αν η περίοδος που θέλετε να πάτε είναι και η κατάλληλη εποχή. Δεν θέλετε να πάτε σε έναν εξωτικό προορισμό την περίοδο των βροχών.
* Ρωτήστε τους φίλους σας να σας προτείνουν μέρη που μπορεί να μην έχετε σκεφτεί ή που έχουν επισκεφτεί.  Αν έχουν πάει εκεί που θέλετε να πάτε και εσείς, ζητήστε τους να σας προτείνουν μέρη να επισκεφτείτε και εστιατόρια να φάτε.
* Αν αναλάβει την οργάνωση του ταξιδιού σας κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο προτιμήστε ένα που έχει εμπειρία στα συγκεκριμένα ταξίδια ώστε να σας προτείνει προορισμούς ιδανικούς για εσάς.
* Βάλτε στην άκρη ένα ποσό ώστε να κάνετε κάτι ιδιαίτερο στο ταξίδι σας, όπως να πάτε σε ένα σπα, να κάνετε μαθήματα κατάδυσης, ή να πάτε σε ένα πολύ καλό εστιατόριο.
* Αν πάτε σε κάποιο εξωτικό προορισμό τσεκάρετε ότι έχετε κάνει όλα τα απαιτούμενα εμβόλια και οργανώστε ένα φαρμακείο με τα είδη πρώτης ανάγκης όπως αναλγητικά, κρέμες για τσιμπήματα, εντομοαπωθητικά, κρέμες κορτιζόνης κτλ.
* Δείτε τι γλώσσα μιλάνε και πάρτε ένα λεξικό ή μάθετε κάποιες βασικές και χρήσιμες λέξεις.
 
* Αγοράστε ή δανειστείτε μία πολύ καλή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Πάρτε έξτρα κάρτες μνήμης ώστε να βγάλετε όσες θέλετε ανενόχλητοι.
* Αν θα πάτε ταξίδι σε κάποιο προορισμό που ξέρετε ότι θα κάνετε πολλά ψώνια, όπως στην Αμερική, πάρτε μαζί σας και μία έξτρα άδεια βαλίτσα ή σακβουαγιάζ.
* Επιβεβαιώστε ότι η ταυτότητα και το διαβατήριο σας είναι εντάξει και δεν έχουν λήξει ή χρειάζονται ανανέωση.
 
* Αν έχετε σκοπό να μείνετε έγκυος στο μήνα του μέλιτος μιλήστε με το γυναικολόγο σας. Αν παίρνετε αντισυλληπτικά χάπια, σταματήστε τα τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα.
* Ενημερωθείτε για το νόμισμα της χώρας που θα επισκεφτείτε και αλλάξτε χρήματα. Ρωτήστε αν η χρήση πιστωτικής κάρτας είναι δυνατή σε χώρους όπως το ξενοδοχείο που θα μείνετε, εστιατόρια, μουσεία και καταστήματα.
* Αν έχετε κάποιο κατοικίδιο και φεύγετε σε περίοδο αιχμής, ψάξτε από νωρίς κατάλυμα που θα το φιλοξενήσει.



read more “Οργανώστε τον μήνα του μέλιτος!!”

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Μυστικά ομορφιάς για να λάμψετε την μέρα του γάμου σας...

Όπως η οργάνωση του γάμου σας θέλει χρόνο, έτσι θέλει και η σωστή προετοιμασία σας για να είστε όσο πιο όμορφη μπορείτε.
 

Μαλλιά: Το νέφος, το πιστολάκι, το βάψιμο, τα προϊόντα styling και όχι μόνο,  καταστρέφουν και θαμπώνουν τα μαλλιά. Ξεκινήστε την «επιδιόρθωση», αλλάζοντας αρχικά τη διατροφή σας. Φαγητά με βιταμίνη Β όπως τα ψάρια, τα αυγά, και οι ξηροί καρποί, βοηθάνε τα μαλλιά να γίνουν πιο λαμπερά. Πηγαίνετε στο κομμωτήριο τουλάχιστον μία φορά το μήνα για να σας καθαρίζουν τις άκρες από τη ψαλίδα και κάντε μία βαθιά ενυδατική μάσκα μία φορά τη βδομάδα.

Μάτια: Τα μάτια είναι το παράθυρο της ψυχής, και τη μέρα του γάμου σας θα λένε πολλά, αρκεί να είναι ξεκούραστα. Τα ξενύχτια για να τελειώσετε τις μπομπονιέρες, και να γλεντήσετε τις «τελευταίες» μέρες ελευθερίας σας με τις φίλες σας, πολύ πιθανό να σας «χάρισαν» κόκκινα μάτια με μαύρους κύκλους. Αποφύγετε τα, ή τουλάχιστον μειώστε τα. Αποφύγετε το πολύ αλκοόλ και αλάτι που βοηθάει στο πρήξιμο των ματιών, χώρους με πολύ καπνό, κάντε καλό καθαρισμό πριν πέσετε για ύπνο και κάντε μάσκα ματιών τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα. Κομπρέσες με χαμομήλι βοηθάνε τα μάτια να παραμείνουν καθαρά.

Χείλια: Τα χείλια σας χρειάζονται και αυτά τη δέουσα προσοχή για να είναι μαλακά και όμορφα. Κάντε απολέπιση με μία οδοντόβουρτσα και χλιαρό νερό, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, προτιμήστε κραγιόν με αντηλιακό ακόμη και το χειμώνα, και κρατάτε τα ενυδατωμένα συνέχεια.      
    
Πρόσωπο: Τουλάχιστον έξι μήνες πριν το γάμο σας, ξεκινήστε τους καθαρισμούς προσώπου και αν έχετε θέμα με ακμή και σπυράκια, τώρα είναι ο καιρός να δείτε κάποιο δερματολόγο. Χρησιμοποιείστε μία καλή ενυδατική κρέμα ημέρας (πάντα με δείκτη προστασίας) και μία ειδική κρέμα νύχτας. Οι κρέμες νύχτας έχουν εντελώς διαφορετική λειτουργία από αυτές της μέρας, γιατί δεν προσφέρουν προστασία, αλλά βοηθούν το δέρμα να αναπλάσει τα νεκρά κύτταρα και να αναζωογονηθεί. Μία φορά την εβδομάδα κάντε κάποια βαθιά ενυδατική μάσκα, από τις έτοιμες που υπάρχουν στο εμπόριο ή φτιάξτε τις δικές σας! Το πρόσωπο θέλει χρόνο για να μπορέσει να βελτιωθεί. Το πιο βασικό και εύκολο από όλα είναι να αρχίσετε να πίνετε πολύ νερό, κυρίως εφόσον η σωστή ενυδάτωση είναι το άλφα και το ωμέγα ενός λαμπερού δέρματος!

Λαιμός: Είναι αλήθεια ότι ο λαιμός είναι ένα από τα ελάχιστα σημεία που φανερώνει την ηλικία. Αυτό γίνετε κυρίως γιατί δεν του δίνετε την προσοχή που πρέπει και δεν γίνετε η σωστή περιποίηση. Κάντε μία μαλακή απολέπιση (το δέρμα του λαιμού είναι πολύ πιο λεπτό από του προσώπου) και ενυδατώνετε καθημερινά. Σκεφτείτε ότι ο λαιμός δεν έχεις ιδρωτοποιούς αδένες όπως το πρόσωπο, άρα χρειάζεται και αυτός ενυδάτωση, αν όχι περισσότερη από το πρόσωπο.

