Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Εμπνευστείτε από τις red carpet εμφανίσεις των star...

Πολλές φορές οι τάσεις της μόδας καθορίζονται από τις εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί. Εμπνευστείτε λοιπόν από τις πρόσφατες εμφανίσεις του 2011  των πιο διάσημων γυναικών του πλανήτη οι οποίες εντυπωσιάζουν  και πολλές φορές παραπέμπουν σε  ρούχα που θα μπορούσαν κάλλιστα να φορεθούν σαν νυφικά. Αν έχετε σκοπό να ράψετε το νυφικό σας ή αν ψάχνετε εντυπωσιακά φορέματα για την δεξίωση του γάμου σας πάρτε ιδέες από τις τελευταίες τάσεις της μόδας που παρουσιάζουν οι σημαντικότεροι μόδιστροι φορεμένα από τις star του σινεμά .



H Eva Longoria σε δημιουργία  Georges Hobeika με ιδιαίτερο ντεκολτέ
Η Winona Ryder με στράπλες Alberta Ferretti
Η Natalie Portman με φόρεμα Azzaro καλύπτει την φουσκωμένη κοιλίτσα της (αφού είναι έγκυος)
Η Lea Michele με  Oscar de la Renta




Η Giuliana Rancic με λευκό φόρεμα Ema Savahl
Η  Hilary Swank με one-shoulder Versace
Η Heather Morrisμε στράπλες Romona Keveza
Η Renee Bargh με one-shoulder  Rachel Gilbert.




Η Tina Fey με βαθύ κόκκινο φόρεμα Oscar de la Renta 
Η  Julianna Margulies με Yves Saint Laurent και ντεκολτέ καρδιά
Η  Mila Kunis με δημιουργία  Alexander McQueen
Η Angie Harmon με Monique Lhuillier strapless wedding dress.




Η Claire Danes με  Louis Vuitton
Η  Diana Agron με Chanel couture dress  (και καταπληκτικό συνδυασμό μαλλιών - μακιγιάζ)
Η  January Jones με μαύρο - χρυσό κλασσικό φόρεμα Carolina Herrera
Η  Amber Riley με one-shoulder Anne Barge.





Και τελειώνουμε με προτάσεις για νεότερες ηλικιές που τολμούν τα έντονα χρώματα
Η Jennifer Lawrence με ροζ δημιουργία Oscar de la Renta και μαύρη βελούδινη ζώνη
Η  Kim Kardashian με μωβ one-shoulder Marchesa
Η  14 χρονών  Hailee Steinfeld με Prada dress
Η  Sofia Vergara με απίθανο σέξυ βαθύ μπλε Roberto Cavalli

read more “Εμπνευστείτε από τις red carpet εμφανίσεις των star...”

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Κάντε οικονομία στον γάμο σας

Στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε τα έξοδα του γάμου φαντάζουν πολλά και αγχώνουν πολλούς. Παρόλα αυτά υπάρχουν τρόποι για να μπορέσετε να κάνετε οικονομία  και να εξοικονομήσετε χρήματα από περιτές σπατάλες χωρίς να χάσετε την ποιότητα που επιθυμείτε για την ομορφότερη μέρα του γάμου σας.

Δεξίωση Γάμου
-> Ελαττώστε τα άτομα που θα καλέσετε στην δεξίωση προσκαλώντας αυτούς που πραγματικά επιθυμείτε και όχι αυτούς που σας υποχρεώνουν οι οικογένειές σας. Έτσι θα εξοικονομήσετε χρήματα όχι μόνο από τα έξοδα του catering, αλλά και από τις προσκλήσεις και τον στολισμό αφού ο αριθμός των τραπεζιών θα μειωθεί.
-> Χρησιμοποιείστε στον χώρο της δεξίωσης μεγάλες ροτοντες έτσι ώστε να έχετε λιγότερα τραπέζια να διακοσμήσετε.
-> Οργανώστε τον γάμο σας βράδυ Παρασκευής ή απόγευμα Κυριακής που οι τιμές είναι οικονομικότερες από τις αντίστοιχες του Σαββάτο.
-> Διακοσμήστε μόνοι σας ιδιαίτερους χώρους που θα ομορφήνουν την ατμόσφαιρα με υλικά που μπορείτε να βρείτε σε πολυκαταστήματα σε πολύ καλές τιμές (φανάρια, κεριά, βάζα).
-> Αν προγραμματίζετε το γάμο σας μην περιμένετε την τελευταία στιγμή για τις αγορές σας αλλά κάντε τις την περίοδο των εκπτώσεων. Μπορείτε να βρείτε από υλικά διακόσμησης μέχρι και νυφικό σε πολύ μειωμένες τιμές.
-> Γιατί να πρέπει να οργανώσετε το γάμο σας τους μήνες που το κάνουν όλοι (Ιούνιο, Σεπτέμβριο) όταν μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα κλείνοντας το γάμο σας άνοιξη(Απρίλιο, αρχές Μαϊου) ή κάποιον άλλον μήνα που οι τιμές είναι καλύτερες;

Catering Γάμου
-> Διαλέξτε το μενού που σας ταιριάζει και που θα ικανοποιήσει τους καλεσμένους σας χωρίς να υπερβάλετε στις επιλογές σας για να εντυπωσιάσετε (σε μενού κρεατικών που είναι οικονομικότερο και αρέσει στους περισσότερους δεν υπάρχει λόγος να προσθέσετε γαρίδες ή θαλασσινά που είναι σαφώς ακριβότερα).
-> Σερβίρετε περισσότερα ορεκτικά και finger food.
-> Αν τα έξοδα του catering σας φαίνονται πολλά κάντε ένα coctail party. Είναι πολύ της μόδας στις μέρες μας. Περιοριστείτε σε λίγα εδέσματα και γλυκά και ρίξτε το στο χορό. Δεν αποκλείεται να περάσετε πολύ καλύτερα
-> Αντί για σαμπάνια πάρτε αφρώδη οίνο. Ελάχιστοι θα καταλάβουν την διαφορά.

 
Λουλούδια Γάμου
Γαμήλια Τούρτα
-> Προτιμήστε τις κλασσικές τούρτες που αρέσουν σε όλους και μην επιλέξετε ιδιαίτερες γεύσεις που κοστίζουν περισσότερο.
-> Πολλά catering περιλαμβάνουν στο μενου την τούρτα η οποία τις περισσότερες φορές είναι "ψεύτικη" αλλά άκρως εντυπωσιακή. Ρωτήστε για αυτό το ενδεχόμενο. Θα γλιτώσετε πολλά χρήματα και κανείς δεν θα το καταλάβει!!
-> Μην υπερβάλετε στην διακόσμηση. Χρησιμοποιήστε αληθινά λουλούδια που είναι οικονομικότερα
->  Εντυπωσιάστε με τις συνθέσεις των λουλουδιών χρησιμοποιώντας οικονομικότερα άνθη και περισσότερη πρασινάδα .
-> Χρησιμοποιείστε λουλούδια εποχής
-. Διακοσμήσετε τους χώρους με υλικά που θα έχετε προμηθευτεί σε περιόδους εκπτώσεων (φανάρια, κεριά) που κοστίζουν λιγότερο αλλά φτιάχνουν ιδανική ατμόσφαιρα.
-> Συζητείστε με τον ανθοπώλη που θα αναλάβει την διακόσμηση τα χρήματα που διαθέτετε και τι οικονομικές λύσεις μπορεί να σας προτείνει . Αυτός σίγουρα ξέρει...

