Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ιδέες για την νυφική σας ανθοδέσμη.

Την ημέρα του γάμου σας θέλετε να λάμπετε και να είστε τόσο εντυπωσιακή που να ενθουσιάσετε όλους σας τους καλεσμένους. Μια από τις βασικές λεπτομέρειες που πρέπει λοιπόν να προσέξετε για να ολοκληρώσετε την τέλεια εικόνα είναι η επιλογή της νυφικής σας ανθοδέσμης. Το νυφικό μπουκετό αποτελεί ένα αξεσουάρ που θα σας συντροφεύει σε όλη την τέλεση του μυστηρίου γι'αυτό και πρέπει να σας ταιριάζει απόλυτα.

Οι επιλογές για την νυφική ανθοδέσμη ποικίλουν και σίγουρα ο υπεύθυνος που θα αναλάβει την διακόσμηση της εκκλησίας και του χώρου δεξίωσης θα έχει να σας κάνει πολλές προτάσεις. Η επιλογή σας θα πρέπει να συνδυαστεί τόσο με την διακόσμηση του χώρου όσο και με το ύφος του γάμου σας. Η ποικιλία στα λουλούδια, στα χρώματα, στις κορδέλες και σε πιο εκκεντρικά υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ανθοδέσμη  είναι μεγάλη. Επιλέξτε λοιπόν ένα μπουκέτο που θα σας εκφράζει,θα σας ταιριάζει και θα σας κάνει ακόμα πιο λαμπερές και όμορφες.

Χρησιμοποιείστε λουλούδια εποχής καθώς έτσι το κόστος τους θα είναι πιο χαμηλό και η ανθεκτικότητα τους μεγαλύτερη. Θα εκπλαγείτε με την ποικιλία των λουλουδιών που θα σας προτείνει ο ανθοπώλης σας ανάλογα με την εποχή που θα οργανώσετε το γάμο σας. Από παιόνιες μέχρι λίλιουμ και από τα κλασικά τριαντάφυλλα μέχρι τους εκκεντρικούς και πιο μοντέρνους ήλιους οι επιλογές είναι πολλές. 

Επίσης πρέπει να δώσετε προσοχή στα χρώματα των λουλουδιών που θα επιλέξετε.  Κινηθείτε σε παλ αποχρώσεις εάν είστε ρομαντική ή σε πιο έντονα χρώματα (πορτοκαλί, κίτρινο, κόκκινο) αν είστε μοντέρνα και διοργανώνεται το γάμο σας καλοκαίρι.

Χρησιμοποιείστε και υλικά που μπορεί να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα. Μαργαριτάρια ραμένα στα άνθη, τούλι τυλιγμένο γύρω από κάθε άνθος, δαντέλες ή οργάντζες κάνουν σίγουρα την διαφορά. Σε καλοκαιρινό γάμο μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φρούτα ή ανθοδέσμη εμπνευσμένη από στοιχεία της θάλασσας (αστερίες, κοχύλια, δίχτυ).

Πάρτε ιδέες από τις φωτογραφίες που ακολουθούν ... Ευχόμαστε η επιλογή σας να ολοκληρώσει τέλεια την εικόνα σας.

  

  

 

 

 


 

 




read more “Ιδέες για την νυφική σας ανθοδέσμη.”

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Πρωτοτυπήστε επιλέγοντας χρωματιστό νυφικό

Τι θα λέγατε να πρωτοτυπήσετε και να κάνετε την διαφορά φορώντας χρωματιστό νυφικό την πολυπόθητη μέρα του γάμου σας; Αν ανήκετε στις τολμηρές και εκκεντρικές νύφες που θέλουν να διαφέρουν από τα συνηθισμένα αυτή η πρόταση είναι η ιδανική για εσάς. Επιλέξτε χρώμα στο νυφικό σας και εντυπωσιάστε τους όλους. Άλλωστε η μόδα προστάζει χρώμα πέρα από το κλασικό λευκό ακόμα και στα νυφικά. 

Αν κάνετε μια βόλτα στα ατελιέ νυφικών θα διαπιστώσετε ξεχωριστά νυφικά σε υπέροχα χρώματα και σχέδια . Νυφικά σε παλ αποχρώσεις όπως ροζ, σιελ, σαμπανι, ανοιχτό πράσινο αλλά και σε πιο έντονα χρώματα όπως κόκκινο, σμαραγδί, κίτρινο. Η επιλογή του ιδανικού χρώματος που σας ταιριάζει θα πρέπει να γίνει με τις συμβουλές των ειδικών και των αγαπημένων σας φίλων ή συγγενών. Μην είστε παρορμητική στην επιλογή σας και διαλέξετε νυφικό που απλά σας αρέσει αν δεν διαπιστώσετε ότι σας ταιριάζει. Κάθε γυναίκα έχει τον δικό της τύπο και χρώμα (δέρματος, μαλλιών) και δεν της ταιριάζουν όλες οι προτάσεις των νυφικών με χρώμα που θα βρει.