Σώμα: Αν ο γάμος σας δεν είναι αρκετά καλός λόγος να ξεκινήσετε σωστή διατροφή και άσκηση, τότε τίποτα δεν θα είναι! Αρχίστε να γυμνάζεστε, (αν δεν σας αρέσει το γυμναστήριο, ή αν δεν θέλετε να κάνετε τη γράμμωση της Πετρουλάκη, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις), πίνετε πολύ νερό (ένας εύκολος τρόπος να χάσετε κιλά), και κάντε καθημερινή απολέπιση.
 
Πόδια: Μπορεί να μην δείξετε τα πόδια σας τη μέρα του γάμου σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τους δώσετε την ανάλογη προσοχή, τουλάχιστον για το μήνα του μέλιτος σας. Προτιμήστε αποτρίχωση με κερί αντί για ξυράφι. Οι τρίχες θα μαλακώσουν και τα πόδια σας θα παραμείνουν μαλακά περισσότερο καιρό. Μετά από κάθε μπάνιο μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε κρέμα σώματος, όσο είναι ακόμη νωπό το δέρμα σας. Τέλος, μην περιμένετε τη τελευταία βδομάδα πριν το γάμο σας για να περιποιηθείτε σωστά τα νύχια και τις φτέρνες σας. Ένα επαγγελματικό πεντικιούρ δεν γίνετε μόνο για να είναι ωραία τα νύχια σας αλλά για την σωστή υγιεινή των άκρων σας. Τουλάχιστον μία φορά βδομάδα κάντε απολέπιση στις φτέρνες σας και φοράτε κάλτσες στον ύπνο σας, έχοντας βάλει πολύ ενυδατική κρέμα, ώστε να απορροφηθεί όσο το δυνατόν περισσότερη.


read more “Μυστικά ομορφιάς για να λάμψετε την μέρα του γάμου σας...”

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Απλοί κανόνες για σωστή γαμήλια οργάνωση

Πριν ξεκινήσετε να σκέφτεστε το γάμο σας, αφιερώστε χρόνο στο να οργανωθείτε σωστά. Έτσι θα μπορέσετε να χαρείτε κάθε στιγμή μέχρι τη μεγάλη μέρα χωρίς άγχος, στρες και εντάσεις.

1. Καθορίστε το budget σας και προσπαθήστε να το τηρήσετε. Παρόλο που όλοι γνωρίζουμε ότι ένας γάμος κοστίζει, τα χρήματα είναι ένα ευαίσθητο θέμα που σε κανένα δεν αρέσει να το συζητάει. Είναι προτιμότερο να ξεκινήσετε γνωρίζοντας ακριβώς πόσα έχετε διαθέσιμα να ξοδέψετε για το γάμο σας παρά να βρεθείτε προ εκπλήξεως όταν θα είναι πλέον αργά. Μη κάνετε καμία συμφωνία με προμηθευτές πριν έχετε μία καλή άποψη για τα κόστη στην αγορά.  Πολύ βασικό είναι να έχετε στο μυαλό σας οτι έχετε 10%-20% μικρότερο budget από όσο πραγματικά έχετε ώστε να μπορέσετε να προγραμματίσετε καλύτερα και να μην αγχωθείτε για τυχόν έξοδα της τελευταίας στιγμής. Επίσης, πάντα αναφέρετε στους προμηθευτές ότι έχετε 10% χαμηλότερο budget από όσο υπολογίζετε γιατί θα σας προτείνουν σίγουρα κάτι ακριβότερο.

2. Αν η οικογένειά σας δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο και θέλει να βοηθήσει με την προετοιμασία του γάμου σας θα είναι δύσκολο να τους πείτε όχι. Αναθέστε τους να ασχοληθούν με κάτι με το οποίο δεν θέλετε εσείς. Μπορείτε π.χ. να τους ζητήσετε να ψάξουν προσκλητήρια, μπομπονιέρες ή διαθεσιμότητα σε εκκλησίες στις ημερομηνίες που θέλετε. Μπορείτε ακόμη να τους δείξετε τη μπομπονιέρα που θέλετε και να τους ζητήσετε να ψάξουν για καλύτερες τιμές, ή ακόμη καλύτερα τρόπο να τις κάνετε μόνοι σας. Το βασικό είναι ότι η τελική απόφαση θα είναι δική σας.

3. Προσλάβετε επαγγελματίες. Μπορεί η φίλη της κουμπάρας σας να είναι καλή στο μακιγιάζ ή ο αδελφός του φίλου σας να σας ζητήσει να βγάλει εκείνος τις φωτογραφίες του γάμου σας, αλλά μια τέτοια κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία και το τελικό αποτέλεσμα να είναι κάθε άλλο παρά όμορφο. Και εσείς δε θα μπορείτε να μιλήσετε! Προτιμήστε επαγγελματίες για τις γνώσεις τους, την εμπειρία τους σε ανάλογες περιστάσεις και γιατί θα ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν και να λύσουν τυχόν προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν. Και εσείς θα μπορείτε να ασχοληθείτε μόνο με το πώς θα περάσετε καλά τη μέρα του γάμου σας.

4. Συγκρίνετε όμοια πράγματα. Όταν ψάχνετε για χώρο δεξίωσης ή catering, μη συγκρίνετε τιμές, αλλά αυτό που σας προσφέρουν στη συγκεκριμένη τιμή. Ο κάθε προμηθευτής και συνεργάτης σας προσφέρει διαφορετικές υπηρεσίες, ποιότητα και ποσότητα. Θα πρέπει να αξιολογήσετε πολύ προσεκτικά τι προσφέρει ο κάθε προμηθευτής και σε τι τιμή. Κάτι που στην αρχή σας φάνηκε ακριβό, μπορεί τελικά να αξίζει πολύ περισσότερο.

5. Φτιάξτε ένα χρονοδιάγραμμα για τη μέρα του γάμου σας. Ποιός πρέπει να είναι που και τι ώρα. Ο μακιγιέρ, ο κομμωτής, ο φωτογράφος, ο dj, η εταιρία catering, το αμάξι, οι κουμπάροι και οι γονείς. Τι ώρα πρέπει να είστε στην εκκλησία, πόση ώρα θα αφιερώσετε για φωτογραφίες ώστε να μην αργήσετε στη δεξίωση. Τίποτα δεν ξεκινάει χωρίς εσάς, αλλά δεν είναι ότι καλύτερο να εμφανιστείτε μετά από 3 ώρες!

6. Ζητήστε βοήθεια όταν τη χρειαστείτε. Κανείς δεν είπε ότι η οργάνωση ενός γάμου είναι εύκολο πράγμα,και σίγουρα υπάρχουν περισσότεροι από ένας φίλοι και συγγενείς που θα θέλουν να σας βοηθήσουν. Όταν τους δώσετε να αναλάβουν κάτι μην ξεχάσετε να τους δώσετε και σαφείς οδηγίες του τι θέλετε και περιμένετε από αυτούς και χρονικά όρια που θα πρέπει να το κάνουν. Και φυσικά να είστε ξεκάθαροι ότι τον τελικό λόγο τον έχετε εσείς.