Προσκλήσεις και Μπομπονιέρες Γάμου
-> Επιλέξτε κλασικές προσκλήσεις που μπορείτε εύκολα να τις αποστείλετε ταχυδρομικά για να μη έχετε πολλά έξοδα αποστολής
-> Τοποθετήστε τις μπομπονιέρες στην θέση κάθε καλεσμένου στον χώρο της δεξίωσης. Θα γλιτώσετε έτσι τους "ενοχλητικούς" που ζητούν παραπάνω από μία μπομπονιέρα στον χώρο της εκκλησίας
 -> Χρησιμοποιήστε τις μπομπονιέρες σαν έξτρα διακόσμηση που θα ομορφήνει τα τραπέζια στον χώρο της δεξίωσης. Πρόταση : Μπομπονιέρα σε σχήμα λουλουδένιου μπουκέτου . Θα εντυπωσιάσετε απίστευτα τους καλεσμένους σας...
 -> Για περισσότερη οικονομία μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας τις μπομπονιέρες και τις προσκλήσεις χρησιμοποιώντας κάποιον γνωστό σας γραφίστα ή τυπογράφο.





read more “Κάντε οικονομία στον γάμο σας”

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κλείσετε τον χώρο της δεξίωσης

Οργανώνοντας την δεξίωση του γάμου σας υπάρχουν οι εξης επιλογές : να γίνει σε ξενοδοχείο, σε κάποιο κτήμα ή σε κέντρο δεξιώσεων. Ότι κι αν αποφασίσετε  θα πρέπει πριν κλείσετε τον χώρο να έχετε εξετάσει κάποιες πολύ σημαντικές λεπτομέρειες για να είστε απολύτα σίγουροι για την επιλογή σας.

*** Να είστε ξεκάθαροι στην συμφωνία που θα κλείσετε για το τι ακριβώς περιλαμβάνει το κόστος (συνήθως ανά άτομο) που σας προτείνουν.Ξεκαθαρίστε αν υπάρχει ελάχιστος αριθμός ατόμων που απαιτούνται για την κράτηση και αν γίνεται καλύτερη προσφορά σε μεγαλύτερο αριθμό καλεσμένων καθώς και ποιες ακριβώς υπηρεσίες περιλαμβάνονται στην τιμή αυτή (π.χ. πίστα, καρέκλες με κάλυμα ή χωρίς,  χώροι στάθμευσης, αερισμός αν πρόκειται για κλειστή αίθουσα,μέρος για να "φρεσκαριστεί" το ζευγάρι). Ρωτήστε επίσης αν υπάρχει κάποιος περιορισμός στον χρόνο παραμονής στο χώρο.
*** Πότε μπορείτε να αρχίσετε να διακοσμείτε το χώρο και αν μπορείτε να αποθηκεύσετε τα διακοσμητικά σας είδη κάπου συγκεκριμένα πριν και μετά τη δεξίωση του γάμου;

*** Πολύ σημαντική λεπτομέρεια που πολλοί λίγοι προσέχουν στην διοργάνωση της δεξίωσης τους είναι οι τουαλέτες. Εξετάστε πόσες είναι και αν είναι εύκολη η πρόσβαση για τους καλεσμένους σας καθώς και αν δίνονται μόνο για δικιά σας χρήση ή είναι σε κάποιον κοινό χώρο και για άλλους πελάτες. Σίγουρα δεν θα θέλετε να ταλαιπωρήσετε τους καλεσμένους σας και να χαλάσει η διάθεση τους από κάτι τόσο απλό.
***Κλείστε την οικονομική σας συμφωνία έτσι όπως συμφέρει εσάς. Στους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που διανύουμε σίγουρα θα μπορούν να κάνουν κάποιες παραχωρήσεις  και να σας εξυπηρετήσουν για το μέγεθος της προκαταβολής που πρέπει να δώσετε και τον τρόπο εξόφλησης.

*** Παρατηρείστε τη διαδρομή που οδηγεί στο χώρο δεξίωσης. Εξετάστε αν υπάρχει ευδιάκριτη σήμανση έτσι ώστε κανείς να μην δυσκολευτεί να βρει τον συγκεκριμένο χώρο.

*** Ρωτήστε αν οι χώροι σταθμευσης ελέγχονται από κάποιον παρκαδόρο και αν είναι δωρεάν.

*** Εξετάστε αν ο χώρος προσφέρει τα μηχανήματα του dj, φωτορυθμικά και αν έχει ηλεκτρική γεννήτρια (για παν ενδεχόμενο)

*** Αν έχετε καλεσμένους από μακριά και ο χώρος της δεξίωσης σας βρίσκεται σε ξενοδοχείο ζητήστε να σας κάνουν μια προσφορά διαμονής για τους καλεσμένους σας.

*** Πριν κλείσετε το χώρο της δεξίωσης σας ζητήστε να παρευρεθείτε σε κάποια εκδήλωση στο συγκεκριμένο χώρο για να δείτε στην πράξη αν είναι έτσι όπως τον επιθυμείτε. Μπορεί κάποιος χώρος που δεν σας αρέσει με την πρώτη ματιά στην πράξη να είναι εκπληκτικός και το αντίθετο.

*** Αν πρόκειται για κάποιον πολυχώρο ρωτήστε αν γίνονται την ίδια μέρα και άλλες εκδηλώσεις κι αν αυτό επιρρεάσει την διαξαγωγή της δεξίωσης (οσον αφορά την μουσική και την εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας)
 
*** Αν πρόκειται για ανοιχτό χώρο εξετάστε το ενδεχόμενο για κάποιο σκέπαστρο σε περίπτωση βροχής. Ακόμη και τον Ιούλιο να οργανώνετε το γάμο σας ποτέ δεν πρέπει να είστε σίγουροι για τον καιρό.
 

 
Αν όλη η προετοιμασία και η οργάνωση του γάμου σας σας φαίνεται βουνό και δεν ξέρετε πως να προλάβετε όλες τις εκκρεμότητες εμπιστευτείτε την Dream your Event και δεν θα έχετε τίποτα πια να σας απασχολεί. Όλα θα γίνουν και θα οργανωθούν ακριβώς όπως εσείς τα θέλετε και τα έχετε ονειρευτεί χωρίς να τρέξετε, να αγχωθείτε και να πελαγώσετε. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε.


read more “Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κλείσετε τον χώρο της δεξίωσης”

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Τι να προσέξετε αν επιλέξετε να φορέσετε πέπλο με το νυφικό σας

Οι περισσότερες γυναίκες κάποια στιγμή στην ζωή τους έχουν ονειρευτεί την μέρα τους γάμου τους και την στιγή που θα ντυθούν νυφούλες. Μερικές από αυτές θεωρούν αναπόσταστο κομμάτι της εικόνας που φαντάζονται το νυφικό πέπλο.Η πραγματικότητα είναι πως το πέπλο ολοκληρώνει την εικόνα της νύφης δίνοντας της μια επισημότητα και έναν κλασικό ρομαντισμό. Το να περιμένει με ανυπομονησία ο υποψήφιος γαμπρός να δει την μέλλουσα σύζυγό του και να διαπιστώνει πως το πρόσωπό της κρύβεται πίσω από ένα αέρινο πέπλο είναι σίγουρα ερεθιστικό και μυστηριώδες. Παρόλα αυτά εάν αποφασίσετε να φορέσετε πέπλο θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας κάποιες σημαντικές παραμέτρους :