Σας ευχόμαστε να ευχαριστηθείτε πολύ την διαδικασία αναζήτησης νυφικού και να καταλήξετε να επιλέξετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει και σας κάνει να αισθάνεστε πανέμορφη.
Εμπνευστείτε από τα χρωματιστά νυφικά που ακολουθούν στις φωτιγραφίες...
Η ώρα η καλή




 

 

 

 

  



  
read more “Πρωτοτυπήστε επιλέγοντας χρωματιστό νυφικό”

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Πως να επιλέξετε νυφικό όταν είστε σε δίαιτα.

Οργανώνετε τον γάμο σας και έχετε μπροστά σας αρκετούς μήνες για να μπορέσετε να φτιάξετε την εικόνα σας και να δείχνετε τέλεια την πολυπόθητη μέρα. Έτσι, αποφασίζετε μέσα στους ερχόμενους  μήνες να χάσετε όλα τα περιτά κιλά και να αποκτήσετε το κορμί που ονειρεύεστε. Η πλειοψηφία των μέλλουσων νυφών σκέφτονται ακριβώς έτσι όμως λίγες από αυτές πετυχαίνουν τον στόχο τους αφού οι πιέσεις και οι απαιτήσεις του προγραμματισμού του γάμου δεν τους επιτρέπει να επικεντρωθούν στην απώλεια βάρους. Παρόλα αυτά θα διαπιστώσετε πως ειδικά τις τελευταίες μέρες από το πολύ τρέξιμο, άγχος και την κούραση είναι πιθανό να χάσετε μερικά κιλάκια.

Αν παρόλα αυτά είστε πραγματικά αποφασισμένη να τηρήσετε κάποια διατροφή πρέπει αυτό να το κάνετε σε συνεργασία με την σύμβουλο του νυφικού σας. Πείτε της ακριβώς πόσα κιλά προγραμματίζετε να χάσετε και πως περίπου φαντάζεστε την εικόνα σας την μέρα του γάμου σας. Πρέπει να είστε σίγουρη για τις προθέσεις σας έτσι ώστε και αυτή με την σειρά της να σας προτείνει το σωστό νούμερο και σχέδιο φορέματος που σας ταιριάζει περισσότερο.

Η επιλογή του σωστού μεγέθους νυφικού σε περίοδο δίαιτιας κρύβει αρκετούς κινδύνους. Μην παραγγείλετε νυφικό μικρότερο από ένα μέγεθος από αυτό που φοράτε ακόμα κι αν έχετε την πρόθεση να χάσετε πολλά κιλά μέχρι την μέρα του γάμου σας. Καλύτερα να σας πέσει λίγο μεγάλο το νυφικό στις τελικές πρόβες παρά μικρό...Το μεγαλύτερο φόρεμα μπορεί να μεταποιηθεί σε αντίθεση με το μικρότερο που φαίνεται πάνω σας σαν δανεικό και δεν θα σας κολακεύει καθόλου.Να ξέρετε πως τα μεγέθη στα νυφικά φορέματα  είναι λίγο μικρότερα από το κανονικό γι'αυτό μην αισθανθείτε άβολα αν σας προταθεί μέγεθος μεγαλύτερο από αυτό που συνηθίζετε να φοράτε.

Συμβουλευτείτε επίσης την ειδικό για το πια σχέδια κολακεύουν και μπορούν να να ραφτούν ή να μεταποιηθούν εύκολα. Μπορείτε να βρείτε μέσα από την γκάμα των επιλογών που θα σας προτείνει το νυφικό των ονείρων σας. Αν συμβεί αυτό τότε μην έχετε ενδοιασμούς στο να το "κλείσετε" . Συνηθώς οι περισσότερες νύφες ψάχνουν μέρες το νυφικό τους και τελικά καταλήγουν σε αυτό που τους έκανε το "κλικ" από την αρχή. Στην περίπτωση αυτή ισχυεί "ο έρωτας με την πρώτη ματιά". Επιλέξτε το νυφικό που σας αρέσει και κάντε αρκετές πρόβες έτσι ώστε να δείτε πως σας ταιριάζει όσο χάνετε πόντους.