7.  Ζητήστε βοήθεια από ανθρώπους που είναι θετικοί. Όσο και να σας αγαπάει η κολλητή σας ή ο αδελφός σας, αν περνάει κάποια φάση που είναι μόνη της και δεν είναι ψυχολογικά καλά, χωρίς να το θέλει φυσικά, μπορεί να είναι πιο κριτική απέναντι σας, να θέλει να τραβήξει το ενδιαφέρον πάνω της και να μη μπορεί να σας αφοσιωθεί όσο πραγματικά θα ήθελε. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μην το λαμβάνετε υπ’όψην σας και προσπαθήστε να απομακρυνθείτε χωρίς να θίξετε τα αισθήματα του άλλου. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από κάποιο γνωστό σας να αναλάβει να ασχοληθεί με αυτόν τον άνθρωπο. Διαλέξτε ανθρώπους που θα μπορούν να σας σταθούν και να σας στηρίξουν και θα έχουν θετική άποψη για τα πράγματα.

read more “Απλοί κανόνες για σωστή γαμήλια οργάνωση”

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ιστοσελίδες που μπορείτε να βρείτε φτηνά νυφικα!!Τολμήστε το!

Η "Dream Your Event" σας προτείνει σελίδες στο internet όπου μπορείτε να βρείτε το νυφικό των ονείρων σας σε απίστευτη τιμή. Τολμήστε το όσο κι αν σας φοβίζει αν θα ταιριάζει στο σώμα σας ή αν θα επιλέξετε το σωστό νούμερο. Τα περισσότερα από αυτά έχουν την δυνατότητα επιστροφής του νυφικού  σε περίπτωση μη σωστής εφαρμογής στην μέλλουσα νύφη. Σίγουρα από τις τιμές θα καταλάβετε ότι το κόστος των νυφικών στην Ελλάδα είναι πολύ υπερεκτιμημένο και ότι με ελάχιστα λεφτά μπορείς να βρεις κάτι ανάλογο αν όχι πολύ καλύτερο από τα νυφικά που ήδη έχεις σταμπάρει σε περιοδικά ή κάνοντας την απαραίτητη έρευνα αγοράς.
 


Μία ποικιλία από νυφικά που θα σας ξετρελλάνει και δεν θα ξέρετε πιο να επιλέξετε χωρισμένα σε κατηγορίες έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε εύκολα αυτό που ταιριάζει στο γούστο σας. Πέρα από νυφικά μπορείτε να επιλέξετε νυφικά αξεσουάρ, κοστούμια, βραδικά φορέματα και ότι άλλο επιθυμείτε. Το σύστημα μέτρησης για σωστό μέγεθος είναι απλό και όχι κάτι ιδιαίτερο με λεπτομέρειες. Η αποστολή γίνεται περίπου σε 35 ημέρες από την παραγγελία.

 Skirt with Chapel Train 2010 New Wedding Dress WM-0197Sweeping Length Train Strapless Wedding Dresses Chiffon Tail A L

            175 USD = 230 EURO                  156 USD = 203 EURO

Informal Beach Wedding Dresses Side  Chapel Train Empire TOrganza Sexy V-neck with Rouched Bodice and Layered  Skirt Hot Sell Wedding Dress WD-0063

             99 USD = 130 EURO                      181 USD = 240 EURO

Column V-Neck Court Chiffon Bridal Gown (3AB0027)Empire Strapless Court Chiffon Bridal Gown (3AD0210)

   192 USD = 250 EURO                     165 USD = 215 EURO



Απίστευτες τιμές, καταπληκτικά νυφικά, πολλές επιλογές, εύχρηστο site. Το συγκεκριμένο site δεν περιορίζεται μόνο στην βιομηχανία του γάμου αλλά έχει προσφορές σε ότι μπορεί να φανταστεί ο νους σας.Μερικά από τα νυφικά που προσφέρονται στο συγκεκριμένο site :


                 140 $                                                 135 $

       

                           120  $ 



                                        150 $

 
Υπάρχουν πολλά ακόμη site όπου μπορείς να αγοράσεις εκπληκτικά νυφικά και αξεσουάρ σε απίστευτες τιμές και είναι πολύ εύκολο να τα βρεις απλά πληκτρολογώντας σε μια μηχανή αναζήτησης "wedding dresses online". Μερικές από αυτές που αξίζει να επισκεφτείτε είναι :




Γενικά το να αγοράσεις το νυφικό από το διαδίκτυο είναι λίγο ρίσκο αφού πολλές φορές η εικόνα είναι πολύ καλύτερη από την πραγματικότητα και είναι λίγο δύσκολο να επιλέξεις το κατάλληλο νούμερο που θα εφαρμόζει απόλυτα στο σώμα σου.
Παρόλα αυτά το να αγοράσεις νυφικό από το διαδίκτυο αποτελεί  μια πολύ καλή οικονομική λύση ειδικά για την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε. Αν έχετε κάποια γνωστή που γνωρίζει από ραπτική και που θα μπορούσε να μεταποιήσει το νυφικό σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει απόλυτα τότε μπορείτε άφοβα να τολμήσετε να το παραγγείλετε απ'το internet εξοικονομώντας αρκετά χρήματα.


read more “Ιστοσελίδες που μπορείτε να βρείτε φτηνά νυφικα!!Τολμήστε το!”

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Νυφικό για κάθε σώμα...

Κάθε γυναίκα είναι μοναδική όπως επίσης και το σώμα της. Υπάρχουν νυφικά που μπορεί να σας αρέσουν αλλά αν τα δοκιμάσετε να νιώθετε πως δεν σας πάνε καθόλου. Αυτό συμβαίνει γιατί όπως και τα καθημερινά ρούχα εφαρμόζουν σε κάθε σώμα ανάλογα με την σιλουέτα του έτσι και στο νυφικό θα πρέπει να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να μπορέσετε να επιλέξετε με ευκολία το νυφικό που σας ταιριάζει καλύτερα...


Σώμα με λεπτή μέση (κλεψύδρα)
Αν έχετε λεπτή μέση και το στήθος σας με την περιφέρεια σας έχουν την ίδια αναλογία δηλαδή έχετε πλούσιο μπούστο και γλουτούς μην αγχώνεστε καθόλου. Ο σωματότυπος σας ενδείκνεται για τα περισσότερα νυφικά που κυκλοφορούν.

1. Επιλέξτε στράπλες νυφικά. Είναι ιδανικά για όσες έχετε πλούσιο στήθος.Δοκιμάστε στράπλες που να είναι στην ευθεία της μασχάλης σε γραμμή Α. Προτιμήστε νυφικά μονοκόμματα και όχι αυτά με ξεχωριστό μπούστο και φούστα γιατί θα “κόψουν” τη σιλουέτα σας, τονίζοντας την περιφέρεια σας.
2. Αν δεν σας αρέσει το στράπλες, ένα ντεκολτέ σε γραμμή V επίσης κολακεύει ένα πλούσιο στήθος. Το ντεκολτέ θα πρέπει να είναι βαθύ (όσο βαθύ νοιώθετε εσείς άνετα), γιατί όσο πιο ψηλό είναι το ντεκολτέ, τόσο πιο πλούσιο και μεγάλο φαίνετε το στήθος. Το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό όταν είναι οι τιράντες του ντεκολτέ ξεκινάνε από την άκρη των ώμων, μακριά από τη βάση του λαιμού.
3. Η γραμμή του νυφικού θα πρέπει να είναι Α, χωρίς να υπάρχει κάποιος περιορισμός για το πόσο γεμάτο το θέλετε στο κάτω μέρος.
4. Τα νυφικά που έχουν ντραπαρίσματα, επίσης κολακεύουν πολύ το πλούσιο στήθος και μην φοβηθείτε να τα προτιμήσετε.
5. Σε καμία περίπτωση μην προτιμήσετε νυφικό σε ίσια γραμμή. Αυτό το σχέδιο είναι υπέροχο σε ψηλές και αδύνατες κοπέλες. Προτιμήστε το μόνο στη περίπτωση που είστε ψηλή, αλλά γενικά, η ίσια γραμμή κολλάει στο σώμα και τονίζει τα σημεία που σίγουρα δεν θέλετε να τονίζονται!
6. Αποφύγετε νυφικά που στο σημείο της φούστας έχουνε πιέτες και σούρες γιατί προσθέτουν όγκο και τονίζουν τη περιφέρεια ακόμη περισσότερο.