*** Αποφασίστε το νυφικό σας χτένισμα σε συνδυασμό με το πέπλο.Θα πρέπει το πέπλο να εναρμονίζεται με είδος του χτενίσματός σας. Αποφασίστε αν θα αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω ή αν θα κάνετε ένα κλασικό σινιόν. Σε κάθε περίπτωση κάντε δοκιμή με το κομμωτή σας περισσότερες από μια φορές.
*** Μην αγχώνεστε αν το πέπλο θα χαλάσει το χτένισμά σας.  Ο κομμωτής σας σίγουρα γνωρίζει πως να το στερεώσει. Απλά ζητήστε του να σας δείξει πως μπορείτε να το βγάλετε χωρίς να χαλάσει το χτένισμά σας  και κάντε την δοκιμή μπροστά του. Ιδανικά αναθέστε αυτήν την δουλειά σε κάποια φίλη σας ή στην μητέρα σας.
*** Προβάρετε το πέπλο σας για να διαπιστώσετε αν αισθάνεστε άνετα με αυτό και προβάρετε τις κινήσεις που θα μπορείτε  να κάνετε μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.
*** Επιλέξτε το πέπλο ανάλογα με το σχεδιο του νυφικού σας και ζητήστε την γνώμη του ειδικού (μόδιστρου) για το αν ταιριάζει με το σχέδιο του νυφικού σας κοντό ή μακρύ πέπλο.
*** Αν δεν είστε πολύ ψηλή ξανασκεφτείτε το ενδεχόμενο να μην φορέσετε πέπλο. Υπάρχει περίπτωση να " χαθείτε " μέσα σε αυτό και να σας κάνει να δείχνετε ακόμα πιο μικρόσωμη.
*** Αποφασίστε αν θα φορέσετε το πέπλο και στον χώρο της δεξίωσης πράγμα που δεν συνηθίζεται από τις περισσότερες γιατί δεν είναι καθόλου λειτουργικό. Λάβετε υπόψη σας πως το πέπλο θα σας περιορίζει τις κινήσεις σας  στο φαγητό και στον χορό οπότε μάλλον θα σας ταλαιπωρήσει περισσότερο.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που επιθυμούν να έχουν ένα εντυπωσιακό χτένισμα που θα φαίνεται και δεν θα κρύβεται κάτω από πέπλο υπάρχουν κι άλλες προτάσεις. Μπορείτε να βάλετε κάποια τιάρα, ένα όμορφο κοκαλάκι-κόσμημα, ή κάποιο λουλούδι στο χτένισμα σας και να εντυπωσιάσετε ή ακόμη για τις πιο τολμηρές και ρετρό να φορέσετε ένα όμορφο καπέλο με βέλο.

Πάρτε ιδέες από τις φωτογραφίες που ακολουθούν....και η ώρα η καλή



 


  

 

 


read more “Τι να προσέξετε αν επιλέξετε να φορέσετε πέπλο με το νυφικό σας”

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Τρυφερά δώρα για ρομαντικές στιγμές

Τι θα δωρίσουμε φέτος στο αγαπημένο μας πρόσωπο; Θα αρκεστούμε στα παραδοσιακά (λουλούδια και σοκολατάκια) ή θα πρωτοτυπήσουμε με έξυπνες και… πονηρές ιδέες; Ό,τι και να επιλέξουμε τελικά, εμείς σας ετοιμάσαμε τις καλύτερες προτάσεις.

* Λουλούδια: Τα κόκκινα τριαντάφυλλα είναι και θα είναι πάντα το απόλυτο δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων. Φρέσκα, μυρωδάτα και κατακόκκινα τριαντάφυλλα που μπορούν να σταλούν οπουδήποτε επιθυμείτε θα βρείτε στο site της
Interflora (φωτό), στο Red Rose.gr. (εκεί, μάλιστα, μπορείτε να συνδυάσετε μία πανέμορφη ανθοδέσμη με κατακόκκινα αρωματικά κεριά για έναν ακόμα πιο ρομαντικό Βαλεντίνο), αλλά και στο ηλεκτρονικό ανθοπωλείο Flowernet.gr, που κάνει εύκολα και γρήγορα αποστολές όμορφων μπουκέτων. 

* Γλυκά:
Και πιο συγκεκριμένα, σοκολατάκια. Σε σχήμα καρδιάς, σε σχήμα φτερωτού έρωτα, γεμιστά με πραλίνα. Τα σοκολατάκια είναι αναμφισβήτητα το πιο γλυκό δώρο για την ημέρα. Τέτοια σοκολατάκια θα βρείτε στα ζαχαροπλαστεία Leonidas  (τα οποία κάνουν και αποστολές), στα ζαχαροπλαστεία Fresh αλλά και στα ζαχαροπλαστεία Papagalino.

* Ποτά: Αν σκοπός σας είναι να τους… μεθύσετε, κάντε το με ένα κρασί από το
Wineshop.gr. Επιλέξτε έναν Επίλογο του Κτήματος Εύχαρις ή ένα Vinsanto του Κτήματος Αργυρού, και τα δύο απολαυστικά γλυκά, και «ντύστε» το μπουκάλι με μία από τις προτεινόμενες αγαπησιάρικες ετικέτες του καταστήματος που θα περιλαμβάνει κάποιο μήνυμα για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

* Αρκουδάκια και καρδούλες: Τρυφερά και απαλά, τα αρκουδάκια έρχονται πρώτα σε προτιμήσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Θα βρείτε κάποια στα καταστήματα
Ρεζέρβα, που ειδικεύονται στα αρκουδάκια με μηνύματα αγάπης, ενώ μας άρεσε και η καρδιά μαξιλάρι που βρήκαμε στο e-gadgets.gr την οποία θα αγκαλιάζει το αγαπημένο σας πρόσωπο σε στιγμές ηρεμίας.






* Κοσμήματα και ρολόγια:
Αν θέλετε να κάνετε ένα πραγματικά πολύτιμο δώρο, επισκεφθείτε τη boutique του οίκου Dior (φωτό) (Βουκουρεστίου 18-20, Κολωνάκι, τηλ. 210 3613014), όπου θα βρείτε εκπληκτικά δαχτυλίδια της συλλογής Happy Birth Dior, με πολύτιμες πέτρες σε σχήμα καρδιάς (τιμή: 19.000 ευρώ). Πιο οικονομικές προτάσεις θα βρείτε στα καταστήματα Folli Follie που και φέτος έχουν δημιουργήσει πρωτότυπα σχέδια με αφορμή την ημέρα.