Σώμα “αχλάδι”
Σε αυτό το σωματότυπο, η περιφέρεια είναι μεγαλύτερη από το στήθος, κάνοντας το σώμα να μοιάζει με αχλάδι. Ο σκοπός είναι να πάρει όγκο το στήθος και να τονιστεί για να έρθει σε αναλογία με την περιφέρεια.

1. Προτιμήστε τα στράπλες νυφικά, σε γραμμή Α που δίνουν ομοιομορφία το σώμα. Αν το στήθος είναι μεγάλο προτιμήστε στράπλες σε ίσια γραμμή. Αν έχετε μικρό στήθος μπορείτε να βάλετε και στράπλες σε γραμμή καρδιά που θα το αναδείξει. Επίσης, τα χαμηλά ντεκολτέ και η βαθιά λαιμόκοψη κολακεύουν και προσθέτουν όγκο.
2. Δοκιμάστε νυφικά με ξεχωριστό το πάνω μέρος και με γεμάτο το κάτω μέρος. Επειδή κόβουν τη σιλουέτα, προσθέτουν όγκο στο πάνω μέρος και χαρίζουν στο κάτω μέρος, και σας κάνουν να μοιάζετε με πριγκίπισσα. Ένα εντυπωσιακό πάνω μέρος θα τραβήξει τα βλέμματα και θα δημιουργήσει τη ψευδαίσθηση ισορροπίας του πάνω με το κάτω μέρος. Αλλά προσοχή, το κάτω μέρος να είναι σε απλή Α γραμμή. Οι σούρες και οι πιέτες δίνουν όγκο στη περιφέρεια  και την τονίζουν ακόμη περισσότερο.
3. Όπως και με το σώμα “κλεψύδρα”, τα ντεκολτέ με ντραπαρίσματα κολακεύουν το μπούστο. Προτιμήστε να έχουν διαγώνιο κόψιμο.
4. Μην προτιμήσετε νυφικά σε ίσια γραμμή. Τονίζουν τη περιφέρεια ακόμη περισσότερο, όσο ψηλή και αν είστε.
5. Αποφύγετε τα νυφικά που δένουν πίσω από το λαιμό. Αυτό το σχέδιο δίνει την εντύπωση ακόμη μεγαλύτερης περιφέρειας. Επίσης, αν έχετε μικρό στήθος αποφύγετε τα νυφικά με βαθύ ντεκολτέ σε γραμμή V γιατί είναι πολύ δύσκολο να γίνει τέλεια εφαρμογή και θα φαίνετε το στήθος σας ακόμη μικρότερο.


Η μικρόσωμη νύφη
Αν είστε πιο κοντή από 1,65 και μικρόσωμη, οι περισσότεροι νομίζουν ότι σας ταιριάζουν τα πάντα, και αυτό συνήθως είναι αλήθεια. Το βασικό όμως είναι να διαλέξετε ένα σχέδιο που να σας κολακεύει και να σας αναδεικνύει και όχι απλά να σας ταιριάζει.

1. Φορέστε νυφικά με τους ώμους έξω, βαθιά ντεκολτέ, πολύ λεπτά τιραντάκια και φούστες σε γραμμή A. Η καλύτερη επιλογή είναι νυφικό σε γραμμή Α, όχι πολύ γεμάτο στο κάτω μέρος γιατί θα σας κοντύνει και θα “χαθείτε” στον όγκο του ρούχου.
2. Αποφύγετε τα λεπτά νυφικά σε ίσια γραμμή γιατί αυτά χρειάζονται μια εντυπωσιακή σιλουέτα. Αν θέλετε ένα νυφικό σε ίσια απλή γραμμή, προτιμήστε το στυλ “γοργόνα”, το οποίο είναι στενό μέχρι κάτω από τους γοφούς και μετά ανοίγει.
3. Τολμήστε να φορέσετε ένα μίνι νυφικό ή κάποιο με βαθύ άνοιγμα στα πόδια. Θα σας κάνει να δείχνετε πιο ψηλή και σε συνδυασμό με το κατάλληλο παπούτσι πολύ αισθησιακή.


Η μεγαλόσωμη νύφη   
Δυστυχώς αν βρίσκεστε σε αυτή τη λίστα, τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα για εσάς. Οι σχεδιαστές σας κατατάσσουν στη “δύσκολη” κατηγορία και προτιμούν να αποφεύγουν να σχεδιάζουν νυφικά για αυτή τη κατηγορία. Βέβαια, όσο δύσκολο και αν είναι να βρείτε το ιδανικό νυφικό για εσάς, με τις κατάλληλες καθοδηγήσεις δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Η βασική ιδέα είναι να διαλέξετε νυφικό που θα κολακεύει τα καλά σας σημεία και θα κρύβει τα όχι τόσο καλά σας σημεία!

1. Επιλέξτε σχέδια χωρίς διακόσμηση. Όσο πιο απλό το νυφικό τόσο καλύτερο. Μπορείτε να διαλέξετε ένα σχέδιο με βαθιά λαιμόκοψη που ξεκινάει από την άκρη των ώμων, ή βαθύ ντεκολτέ, στενό στους γοφούς που ανοίγει σε γραμμή Α.
2. Αν επιλέξετε να μην έχετε έξω τα μπράτσα σας, προτιμήστε κάποιο κοντό στενό μανίκι, και αποφύγετε τα γεμάτα στρογγυλά μανίκια που προσθέτουν όγκο.
Μπορείτε να διαλέξετε νυφικό με ξεχωριστό μπούστο και φούστα. Επειδή χωρίζει τη σιλουέτα, κολακεύει. Προσοχή όμως στο στυλ που θα επιλέξετε. Καλό είναι το μπούστο να είναι στενό, με κάποια διακριτική διακόσμηση, και φούστα σε γραμμή Α.
3.  Αν επιλέξετε κάποιο στυλ με σούρες και ντραπαρίσματα, επιλέξτε να είναι διαγώνια και όχι οριζόντια.
4. Αποφύγετε τα γεμάτα νυφικά και τις πιέτες γιατί προσθέτουν όγκο. Σχέδια σε ίσια γραμμή σας κολακεύουν αρκεί να είστε ψηλή, διαφορετικά αποφύγετε τα.
5. Επίσης αποφύγετε τα στράπλες γιατί συνήθως οι ώμοι γέρνουν προς τα μέσα και εξαιτίας της ενίσχυσης που θα χρειαστείτε, κάνοντας το πάνω μέρος πολύ στενό.



















 
Η ψηλή νύφη
Αν ανήκετε σε αυτή τη κατηγορία συγχαρητήρια! Μπορείτε να φορέσετε όποιο στυλ νυφικού σας αρέσει. Η μόνη συμβουλή που μπορούμε να σας δώσουμε είναι να αποφύγετε τα νυφικά «σωλήνας» που είναι στενά από πάνω μέχρι κάτω γιατί μπορεί αν δημιουργήσουν την εντύπωση «σκουπόξυλου», όσες καμπύλες και αν έχετε.

Η καλύτερη συμβουλή είναι να διαλέξετε το υλικό που σας αρέσει (ταφτάς, μουσελίνα, δαντέλα) και σε αυτό το υλικό να επιλέξετε ένα απλό σχέδιο με ωραία τελειώματα ή στοιχεία που θα το κάνουν πιο εντυπωσιακό χωρίς να το φορτώνουν υπερβολικά. Μπορεί στη βάση του λαιμού να υπάρχει μια σειρά από διακριτικές χάντρες, δαντέλα στο τελείωμα του μανικιού ή της φούστας, μία εντυπωσιακή πλάτη, διαφορετικά υλικά στην ουρά όπως δαντέλα και οργάντζα.












read more “Νυφικό για κάθε σώμα...”

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ιδέες για να κάνετε την δεξίωσή σας μοναδική και αξέχαστη σε όλους!

Συμβουλές και ιδέες για να κάνετε το γάμο σας ξεχωριστό, ιδιαίτερο και αξέχαστο σε όλους...

1. “Φωτογραφικοί θάλαμοι”: Ένας ωραίος και πρωτότυπος τρόπος να έχετε φωτογραφίες από όλους τους καλεσμένους σας. Στην είσοδο του χώρου της δεξίωσης ή σε ένα ξεχωριστό αλλά εύκολα προσβάσιμο χώρο, δημιουργήστε ένα “φωτογραφικό studio”. Τοποθετήστε αστεία αντικείμενα, ένα μικρό μαυροπίνακα, και υλικά για να αυτοσχεδιάσουν οι καλεσμένοι στις φωτογραφίες τους και να σας αφήσουνε ένα ωραίο αναμνηστικό. Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσετε ακριβά υλικά. Κρεμάστε ένα ύφασμα σε έντονο χρώμα σαν background, ή τυπώστε σε μουσαμά τα αρχικά σας ή ένα έξυπνο εικαστικό με την ημερομηνία του γάμου σας.

2. Συνήθως στο τραπέζι του γάμου οι καλεσμένοι μιλάνε μόνο με τους διπλανούς τους γιατί δεν έχουνε οπτική επαφή με τους απέναντι τους εξαιτίας της κεντρικής διακόσμησης. Αποφύγετε το, χρησιμοποιώντας κάποια χαμηλή σύνθεση από λουλούδια, κάποια εντυπωσιακή γλάστρα με λουλούδια ή αρωματικά φυτά, ακόμη και κάποιο μπολ με συνδυασμό φρούτων και λουλουδιών. Αν ο χώρος της δεξίωσης είναι μεγάλος και φοβάστε ότι η διακόσμηση μπορεί να μην είναι αρκετά εντυπωσιακή προσθέστε κεριά για ένα πιο πλούσιο αποτέλεσμα και να κάνετε το χώρο πιο “ζεστό” κρεμώντας κάποια πανιά που θα δώσουν και ένα αέρινο ύφος.

3. Επειδή ο κάθε ένας έχει διαφορετικά γούστα μπορεί να είναι δύσκολο να έχετε όλους τους καλεσμένους σας απόλυτα ικανοποιημένους, αλλά όχι και ακατόρθωτο. Αντί για γαμήλια τούρτα  προσφέρετε πολλές μικρές τούρτες με διαφορετικές γεύσεις. Ανάλογα την εποχή που θα κάνετε το γάμο σας μπορείτε να έχετε και ανάλογες γεύσεις. Έτσι το καλοκαίρι μπορείτε να προσφέρετε παγωτά, τούρτα με φρέσκες φράουλες, ή πιο ελαφριά γλυκά. Μπορείτε αν θέλετε να κόψετε γαμήλια τούρτα να παραγγείλετε μία μικρή και να γεμίσετε το τραπέζι με διάφορα μικρά γλυκάκια,μπισκότα, σοκολατάκια και καραμέλες.
 
4. Μια πολύ ωραία συνήθεια για να ξεκινήσει η γαμήλια δεξίωση είναι ο πρώτος χορός του ζευγαριού. Εκτός από πρόβες για αυτό το χορό μπορείτε να κάνετε τη δεξίωση σας ακόμη πιο πρωτότυπη και να οργανώσετε κάποια χορογραφία με τους φίλους σας ή με τους κουμπάρους σας για να ξεκινήσει το πάρτι με ένα πρωτότυπο τρόπο.

5. Όπως οργανώνετε το γάμο σας να ταιριάζει με το στυλ σας, έτσι πρέπει και οι φωτογραφίες σας να ταιριάζουν με το στυλ και τη προσωπικότητα σας. Μην ακολουθήσετε τις κλασσικές στημένες πόζες αλλά πρωτοτυπήστε και σκαφτείτε κάποιο θέμα πάνω στο οποίο θα βασιστούν οι φωτογραφίες σας. Αν δε θέλετε η φωτογράφηση σας να είναι τόσο extreme μπορείτε να ζητήσετε από το φωτογράφο να φέρει κάποια διακοσμητικά στοιχεία όπως ένα παλιό ποδήλατο ή κάποια εντυπωσιακή μπερζέρα, που θα δώσει μια πρωτότυπη νότα στις φωτογραφίες σας.

6. Αγοράστε για τη μέρα του γάμου σας ένα εντυπωσιακό φόρεμα για τη γαμήλια δεξίωση. Όσο εντυπωσιακό και αν είναι το νυφικό σας, ίσως κάποια στιγμή να θελήσετε να αλλάξετε ρούχα για να νιώσετε ποιο άνετα να χορέψετε και να πιείτε άνετα. Και η καλύτερη μέρα (και ίσως και η μοναδική) για να κάνετε μια δεύτερη εντυπωσιακή εμφάνιση είναι η μέρα του γάμου σας!

 
read more “Ιδέες για να κάνετε την δεξίωσή σας μοναδική και αξέχαστη σε όλους!”

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Γάμος στην παραλία...

 Πάντα σκεφτόσασταν το γάμο σας να γίνει σε μία παραλία και επιτέλους ήρθε ο καιρός να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Θα πρέπει όμως να λάβετε υπόψη σας κάποια δεδομένα.
 