* Βιβλία: Αν δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με λόγια, πείτε το με ένα βιβλίο. Στις εκδόσεις Ψυχογιός βρήκαμε τα εξής: «Το τετράδιο του έρωτα», της Κριστίν Ζορντίς, μιλά για την παθιασμένη σχέση μιας καθηγήτριας και τον απόλυτο έρωτα που ονειρευόμαστε όλοι. Το «Για τον έρωτα και το θάνατο», του Πάτρικ Ζίσκιντ, συσχετίζει τον έρωτα με την αθανασία. Στις εκδόσεις Μεταίχμιο, από την άλλη, βρήκαμε τον «Ερωτευμένο» (φωτό), της Ρεμπέκα Ντοτρεμέρ. Πρόκειται για ένα παραμύθι, στο οποίο ο μικρός Ερνέστος προσπαθεί να κατανοήσει τον έρωτα που νιώθει για τη Σαλώμη.

* Μουσικά CD: Το καλύτερο ηχητικό background τη ρομαντική εκείνη βραδιά θα δημιουργήσουν οι ξένες και ελληνικές μπαλάντες που θα βρείτε στα δισκοπωλεία. Αναζητήστε τις συλλογές του Love Radio στα δισκοπωλεία Metropolis, και πιο συγκεκριμένα το «Amor» (φωτό) με ιταλικές και γαλλικές μπαλάντες, το «Love is…» με ξένες και ελληνικές σύγχρονες μπαλάντες αλλά και «Valentine’s Love Ballads» με ξένες μπαλάντες που έχουν γράψει ιστορία.




* DVD:
Και αν τελικά μείνετε μέσα, μετά από το κρασί και τα σοκολατάκια, δωρίστε ένα ρομαντικό DVD που θα ολοκληρώσει τη βραδιά σας με τον καλύτερο τρόπο. Από τις σπουδαιότερες ερωτικές ταινίες όλων των εποχών, ξεχωρίσαμε: Το «Love Story» (1970) με την Ali MacGraw, το «The Way We Were» (1973) με τη Barbra Streisand, το «Τελευταίο Ταγκό στο Παρίσι» (1972) με τον Marlon Brando, το «Serendipity» (2001) με τον John Cusack, το -αγαπημένο μας- «Notebook» (φωτό) (2004) με την Gena Rowlands και το «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού» (2004) με τον Jim Carrey.



* Αγάπη για την τέχνη: Αν αναζητάτε κάτι πραγματικά πρωτότυπο, ρομαντικά και… καλλιτεχνικά δώρα αγάπης, όπως πίνακες και διακοσμητικά, θα βρείτε στα καταστήματα BizArt. Υπέροχους πίνακες και διακοσμητικά θα βρείτε και στον on-line εικαστικό πολυχώρο Art-AZ. Ξεχωρίσαμε το έργο Glued2u (στα 120 ευρώ), της Βάλιας Καπάδαη (φωτό), το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Art-AZ.





read more “Τρυφερά δώρα για ρομαντικές στιγμές”

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Πως να επιλέξετε τον ιδανικό κομμωτή και μακιγιέρ

Για να είστε μια από τις ομορφότερες νύφες που θα ... αφήσει εποχή πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή εκτός από το νυφικό σας και στην παρουσίαση σας, στο μακιγιάζ σας και στο χτένισμα σας. Αυτά είναι που θα αναδείξουν την ομορφιά του προσώπου σας. Θα πρέπει λοιπόν να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του κομμωτή σας και του μακιγιέρ σας για να μπορέσετε να λάμψετε και να εντυπωσιάσετε την μέρα του γάμου σας.

Η επιλογή του κατάλληλου μακιγιέρ και κομμωτή που θα σας κάνει να τον εμπιστευθείτε πλήρως πρέπει να γίνει μέσα από κάποιες επιλογές ατόμων των οποίων την δουλειά σαφώς έχετε δει και γνωρίζετε. Μην διστάσετε να ρωτήσετε κάποια φίλη σας ή γνωστή σας που σας εντυπωσίασε την μέρα του γάμου της για τα άτομα που εμπιστεύτηκε την ομορφιά της και κανονίστε και σεις ένα ραντεβού μαζί τους για να δείτε αν σας κάνουν και εσάς.

Καλό είναι να είστε κατασταλαγμένες για το ύφος και το στυλ της νύφης που επιθυμείτε να μεταμορφωθείτε και να έχετε κάποιες φωτογραφίες με χτενίσματα και μακιγιάζ που σας ενδιαφέρουν έτσι ώστε να καταλάβουν οι επαγγελματίες με τους οποίους θα συνεργαστείτε τι ακριβώς θέλετε. Μην υπερβάλετε στις επιθυμίες σας και ρωτήστε την γνώμη τους για το αν σας "πηγαίνει" αυτό που θέλετε. Αυτοί έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και γνωρίζουν τι ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο.

Θα πρέπει επίσης να ενημερώσετε τον κομμωτή σας και το μακιγιέρ για το ύφος του νυφικού σας, για το αν θα φορέσετε πέπλο και καλό θα ήταν να έχετε κάποιες φωτογραφίες για να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Έτσι θα μπορέσουν να σας προτείνουν αυτοί το ιδανικο χτένισμα και μακιγιάζ που θα ολοκληρώσει την εικόνα σας.

Εννοείται πως δεν θα πρέπει να σας πιάσουν οι ντροπές και θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα με τα άτομα που θα αναλάβουν την εμφάνιση σας. Εκφράστε τους όλες τις απορίες σας  και τις πιθανές σας ανασφάλειες και μην διαστάσετε να τους ρωτήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί. Μάθετε για τα υλικά που χρησιμοποιούν και δοκιμάστε τα στο πρόσωπό σας. Τα δοκιμαστικά είναι απαραίτητα να γίνουν και το καλύτερο είναι χτένισμα και μακιγιάζ να συνδυαστούν και να γίνουν μαζί για να δείτε αν ταιριάζουν μεταξύ τους. Η συνεργασία του μακιγιέρ με τον κομμωτή θα απογειώσει το αποτέλεσμα...

Όταν έρθει η πολυπόθητη μέρα αφεθείτε στα χέρια αυτών που επιλέξατε και εμπιστευθήκατε και μην αγχωθείτε καθόλου. Είστε η πρωταγωνίστρια και είναι σίγουρο ότι η παρουσία σας θα λάμψει και θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις...



read more “Πως να επιλέξετε τον ιδανικό κομμωτή και μακιγιέρ”

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Πρωτότυπες ιδέες για τη γιορτή του Α. Βαλεντίνου

Ιδέες και προτάσεις για να πάρει τα ... πάνω της η μέρα των ερωτευμένων!
 
1. Σχεδιάστε και ανταλλάξτε το δικό σας «μπλοκ επιταγών». Φτιάξτε κουπόνια για ένα ερωτικό μασάζ, ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, ένα αφρόλουτρο υπό το φως των κεριών και ότι άλλο νομίζετε ότι θα εξιτάρει τον/την αγαπημένο/ή σας. Τα κουπόνια μπορούν να «εξαργυρώνονται» όποτε θέλει μέσα στο χρόνο μέχρι τον επόμενο Αγ. Βαλεντίνο.