  1. Ποιά στιγμή της μέρας θα κάνετε τη δεξίωση σας. Αποφύγετε το μεσημέρι με τον ήλιο πάνω από το κεφάλι σας. Η παραλία είναι γεμάτη κόσμο και φασαρία και θα είναι πολύ δύσκολο να κρατήσετε τα ποτά και τα φαγητά σε ιδανική θερμοκρασία. Επίσης μην ξεχνάτε ότι αλκοόλ και ήλιος είναι πολύ κακός συνδυασμός. Η καλύτερη ώρα είναι με τη δύση του ήλιου που η θάλασσα παίρνει καταπληκτικό χρώμα.
  2.  Προσέξτε την παλίρροια. Σε πολλές παραλίες, η θάλασσα φουσκώνει πολύ και ανεβαίνει πολύ ψηλά. Επισκεφτείτε την παραλία που θα κάνετε το γάμο σας την ώρα που τον σχεδιάζετε και τσεκάρετε τις παλίρροιες για να μην τρέχετε να μαζεύετε ξαφνικά τις τέντες και τα τραπέζια.
  3.  Τσεκάρετε τον καιρό. Συνήθως όταν πέφτει ο ήλιος κάνει δροσιά στη θάλασσα. Επίσης προβλέψτε το ενδεχόμενο μιας ξαφνικής μπόρας και τι θα κάνετε αν συμβεί κάτι τέτοιο.
  4.  Επισκεφτείτε την παραλία που θα κάνετε το γάμο σας την ώρα που τον σχεδιάζετε. Δείτε αν συμβαίνει κάτι που δε γνωρίζετε ή δεν έχετε σκεφτεί όπως κουνούπια, υγρασία, ενοχλητική μυρωδιά από τα φύκια, θόρυβος από το δρόμο που δεν είχατε παρατηρήσει με τη φασαρία του κόσμου ακόμη και γλάροι που μπορεί να έχουν εκεί τις φωλιές τους.
  5.  Προσέξτε αν γενικά φυσάει στην παραλία γιατί θα έχετε θέμα με την άμμο που για τους περισσότερους είναι ενοχλητική, ιδίως όταν είναι μέσα στο φαγητό τους.
Οργανώνοντας το γάμο σας σε μία παραλία θα κάνετε σίγουρα κάτι πολύ πρωτότυπο που θα κάνει τους καλεσμένους σας να τον θυμούνται για πολύ καιρό. Προσέξτε όμως γιατί θέλει πολύ περισσότερη οργάνωση από τη δική σας πλευρά. Μία πολύ καλή εναλλακτική πρόταση είναι να κλείσετε κάποιο beach bar που έχουν deck και σίγουρα δε θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα. Μπορείτε επίσης να δώσετε στο γάμο σας θέμα παραλίας, χωρίς να χρειαστεί να είστε εκεί. Βάλτε βότσαλα στο χώρο γύρω από την πισίνα ή ακόμη και στον πάτο της, κάντε ένα décor με άσπρες αέρινες γάζες, βάλτε ξύλινες ξαπλώστρες και μεγάλα άσπρα φανάρια και μεταφέρετε τη παραλία στη δεξίωση σας!
 
 
read more “Γάμος στην παραλία...”

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Γάμος στα...γρήγορα!!!

Αποφασίσατε να παντρευτείτε αλλά έχετε λιγότερο από 4 μήνες να οργανώσετε το γάμο σας? Παρακάτω σας δίνουμε συμβουλές ώστε να οργανώσετε το γάμο των ονείρων σας σε χρόνο dt!
  
 
Τι να κάνετε
 
  1. Προσλάβετε εταιρία οργάνωσης δεξιώσεων. Δεν υπάρχει λόγος να χάσετε χρόνο προσπαθώντας να μάθετε τα πάντα γύρω από το πώς να οργανώσετε το γάμο σας όταν μπορείτε να εμπιστευτείτε επαγγελματίες που ξέρουν να το κάνουν καλύτερα. Οι σύμβουλοι γάμου γνωρίζουν πού να απευθυνθούν για να σας κλείσουν την εκκλησία και το χώρο δεξίωσης που θέλετε, να οργανώσουν το catering με βάση τις δικές σας προτιμήσεις, να επιμεληθούν και της παραμικρής λεπτομέρειας μέσα στο budget και τα χρονικά περιθώρια που τους έχετε δώσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους εμπιστευτείτε και να ασχοληθείτε με κάτι άλλο!
  2. Κλείστε πακέτα γάμου. Πολλά ξενοδοχεία, χώροι δεξιώσεων και κτήματα, προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για τη δεξίωση του γάμου σας που περιλαμβάνει από catering μέχρι προσκλήσεις, dj, στολισμό και μεταφορά προς και από την εκκλησία.
  3.  Ζητήστε προτάσεις από πρόσφατα παντρεμένους φίλους σας. Εφόσον έχουν κάνει τη δουλειά δεν υπάρχει λόγος να μην το εκμεταλλευτείτε. Ρωτήστε τους τι κάνανε, πού καταλήξανε και αν έχουν να σας προτείνουν κάποιον καλό συνεργάτη τους.
  4.  Βάλτε προτεραιότητες με το σύντροφο σας και εστιάστε στα σημεία του γάμου που είναι σημαντικά για εσάς. Βάλτε χρονικά περιθώρια τα οποία θα τηρήσετε.
  5.  Περιορίστε τη λίστα των καλεσμένων σε αυτούς που πραγματικά θέλετε να καλέσετε. Όσο λιγότεροι καλεσμένοι τόσο περισσότερο χρόνο (και χρήμα) μπορείτε να γλυτώσετε οργανώνοντας πώς θα καθίσουν, φτιάχνοντας τις προσκλήσεις και τις μπομπονιέρες, και επικοινωνώντας μαζί τους για να επιβεβαιώσετε ότι θα έρθουν.
  6.  Χρησιμοποιήστε το internet. Δείτε δουλειές και επικοινωνήστε με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές που σας ενδιαφέρουν με μαζικά email και κάντε έτσι το αρχικό ξεκαθάρισμα.
  7.  Πηγαίνετε σε εκθέσεις γάμων (αν γίνετε κάποια τη περίοδο εκείνη). Στις εκθέσεις θα βρείτε αρκετούς επαγγελματίες μαζεμένους και θα μπορείτε να συγκρίνετε και να κάνετε επαφές μαζί τους χωρίς να ξοδέψετε χρόνο.
  8.  Να είστε ευέλικτοι. Επειδή υπάρχει ο χρονικός περιορισμός ίσως χρειαστεί να βρείτε κάποια άλλη εκκλησία από αυτήν που θέλετε ή κάποιο άλλο catering που είναι διαθέσιμο. Το Σάββατο είναι η μέρα που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι και πολύ πιθανό είναι να μη βρείτε κάποιο Σάββατο ελεύθερο. Αντί για αυτό μπορείτε να κάνετε το γάμο σας Παρασκευή ή Κυριακή και τη δεξίωση αντί για βράδυ να τη κάνετε νωρίς το απόγευμα. Λύσεις υπάρχουν για όλα τα προβλήματα αρκεί εσείς να θέλετε να τις δείτε.
 
Τι να αποφύγετε
 
  1. Να είστε απόλυτοι με αυτό που θέλετε. Με τον περιορισμό του χρόνου λεπτομέρειες που θέλουν πολύ προετοιμασία, όπως χειροποίητα διακοσμητικά για τις μπομπονιέρες, μπορεί να μην είναι δυνατό να γίνουν.
  2.  Να συμβιβαστείτε. Επειδή υπάρχει ο χρονικός περιορισμός δεν σημαίνει ότι θα πάρετε ότι βρείτε εύκαιρο. Υπάρχουν πολλοί σωστοί επαγγελματίες και συνεργάτες που μπορείτε να διαλέξετε, ακόμη και αν δεν είναι η πρώτη σας επιλογή.
  3.  Να ξεχάσετε το budget σας. Το ότι δεν έχετε χρόνο να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό τιμής και ποιότητας δε δικαιολογεί να πάτε με τον πιο ακριβό. Έχετε πάντα στο μυαλό σας το budget και ακολουθήστε το.
  4.  Να μη ζητήσετε βοήθεια. Οι φίλοι και οι συγγενείς σας είναι εκεί για να σας βοηθήσουν με μεγάλη τους χαρά. Αναθέστε τους αρμοδιότητες με συγκεκριμένες οδηγίες και προθεσμίες

read more “Γάμος στα...γρήγορα!!!”

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Συμβουλές για να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι...

Μπορεί να νομίζουμε ότι όλος ο κόσμος είναι ευγενικός και φιλικός, δυστυχώς η αλήθεια δεν είναι πάντα έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι εγωιστές, απερίσκεπτοι και αγενέστατοι. Για αυτό το λόγο πρέπει εσείς να είστε όσο πιο τυπικοί μπορείτε για να αποφύγετε (ή τουλάχιστον να μετριάσετε) τυχόν θέματα και προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν. Το βασικό που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας για τη μέρα του γάμου σας είναι να είστε εσείς ευτυχισμένοι, διατηρώντας όμως και τους τύπους με όλους τους προσκεκλημένους σας.
 

Τι να κάνετε
  1. Στείλτε τις προσκλήσεις του γάμου σας 1,5 με 2 μήνες νωρίτερα. Έτσι θα δώσετε αρκετό χρόνο στους προσκεκλημένους σας να οργανωθούν.
  2. Στείλτε ευχαριστήριες κάρτες το πολύ 1 μήνα αφού έχετε λάβει το γαμήλιο δώρο. Προτιμήστε να στείλετε προσωποποιημένες, χειρόγραφες κάρτες.
  3. Διώξτε το άγχος του γάμου τη μέρα πριν το γάμο οργανώνοντας με τους κολλητούς σας να περάσετε λίγες ώρες σε ένα spa.Μην υποτιμήσετε την οργάνωση του γάμου σας. Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε αρκετούς μήνες νωρίτερα για να βρείτε αυτό που θέλετε παρά να τρέχετε τελευταία στιγμή.
  4. Να έχετε στο μυαλό σας ένα ρεαλιστικό budget που θα μπορέσετε να τηρήσετε. Προσπαθήστε να υπολογίσετε 10% λιγότερο budget από αυτό που πραγματικά έχετε γιατί πάντα εμφανίζονται έξοδα που δεν έχουν υπολογιστεί.
  5. Η μέρα του γάμου σας είναι η δική σας μέρα! Αυτό είναι το πιο σημαντικό που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, να χαλαρώσετε και να τη χαρείτε!

Τι να μην κάνετε
  1. Αποφύγετε να κάνετε και αρραβώνες και κρεβάτι και bachelor party. Δε θα μαζέψετε περισσότερα χρήματα και μπορεί οι καλεσμένοι σας να “κουραστούν” να ασχολούνται με το γάμο σας.
  2. Αν ο γάμος σας γίνει καλοκαίρι μη διαλέξετε να κάνετε τη δεξίωση σε εσωτερικό χώρο, ιδίως αν δεν έχει καλό εξαερισμό και air-condition.
  3. Μη δίνετε πολύ σημασία στο να είναι όλα τέλεια. Σίγουρα κάτι δε θα γίνει όπως ακριβώς το θέλετε. Διασκεδάστε ακόμη και με τις αναποδιές και να είστε ευέλικτοι ώστε να μπορείτε να βρείτε εύκολα τη λύση.
  4. Αν δεν έχετε ακόμη υπολογίσει το budget σας μην κλείσετε καμία συμφωνία. Μπορεί να το μετανιώσετε μετά και θα είναι δύσκολο να αλλάξετε αν έχετε ήδη αρχίσει να σκέφτεστε με βάση αυτό που έχετε κλείσει.
  5. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ζητάτε έγγραφες συμφωνίες με όλους τους συνεργάτες και προμηθευτές σας, στις οποίες θα αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες.
  6. Η μέρα του γάμου σας είναι η μέρα και του συντρόφου σας. Μην πάρετε καμία απόφαση (εκτός από το νυφικό φυσικά!) χωρίς να το συζητήσετε μαζί.
  7. Ο γάμος είναι ένα γεγονός που κοστίζει πολύ. Μην ενθουσιαστείτε και καλέσετε όλους όσους γνωρίζετε.




read more “Συμβουλές για να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι...”

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Συμβουλές για το νυφικό μακιγιάζ

Επιτέλους, βρήκες το νυφικό σου, διάλεξες το catering, το στολισμό και ίσως αποφάσισες και το χτένισμα που θα κάνεις. Αλλά τι γίνετε με το μακιγιάζ?
 

Βασική φροντίδα: Μία βασική και σταθερή φροντίδα τοτ δέρματος και των νυχιών σας, είναι η βάση για να πετύχετε το τέλειο νυφικό look που θέλετε. Μιλήστε με κάποιον επαγγελματία αισθητικό για το πρόγραμμα που θα πρέπει να ακολουθήσετε ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος σας, όπως τακτικούς καθαρισμούς δύο μήνες πριν το γάμο σας, και επισκέψεις για μανικιούρ και πεντικιούρ. Όσο περισσότερο φροντίζετε τα νύχια σας, τόσο καλύτερα και πιο δυνατά γίνονται.
 

Επιλογή μακιγιέρ: Η τέχνη και η ικανότητα ενός make up artist έρχεται με την εμπειρία. Ζητήστε να δείτε δουλειά τους, ρωτήστε τους για σκιάσεις και φωτισμούς και πως επηρεάζουν το νυφικό μακιγιάζ και τις φωτογραφίες. Δείτε τον “αέρα” με τον οποίο απαντάει στις ερωτήσεις σας.
 

Που θα βρείτε τον ιδανικό make up artist: Μην ξεχνάτε ότι το πρόσωπο σας είναι αυτό που θα κοιτάνε όλοι γι’ αυτό δώστε λίγη προσοχή παραπάνω στο μακιγιέρ που θα επιλέξετε. Ένας καλός τρόπος είναι να ρωτήσετε κάποια φίλη σας που παντρεύτηκε και σας άρεσε το μακιγιάζ της. Βέβαια καλό είναι να κάνετε και τη δική σας έρευνα. Ξεφυλλίστε περιοδικά γάμου, αναζητήστε στα credits των editorials που σας αρέσουν τα ονόματα των make up artist και επικοινωνήστε μαζί τους (προσοχή, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε μαζί τους εκτός πρακτορείου που συνεργάζονται για να μην πληρώσετε την αμοιβή πρακτορείου). Τέλος, οι γνωστοί οίκοι καλλυντικών έχουν ειδικούς μακιγιέρ τους οποίους μπορείτε να εμπιστευθείτε.
 