2. Οργανώστε ένα «Κυνήγι Θησαυρού». Σχεδιάστε κάρτες με clues που η κάθε μία θα καθοδηγεί στην επόμενη μέχρι ο αγαπημένος/η σας καταλήξει στο ξενοδοχείο που έγινε η δεξίωση του γάμου σας, στο μέρος που σας έκανε την πρόταση γάμου, ή εκεί που κάνατε το πρώτο ραντεβού σας. Τα διάφορα clues μπορεί να είναι μυστικά που γνωρίζετε αποκλειστικά οι δυο σας ή με κάποιο ερωτικό υπονοούμενο (π.χ. κρύψτε το επόμενο clue στο τζάκι και καθοδηγήστε τον εκεί με μία φράση τύπου «Με ανάβεις κάθε φορά που το ανάβεις»).   

3. Για τους άντρες: Αγοράστε στην αγαπημένη σας τρία set εσωρούχων, ένα ρομαντικό, ένα πρόστυχο και ένα sexy. Δώστε της τα δώρα ένα ένα ζητώντας της να τα φορέσει το πρώτο πριν βγείτε από το σπίτι, το δεύτερο όταν θα βγείτε έξω για ποτό ή φαί και το τρίτο όταν επιστρέψετε σπίτι. Δεν είναι ανάγκη φυσικά να της τα δώσετε και τα τρία την ίδια μέρα αλλά και τις επόμενες, διατηρώντας τη sexy διάθεση όλη τη βδομάδα!
 
4. Για τις γυναίκες: Αγοράστε τρία set εσωρούχων και κάντε του πασαρέλα με το ρομαντικό πριν βγείτε από το σπίτι, με το πρόστυχο όταν θα είσαστε έξω (ενημερώνοντάς τον φυσικά με κάποιο τρόπο για το τι φοράτε κάτω από τα ρούχα σας όταν είστε έξω) και το sexy όταν επιστρέψετε σπίτι.

5. Μαγειρέψτε μαζί ένα ρομαντικό δείπνο. Δημιουργήστε ένα μενού με θαλασσινά ή φαγητά που σας αρέσουνε και κάντε το παράδοση να μαγειρεύετε τα συγκεκριμένα φαγητό μόνο κάθε χρόνο του Αγ. Βαλεντίνου μαζί.

6. Ξαναζήστε την πρώτη φορά που γιορτάσατε μαζί του Αγ. Βαλεντίνου. Κάντε ακριβώς τα ίδια πράγματα αλλά ακόμα κι αν δεν έχετε να θυμάστε κάτι συγκλονιστικό προσθέστε καινούργιες πινελιές δημιουργώντας της αναμνήσεις που πάντα θέλατε!

7. Φερθείτε σαν έφηβοι. Πηγαίνετε σε ένα «ροζ» ξενοδοχείο και παίξτε το παράνομο ζευγάρι, κάντε μια βόλτα προς το Σούνιο, παρκάρετε το αυτοκίνητο σας σε κάποιο σημείο που θα είστε μόνοι σας, χωρίς αδιάκριτα βλέμματα γύρω σας (πάντα με προσοχή)!  

8. Κάντε μαζί ένα αφρόλουτρο. Γεμίστε το μπάνιο σας με αρωματικά κεριά και απολαύστε μαζί ένα αφρόλουτρο πίνοντας σαμπάνια. Ακούγεται κλισέ, αλλά πόσες φορές πραγματικά το κάνατε?

9. Κάντε πικ νικ μπροστά στο τζάκι σας ή (αν δεν έχετε τζάκι) πάνω στο κρεβάτι σας. Ετοιμάστε μια ποικιλία τυριών, αλλαντικών, φρούτα, και καλό κρασί μπροστά σε ένα αναμμένο τζάκι ή πάνω στο κρεβάτι σας. Ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσετε τη μέρα των ερωτευμένων. Και μην ξεχάσετε για το επιδόρπιο τη sauce σοκολάτας!

10. Κάντε απεργία! Είναι τόσο επίκαιρο! Προσπαθήστε για μία βδομάδα πριν του Αγ. Βαλεντίνου να μην κάνετε sex. Όσο δύσκολο και αν είναι, η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου θα αποκτήσει άλλο νόημα, ιδίως αν το συνδυάσετε με τη πρόταση για τα εσώρουχα που σας κάναμε παραπάνω!

11. Μπορεί φέτος του Αγ. Βαλεντίνου να πέφτει Δευτέρα, αλλά αυτό μπορεί να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Όσο είναι στη δουλειά, αρχίστε να στέλνετε κάθε μία ώρα από ένα πικάντικο sms, mms ή email. Όσο περνάει η ώρα κάντε τα μηνύματά σας ακόμα πιο πονηρά, στέλνοντας το τελευταίο μία ώρα πριν βρεθείτε. Μπορείτε να φανταστείτε τις συνέπειες της αναμονής!

read more “Πρωτότυπες ιδέες για τη γιορτή του Α. Βαλεντίνου”

Πως να διακοσμήσετε την γαμήλια δεξίωση

Ο στολισμός της γαμήλιας δεξίωσης είναι αυτή που θα απογειώσει την παραμυθένια αίσθηση που θέλετε να δώσετε στο γάμο σας και που θα ολοκληρώσει την όμορφη εικόνα. Ακριβώς γι'αυτό τον λόγο θα πρέπει να επιμεληθείτε με ενδιαφέρον  την διακόσμηση του χώρου που θα φιλοξενήσει την δεξίωσή σας. Εμείς σας παραθέτουμε κάποιες ιδέες και συμβουλές για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας και να ομορφήνεται την ατμόσφαιρα


*** Δώστε έμφαση στον ρομαντικό φωτισμό των κεριών. Τοποθετήστε στα  τραπέζια και σε γωνίες του χώρου φανάρια πολλών μεγεθών. Μπορείτε να εμπιστευθείτε την απολύτη μονοχρωμία του λευκού αλλά ενδιαφέρουσα πρόταση είναι να χρησιμοποιήσετε και φανάρια χρωματιστά (στο χρώμα του θέματος του γάμου σας) . Σε κτήματα και ανοιχτούς χώρους μπορείτε να κρεμάσετε τα φανάρια από τα κλαδιά των δέντρων. Το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει σίγουρα.  Σε καλοκαιρινό γάμο  μπορείτε να τοποθετήσετε  κεριά ρεσό σε γυάλες με νερό ενώ σε χειμωνιάτικο να χρησιμοποιήσετε αντί για φανάρια κηροπήγια που δίνει μια πιο glamorus αίσθηση στον χώρο.
*** Τοποθετήστε κορδέλες και φιόγκους στον χώρο (σε δέντρα, κολόνες, καρέκλες). Δίνει μια πιο παιχνιδιάρικη αίσθηση και είναι πολύ εντυπωσιακό.
 
*** Σε ψηλοτάβανο χώρο τοποθετήστε  μπαλόνια (με ήλιον) με κορδέλες στο χρώμα του γάμου σας
 
*** Διακοσμήστε τα τραπέζια των καλεσμένων προσέχοντας να μην τοποθετήσετε στο κέντρο του τραπεζιού ψηλά βάζα με λουλούδια για να μην εμποδίσετε την επικοινωνία μεταξύ των καλεσμένων σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και στον στολισμό του μπουφέ ( το οποίο συνήθως το αναλαμβάνει το catering οπότε συζητήστε μαζί τους πως θα είναι η διακόσμηση του χώρου και πείτε τους τι ακριβώς θέλετε)
 
*** Δώστε έμφαση στην εποχή. Σε χειμωνιάτικο γάμο την περίοδο των Χριστουγέννων μπορείτε να ομορφήνετε την διακόσμηση με ασημένια ή χρυσά αστέρια και αγγελάκια, την περίοδο της Αποκριάς να βάλετε μάσκες και κομφετί. Γενικά κάθε εποχή έχει να σου προσφέρει μια ιδιαίτερη διακόσμηση την οποία αν εκμεταλευτείτε θα αφήσετε όλους τους καλεσμένους σας με το στόμα ανοιχτό.

  

   
read more “Πως να διακοσμήσετε την γαμήλια δεξίωση”

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Οργανώστε τον γάμο των ονείρων σας κάπου...μακριά




Το να οργανώσεις το γάμο σου εκτός πόλης σε πολλούς φαίνεται απραγματοποίητο όνειρο. Είναι κάτι που πολύ σκέφτονται αλλά λίγοι τολμούν να το κάνουν. Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε επιθυμήσει καλοκαιρινό γάμο σε νησί ή χειμωνιάτικο σε κάποιο ορεινο χιονισμένο βουνό...
 
Αν λοιπόν ανήκετε στους τολμηρούς που επιθυμούν να οργανώσουν το γάμο τους κάπου μακριά πρέπει να λάβετε υπόψη σας μερικούς σημαντικούς παράγοντες.

Πρώτα απ'όλα πρέπει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στην λίστα των ατόμων που επιθυμείτε να καλέσετε.  Είναι προτιμότερο να περιορίσετε τη λίστα των καλεσμένων σας σε συγγενείς και φίλους που πραγματικά θέλετε να είναι δίπλα σας τη μέρα του γάμου σας διότι το κόστος θα ανέβει αρκετά. Απευθυνθείτε σε κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο που ίσως να μπορεί να σας εξυπηρετήσει κλείνοντας για εσάς πακέτα διαμονής σε ειδικές τιμές που μπορέι να είναι πιο φτηνά απ'ότι περιμένετε. 

Ενημερώστε όλους τους καλεσμένους αρκετούς μήνες πριν για την πρόθεσή σας να κάνετε το γάμο σας κάπου έξω από την πόλη και για την ημερομηνία που το οργανώνεται. Θα πρέπει να το γνωρίζουν έγκαιρα για να οργανώσουν τις άδειες τους και άλλες εκκρεμότητες που πιθανόν θα υπάρχουν. Θα μπορούσατε να συνδυάσετε με τους αγαπημένους σας φίλους και κάποιες μέρες διακοπών πριν και μετά το μυστήριο. Έτσι ο γάμος σας θα γίνει μια μεγάλη οικογενειακή και φιλική γιορτή που θα συνδυαστεί με το χαλαρό και όμορφο κλίμα των διακοπών.

Η οργάνωση του γάμου σε κάποιον μακρινό προορισμό απαιτεί έγκαιρη οργάνωση . Θα πρέπει να επισκεφτείτε το μέρος που σκέφτεστε αρκετούς μήνες πριν έτσι ώστε να κλείσετε την εκκλησία που σας αρέσει και το κέντρο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει την δεξίωσή σας.

Αν πρόκειται για καλοκαιρινό προορισμό επισκεφτείτε το ένα καλοκαίρι πριν στις διακοπές σας και οργανώστε τις λεπτομέρειες χωρίς άγχος. Η γκάμα των επιλογών είναι σίγουρα μικρότερη από αυτήν της  πόλης όποτε θα μπορέσετε σύντομα και εύκολα να κλείσετε εκκλησία και χώρο δεξίωσης . Μην παραβλέψετε να πάρετε  προσφορές  για τον στολισμό  και για τον φωτογράφο από ντόπιους που γνωρίζουν τα μέρη καλύτερα και μπορούν να σας προτείνουν πράγματα που μπορεί να μην έχετ σκεφτεί.

Αν έχετε αρκετούς γαμήλιους προορισμούς στο μυαλό σας ένας τρόπος να διαλέξετε τον ιδανικό είναι να κάνετε μία λίστα με τα θετικά και τα αρνητικά του κάθε μέρους. Υπολογίστε το χρόνο ταξιδιού, το κόστος και το πόσο δημοφιλής είναι αυτός ο προορισμός.  
Το να ξεκινήσετε την κοινή σας ζωή σε ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό μέρος είναι ένας υπέροχος τρόπος να το κάνετε αξιομνημόνευτο και για εσάς αλλά και για τους καλεσμένους σας. Με καλή οργάνωση και αρκετό χρόνο για να το οργανώσετε θα μπορέσετε να έχετε το γάμο των ονείρων σας!



Γάμος στην Σαντορίνη : Για πολλούς αποτελεί ένα όνειρο πολύ δύσκολο  να υλοποιηθεί. Κι όμως με την κατάλληλη οργάνωση και την βοήθεια απο τους ειδικούς της Dream your Event ακόμα και τα πιο τρελλά όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν...






 


Χειμωνιάτικος γάμος σε χιονισμένο φόντο :
Η οργάνωση γάμου σε χειμερινό προορισμό δεν συνηθίζεται τόσο (ειδικά στην Ελλάδα) αλλά σίγουρα θα εντυπωσιάσει και θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
 
 

 






read more “Οργανώστε τον γάμο των ονείρων σας κάπου...μακριά”

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Γάμος ανα εποχή...Τι σας ταιριάζει?

Τα περισσότερα ζευγάρια όταν παίρνουν την μεγάλη απόφαση να παντρευτούν συζητούν και αποφασίζουν ποια εποχή θεωρούν ιδανικότερη για να πραγματοποιήσουν το γάμο τους. Φυσικά στην Ελλάδα με τα πανέμορφα καλοκαίρια η πλειοψηφία των ζευγαριών επιθυμουν να διοργανώσουν το γάμο τους το καλοκαίρι σε κάποιον όμορφο παραθαλάσσιο και ρομαντικό προορισμό. Παρόλα αυτά το να πραγματοποιήσεις το γάμο σου κάποια άλλη εποχή του χρόνου μπορεί να κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και ιδέες για ένα πραγματικά εντυπωσιακό και πρωτότυπο αποτέλεσμα.  



Καλοκαιρινός Γάμος: Ο συνηθέστερος ελληνικός γάμος που όμως σου επιτρέπει να εκμεταλλευτείς τις ομορφιές του τόπου. Θάλασσα , νησιά, παραλία, ήλιος δίνουν το ιδανικότερο φόντο για έναν τέτοιο γάμο. Αν λοιπόν είστε από αυτούς που πάντα ονειρεύονταν να παντρευτούν σε κάποιο ξωκκλήσι πάνω στη θάλασσα την ώρα του ηλιοβασιλέματος είστε πολύ τυχεροί γιατί στην Ελλάδα αυτό επιτρέπεται και πολλές φορές επιβάλεται. Εκμεταλευτείτε την μεγάλη μέρα οργανώνοντας το γάμο σας κατά τις 8 και κλείστε την δεξίωσή σας σε χώρο κόντα στην θάλασσα. Μπορείτε να υιοθετήσετε και πιο casual ύφος με εσάς ξυπόλητους στην παραλία και το γλέντι σε ένα beach bar μέχρι πρωίας καταλήγοντας όλοι στην θάλασσα για βραδινό μπάνιο... 


wedding dressesΦθινοπωρινός Γάμος: Το φθινόπωρο είναι πολύ βολική εποχή να οργανώσετε το γάμο σας γιατί έχει μόλις τελειώσει το καλοκαίρι και είστε αναζωογονημένοι και φρέσκοι. Ξεκινάει ο χειμώνας και ο καλύτερος τρόπος να τον υποδεχτείς είναι με ένα χαρμόσυνο γεγονός και ένα υπέροχο γλέντι γάμου. Διαλέξτε ένα κτήμα με φυλλοβόλα δέντρα τα οποία θα έχουν αρχίσει να "διακοσμούν¨τον χώρο με τα υπέροχα χρυσά και προφυρά χρώματα των πεσμένων φύλλων. Είναι μια πολύ ροματική εποχή για ένα ζευγάρι που αγαπάει την φύση και είναι τρελλά ερωτευμένο!