Πως να επιλέξετε το look σας: Το στυλ που θα επιλέξετε, πρέπει να ταιριάζει στις προσωπικές σας προτιμήσεις αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας:
Την ώρα της τελετής και της δεξίωσης. Αν είναι πρωί επιλέξτε ένα πιο φυσικό μακιγιάζ σε αντίθεση με το βράδυ που μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο έντονο και εντυπωσιακό μακιγιάζ.
Την εποχή που θα γίνει ο γάμος. To καλοκαίρι που είστε πιο μαυρισμένες και το δέρμα σας φαίνετε πιο υγιές, σε συνδυασμό με τη ζέστη, καλό είναι να προτιμήσετε ένα φυσικό μακιγιάζ που θα τονίσει και θα φωτίσει ακόμη περισσότερο την επιδερμίδα σας. Σε αντίθεση με το χειμώνα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιο σκούρα και φωτεινά χρώματα για να δώσετε ένταση και λάμψη στο πρόσωπο σας.
Αν η τελετή και η δεξίωση γίνει σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Το φυσικό φως έχει διαφορετικές ανάγκες από το τεχνητό φως που είναι πιο “σκληρό” και θέλει περισσότερη προσοχή.
Δοκιμαστικό ραντεβού: Πάρτε μαζί σας φωτογραφίες μακιγιάζ που σας άρεσαν. Μην πάτε μόνη σας αλλά με κάποιον που σας γνωρίζει καλά και εμπιστεύεστε τη γνώμη του και μην ξεχάσετε να έχετε και μια φωτογραφική μηχανή. Ρωτήστε τον τι μάρκες καλλυντικών χρησιμοποιεί, και ενημερώστε τον αν έχετε κάποια αλλεργία σε κάτι συγκεκριμένο. Πάρτε μαζί σας φωτογραφίες του νυφικού και των χρωμάτων που θα χρησιμοποιήσετε ώστε και το μακιγιάζ σας να συμπληρώνει το look και να μην είναι παράταιρο (π.χ. να έχετε διαλέξει πορτοκαλί χρωματισμούς για τη διακόσμηση και το μακιγιάζ σας να έχει ροζ τόνους).
 

Μετά το δοκιμαστικό μακιγιάζ, προσπαθήστε να κάνετε όσο περισσότερες δουλειές μπορείτε για να δείτε πόσο θα αντέξει το μακιγιάζ σας και το πρόσωπο σας θα παραμείνει φρέσκο.

read more “Συμβουλές για το νυφικό μακιγιάζ”

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Επιλέγοντας την μουσική του γάμου σας

Όσο και αν δε δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη μουσική και πολλές φορές τα ζευγάρια επιλέγουν το DJ που θα τους δώσει  υποχρεωτικά ή θα τους προτείνει ο χώρος που θα κάνουν τη δεξίωση σας, η μουσική είναι αυτό που θα φτιάξει ή θα χαλάσει το κέφι των καλεσμένων σας.
  
  1. Σκεφτείτε ποιος ήταν ο καλύτερος γάμος που πήγατε. Τι είδους μουσική είχε και αν σηκώθηκαν οι καλεσμένοι να χορέψουν. Καταλήξτε στο είδος της μουσικής που ακούτε και τις προτιμήσεις σας ώστε να έχετε μία ξεκάθαρη εικόνα για το τί θα ζητήσετε από το DJ.
  2. Ρωτήστε το χώρο που θα γίνει η δεξίωση αν υπάρχουν διάφοροι κανονισμοί για το μέχρι πότε και πόσο δυνατά μπορείτε να έχετε τη μουσική. Συνήθως στα κτήματα που είναι εκτός κατοικημένων περιοχών δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, αλλά δεν θέλετε να βρεθείτε προ εκπλήξεως στο γάμο σας.
  3. Σκεφτείτε αν θέλετε να προσλάβετε κάποιο συγκρότημα να παίξει ζωντανά. Θα κοστίσει περισσότερο αλλά θα δώσει μία ιδιαίτερη νότα στη δεξίωση του γάμου σας. Μπορείτε να τους προσλάβετε να παίξουν μόνο στην αρχή της δεξίωσης και μετά πάρτε ένα DJ.
  4. Αν πήγατε σε κάποιο πάρτι ή γάμο που περάσατε πολύ καλά και είχατε εντυπωσιαστεί από τη μουσική, ζητήστε το όνομα του DJ. Αυτοί που έχουν το χώρο που θα κάνετε τη δεξίωση του γάμου σας θα έχουν να σας συστήσουν επαγγελματίες DJ.
  5. Πριν κανονίσετε ραντεβού με κάποιο DJ ρωτήστε τον το στυλ μουσικής που παίζει και αν μπορεί να σας στείλει κάποιο δείγμα της δουλειάς του.
  6. Σκεφτείτε το στυλ του DJ που θέλετε. Πολύ θέλουν ο DJ τους να έχει και το ρόλο «παρουσιαστή/διασκεδαστή», να παροτρύνει τους καλεσμένους να χορέψουν, να ενημερώνει ότι ήρθε η ώρα να κόψει τη τούρτα η νύφη και ο γαμπρός και γενικά να δημιουργεί ένα φιλικό και χαρούμενο κλίμα.
  7. Έχετε στο μυαλό σας το ποσό που μπορείτε και θέλετε να ξοδέψετε για DJ και μουσική γιατί οι τιμές διαφέρουν από εταιρία σε εταιρία.
  8. Σημειώστε τα τραγούδια που θα θέλατε να ακούσετε στη δεξίωση του γάμου σας. Ξεκινήστε νωρίς να σκέφτεστε τη λίστα και δώστε την στο DJ ώστε να έχει και μία καλύτερη εικόνα τι είδους μουσική προτιμάτε.
  9. Σκεφτείτε το ύφος του γάμου σας και τους καλεσμένους σας. Αν οι περισσότεροι είναι φίλοι σας και στην ίδια ηλικία με εσάς επιλέξτε τη μουσική που σας αρέσει και θα χορέψετε. Αν έχετε πολλούς συγγενείς και μεγάλους σε ηλικία σκεφτείτε τι θα αρέσει και σε εκείνους. Συνήθως οι DJ που αναλαμβάνουν γάμους, γνωρίζουν το είδος της μουσικής που θα αρέσει σε όλους.
  10. Για να είστε σίγουροι ότι δε θα καταλήξει η δεξίωση του γάμου σας σε rave party ή σκυλάδικο, προτιμήστε ένα DJ που να έχει εμπειρία από γάμους, που γνωρίζει τι πρέπει να κάνει, που ρωτάει να μάθει το ύφος της μουσικής που σας αρέσει και το στυλ και είδος των καλεσμένων σας.
  11. Ζητήστε αν μπορείτε να πάτε σε κάποιο άλλο γάμο που είναι ο ίδιος DJ ή σε κάποια άλλη εκδήλωση. Έτσι θα μπορέσετε να δείτε πόσο ανταποκρίνεται στο κοινό του και στο τι τους αρέσει.
Μην ξεχνάτε την πολύτιμη βοήθεια που μπορεί να σας προσφέρει η " Dream your Event" και στον τομέα της μουσικής. Πέρα από τις μουσικές συμβουλές που μπορεί να σας δώσει μπορείτε να επιλέξετε τα ομορφότερα τραγούδια που θα ντύσουν την δεξίωση σας από την συλλογή που έχει φτιάξει αποκλειστικά για τους πελάτες της : τα πιο ερωτικά τραγούδια για να επιλέξετε αυτό τους πρώτου σας χορού, η πιο ατμοσφαιρική μουσική για την ώρα του φαγητού και μια επιλογή από dance κομμάτια για να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι και να χορέψουν μέχρι πρωίας.




read more “Επιλέγοντας την μουσική του γάμου σας”