 Χειμωνιατικος Γάμος:  Ο χειμωνιάτικος γάμος περιέχει περισσότερο glam στοιχεία και πολυτέλεια από κάθε γάμο άλλης εποχής. Οι κυρίες μπορούν να φορέσουν τις βραδινές τους τουαλέτες με ωραία κοσμήματα και παλτά και σεις μπορείτε να βάλετε ένα πολύ ιδιάιτερο νυφικό με συνοδεία λευκής γουνας. Μπορείτε να οργανώσετε το γάμο σας σε αίθουσα ενός κλασικού ξενοδοχείου ,σε κάποιο ρομαντικό πέτρινο κτήμα  ακόμα και σε έναν χειμωνιάτικο χιονισμένο προορισμό. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός πως το χειμώνα  το κόστος ενός γάμου είναι πιο χαμηλό και  ξοδέψτε περισσότερα χρήματα στη διακόσμηση με γλυπτά από πάγο και κρυστάλλινα κηροπήγια.


 
Ανοιξιάτικος Γάμος: Είναι πολύ συμβολικό να οργανώσεις το γάμο σου όταν η φύση ξαναγεννιέται και είναι στα ομορφότερά της.Μπορείτε να οργανώσετε το γάμο σας σε ένα κτήμα γεμάτο λουλούδια, με γκαζόν και δέντρα. Χρησιμοποιείστε  έντονα χρώματα για τα προσκλητήρια του γάμου σας, τις μπομπονιέρες σας και τη διακόσμηση του χώρου που θα γίνει η γαμήλια δεξίωση. Μπορείτε να κάνετε τη δεξίωση σας μεσημέρι γιατί είναι η πλέον κατάλληλη εποχή να χαρείτε εσείς και οι καλεσμένοι σας τον ήλιο και τη ζέστη, δημιουργώντας ένα συναίσθημα αισιοδοξίας για αυτά που θα ακολουθήσουν στην κοινή σας ζωή!



Όποια εποχή και αν διαλέξετε πρέπει να θυμάστε πως ο γάμος σας είναι η αρχή μιας καινούριας πορείας στην ζωή και πως πρέπει να τον θυμάστε πάντα με τις καλύτερες αναμνήσεις.
read more “Γάμος ανα εποχή...Τι σας ταιριάζει?”

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Πως να διαλέξετε τα δαχτυλίδια του γάμου σας?

Παρόλο που όταν θα πάτε να αγοράσετε τις βέρες του γάμου σας ή το δαχτυλίδι των αρραβώνων σας, πιστεύετε πως τα περισσότερα κοσμηματοπωλεία σας προσφέρουν σιγουριά και ασφάλεια, καλύτερα να έχετε κάνει το μάθημα σας πριν αγοράσετε τις βέρες σας.
  
  1. Αν οι βέρες ή το δαχτυλίδι των αρραβώνων που έχετε διαλέξει έχει περισσότερα από ένα διαμάντια μην αρθροίσετε το βάρος των καρατιών και συγκρίνετε τιμές με βάση αυτό το δεδομένο. Ένα μεγάλο διαμάντι σε ένα μονόπετρο μπορεί να έχει το ίδιο κόστος με 5 μικρότερα διαμάντια, παρόλο που μπορεί να έχουν το ίδιο συνολικό βάρος. Ζητήστε από το κοσμηματοπωλείο σας να σας δώσει ακριβές βάρος για το κάθε ένα διαμάντι ξεχωριστά.
  2.  Τα διαμάντια δε μπορεί σε καμία περίπτωση να βγουν σε προσφορά ή να έχουν έκπτωση. Το πιο πιθανό είναι το κοσμηματοπωλείο να έχει αυξήσει την τιμή τους ώστε με την «έκπτωση» το διαμάντι να φτάσει στην αρχική του τιμή.  
  3.  Μπορεί ένα κοσμηματοπωλείο να σας δελεάσει προωθώντας κάποια διαμάντια σε πολύ καλή τιμή, αλλά όταν πάτε εκεί να σας ενημερώνουν ότι έχουν εξαντληθεί. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να σας πουλήσουν διαμάντια πιο ακριβά.
  4.  Όσο πιο λευκό είναι ένα διαμάντι τόσο καλύτερη είναι η ποιότητα του. Ένα διαμάντι που κιτρινίζει είναι χαμηλότερης ποιότητας, ασχέτου το μέγεθος του. Για να μειώσουν το κίτρινο χρώμα από τα διαμάντια κάποια κοσμηματοπωλεία χρησιμοποιούν στα καταστήματα τους πολύ δυνατές λάμπες φθορίου με έντονο μπλε φωτισμό. Αυτό κάνει τα διαμάντια να δείχνουν ακόμη πιο λευκά από ότι είναι στη πραγματικότητα.
  5.  Κάποια κοσμηματοπωλεία μπορεί να χρησιμοποιήσουν ποσοστά που αναφέρουν το βάρος ενός διαμαντιού, π.χ. ¾ το οποίο μπορεί να είναι στη πραγματικότητα 0,75, αλλά μπορεί να είναι και 0,69. Αν ο κοσμηματοπώλης δε μπορεί να σας δώσει το ακριβές μέγεθος ενός διαμαντιού σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και είναι ώρα να φύγετε!

read more “Πως να διαλέξετε τα δαχτυλίδια του γάμου σας?”

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Οργανώστε την άφιξή σας στην εκκλησία και εντυπωσιάστε...

Ένας σημαντικός παράγοντας στην οργάνωση του γάμου σας που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας είναι η άφιξη σας στην εκκλησία. Λίγοι είναι αυτοί που ασχολούνται με αυτήν την λεπτομέρεια. Παρόλα αυτά η άφιξη της νύφης στην εκκλησία είναι η πρώτη εικόνα που θα αφήσετε στους καλσεμένους σας γι'αυτό μην την αμελήσετε.

Η επιλογή του μέσου που θα χρησιμοποιήσετε για την άφιξη σας στην εκκλησία και την αναχώρηση σας ως ζευγάρι πια από αυτήν θα πρέπει να ταιριάζει με το στυλ του γάμου σας. Σε έναν μοντέρνο νεανικό γάμο ταιριάζει απόλυτα ένα τζιπ ή ένα cabrio και καλή πρόταση είναι να πρωτοτυπήσετε και να φτάσετε στην εκκλησία μαζί σαν ζευγάρι που είναι και πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια. Αν ο γάμος σας είναι πιο κλασικός μπορείτε να επιλέξετε ένα κλασικό αυτοκίνητο ή ακόμα και μια λιμουζίνα! Αν πάλι από μικρή ονειρευόσασταν την άμαξα του παραμυθιού υπάρχει και αυτή η λύση. Δώστε μια  ρομαντική διάθεση στο γάμο σας επιλέγοντας  μια άμαξα με άλογα ειδικά αν οργανώνεται το γάμο σας στην επαρχία ή σε κάποιο νησί. Για τους πιο παραδοσιακούς και ρετρό μπορείτε να επιλέξετε ένα αυτοκίνητο αντίκα που θα αφήσει όλους άφωνους!

Διακοσμήστε το μεταφορικό σας μέσο με τα χρώματα του γάμου σας. Βάλτε κορδέλες, μπουκέτα, μπαλόνια και αναθέστε στον ανθοπώλη σας να στολίσει και τα αυτοκίνητα των συγγενών. Υιοθετήστε και την ξένη παράδοση που θέλει το αυτοκίνητο να στολίζεται με κονσερβοκούτια (για να κάνουν θόρυβο) στο πίσω μέρος του και την πινακίδα "just married" κατά την αναχώρηση του ζευγαριού μετά την λήξη του μυστηρίου.

Σημαντικός παράγοντας για να μείνουν όλοι οι καλεσμένοι σας ικανοποιημένοι είναι να επιμεληθείτε και την μεταφορά αυτών στην περίπτωση που δεν έχουν αυτοκίνητο και που η δεξίωση είναι μακριά από την εκκλησία. Οργανώστε τους φίλους σας και τους συγγενείς σας που έχουν χώρο στο αυτοκίνητο και που μπορούν να εξυπηρετήσουν στην μεταφορά και άλλους καλεσμένους και αναθέστε τους αυτήν την δουλειά..

Πολλές νύφες έχουν την κακιά συνήθεια να φτάνουν υπερβολικά αργοπορημένες στην εκκλησία είτε γιατί δεν έχουν υπολογίσει σωστά τον χρόνο προετοιμασίας τους είτε γιατί αυτό αποτελεί ένα (κατά γενική ομολογία παλιομοδίτικο) έθιμο. Σεβαστείτε τους καλεσμένους σας που περιμένουν και φυσικά τον γαμπρό που αγωνιά και φτάστε έγκαιρα στην εκκλησία (μέγιστη αργοπορία 10 λεπτά).Αν είστε σε δημοφιλή εκκλησία και ακολουθούν άλλοι γάμοι να ξέρετε πως θα χαλάσετε τον προγραμματισμό όλων των επόμενων τελετών και το πιο πιθανό είναι να επιρρεαστεί ο δικός σας γάμος αφού ο παπάς θα συντομεύσει το μυστήριο. Υπολογίστε το χρόνο που χρειάζεται από το σπίτι σας ή από όπου αλλού ξεκινήσετε, μέχρι την εκκλησία και από την εκκλησία μέχρι το χώρο που θα γίνει η γαμήλια δεξίωση. Κάντε τη διαδρομή την ίδια μέρα και ώρα με τη μέρα και ώρα του γάμου σας, μία βδομάδα νωρίτερα για να υπολογίσετε καλύτερα την κίνηση που μπορεί να έχει.

Τέλος δώστε βάση στους χώρους στάθμευσης του χώρου που έχετε κλείσει για την δεξίωση. Εξετάστε αν επαρκούν για τα αυτοκίνητα που υπολογίζετε πως θα έρθουν και ενημερώστε τους καλεσμένους σας να γνωρίζουν που θα μπορούννα παρκάρουν.

Πολυτελή αυτοκίνητα για την άφιξή σας


Αέρας ρετρό με αντίκα


Just married...

Ρομαντική άφιξη με άμαξα
read more “Οργανώστε την άφιξή σας στην εκκλησία και εντυπωσιάστε...”

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ιδιαίτεροι χώροι που θα εντυπωσιάσουν στην δεξίωσή σας...

Τι θα λέγατε να δημιουργούσατε ιδιαίτερους χώρους στην δεξίωσή σας που θα εντυπωσιάζανε και θα αφήνανε τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας; Μπορείτε έτσι να δώσετε έναν άλλον αέρα στο γάμο σας και να πρωτοτυπήσετε δίνοντας το προσωπικό σας στυλ.

Οι εκπλήξεις θα ξεκινούν από την είσοδο των καλεσμένων στην  δεξίωση. Δημιουργείστε έναν όμορφο χώρο όπου θα μπορούν να φωρογραφίζονται οι καλεσμένοι σας με κάποιο όμορφο φόντο που θα δηλώνει το event του γάμου σας (την ημερομηνία,τα αρχικά σας ή μια φωτογραφία σας)  . Μπορείτε να βάλετε και τον οπερατέρ να παίρνει μια μίνι συνέντευξη από τους φίλους σας όπου θα  εξιστορούν σημαντικές στιγμές που έχετε ζήσει όλοι μαζί και θα σας δίνουν τις ευχές τους για το γάμο σας.  Μαζί με το βιβλίο των ευχών που συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια να συμπληρώνεται από τους καλεσμένους στην είσοδο του χώρου δεξίωσης, οι φωτογραφίες των φίλων σας και οι προσωπικές τους "ζωντανές" αφιερώσεις θα αποτελέσουν το καλύτερο ενθύμιο αυτής της μέρας.

Μπορείτε επίσης να προβάλετε με προτζέκτορα στιγμές και πληροφορίες από την κοινή ζωή σας μέχρι να φτάσετε στο γάμο. Δημιουργείστε μια παρουσιάση με φωτογραφίες , βίντεο και σχόλια και τα αγαπημένα σας τραγούδια για μουσική υπόκρουση.Πως γνωριστήκατε, τι ταξίδια έχετε κάνει μαζί και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες που θέλετε να μοιραστείτε με τους γνωστούς σας. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον για τους καλεσμένους που δεν γνωρίζουν τόσο καλά το ζευγάρι και θα κρατήσει ωραία συντροφιά μέχρι την δική σας άφιξη στο χώρο.

Μπορείτε να κανονίσετε με τους υπεύθυνους του χώρου να δημιουργήσουν και ένα καθιστικό- μπαρ όπου θα μπορούν να καθίσουν οι καλεσμένοι του γάμου σας που κάθονται σε χωριστά τραπέζια και να κουβεντιάσουν με την άνεση τους χωρίς το τυπικό στήσιμο του τραπεζιού μπροστά τους.

Στην περίπτωση που οι καλεσμένοι σας θα φέρουν και παιδιά μην αμελήσετε να οργανώσετε ένα ιδιαίτερο χώρο  με  ειδικούς ανιματερ που θα μπορούν να τα απασχολήσουν και να τα ψυχαγωγήσουν . Με αυτόν τον τρόπο θα μείνουν και οι γονείς και τα παιδιά απόλυτα ικανοποιημένοι.

Η "Dream Your Event" μπορεί να οργανώσει για εσάς μία δεξίωση που θα εντυπωσιάσει όλους και θα μείνει αξέχαστη. Εμπιστευτείτε την...




read more “Ιδιαίτεροι χώροι που θα εντυπωσιάσουν στην δεξίωσή σας...”