Τα ιδανικότερα σχέδια νυφικών που ταιριάζουν για την περίστασή σας είναι τα αέρινα νυφικά σε γραμμή Α. Αν αδυνατίσετε στο μπούστο είναι πολύ εύκολο να το στενέψει κάποιος ειδικός ενώ δεν θα χρειατεί να αλλάξετε καθόλου το κάτω μέρος του νυφικού. Αν ονειρεύεστε να φορέσετε πιο εφαρμοστό νυφικό η επιλογή ενός νυφικου "γοργόνας" θα δυσκολέψει κάπως την κατάσταση διότι θα πρέπει να στενέψει σε όλο το μήκος του μέχρι τα γόνατα. Γενικά η καλύτερη επιλογή για μια μέλλουσα νύφη που είναι σε δίαιτα είναι νυφικά λιτά , όχι πολύ εφαρμοστά, και όχι πολύ φορτωμένα με κρύσταλλα και στολίδια.

Είναι πολύ σημαντικό να εμπιστευθείτε τις ειδικούς συμβούλους στα καταστήματα. Μην είστε επιφυλακτικές με τις προτάσεις που σας κάνουν νομίζοντας ότι αποσκοπούν στο δικό τους κέρδος. Οι περισσότερες από αυτές έχουν μεγάλη εμπειρία και καταλαβαίνουν αμέσως τι ταιριάζει σε κάθε νύφη. Πείτε τους τι ακριβώς ψάχνετε και αυτές θα σας βοηθήσουν να το βρείτε.

Μην διστάσετε να μας γράψετε τους προβληματισμούς σας ή τις εμπειρίες σας στην διαδικασία επιλογής νυφικού. Γράψτε μας τα σχόλια σας και συμβουλέψτε τις μέλλουσες νύφες με τον δικό σας μοναδικό τρόπο.


 

 

 


read more “Πως να επιλέξετε νυφικό όταν είστε σε δίαιτα.”

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Αξεσουάρ για την νύφη και τον γαμπρό...

Τα νυφικά αξεσουάρ αποτελούν μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια για την παρουσία τόσο της νύφης όσο και του γαμπρού. Δώστε προσοχή λοιπόν στην επιλογή τους και μην τα αμελήσετε. Αν αγαπάτε την κομψότητα και και την ποιότητα ασχοληθείτε με την επιλογή των αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν την εικόνα σας. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να δείχνετε μοναδικοί και οι δύο την μέρα του γάμου σας

*** Οι βέρες του γάμου
Οι βέρες του γάμου σας είναι το σύμβολο της ένωσης σας, και από την ημέρα που θα τις φορέσετε θα εκφράζουν  τις προτιμήσεις σας σε ό, τι αφορά τα κοσμήματα. Προτιμάτε κάτι  απλό, πολυτελές ή  κλασικό; Οι τάσεις σε ό, τι αφορά τις βέρες δείχνουν ότι στην επιλογή τους θα πρέπει να είμαστε διακριτικοί και απλοί . Οι λεπτές βέρες από χρυσό ή πλατίνα με κάποιο απλό σχέδιο είναι η ιδανική επιλογή. Για κάτι πιο glamorus μπορείτε να επιλέξετε βέρες με μπριγιάν .

*** Τα κοσμήματα της νύφης
Αν το νυφικό που θα αποφασίσετε να φορέσετε   είναι ρομαντικό και είναι φτιαγμένο από δαντέλα ή από ύφασμα που δεν έχει λεπτομέρειες που λάμπουν (παγιέτες,πέτρες,κρύσταλλα)   επιλέξτε ένα κλασικό μαργαριταρένιο κολιέ και συνδυάστε το με απλά μαργαριταρένια σκουλαρίκια. Αντίθετα , αν το νυφικό σας έχει πάνω τους λαμπερές λεπτομέρειες και κρύσταλλα, τότε θα μπορείτε να φορέσετε ένα απλό σετ απο διαμαντένια κοσμήματα. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να προσέξετε το αποτέλεσμα να μην είναι πολύ φορτωμένο ειδικά αν πρόκειται για καλοκαιρινό γάμο. Επίσης θα πρέπει να επιλέξετε αν θα φορέσετε χρυσό ή πλατινένενιο κολιέ ανάλογα με το χρώμα του νυφικού σας. Στα λευκά νυφικά ταιριάζει πολύ ή πλατίνα αλλά στα σαμπανί ή μπεζ νυφικά το χρυσό.

*** Αξεσουάρ που κάνουν την διαφορά
Τι θα λέγατε να κάνατε την εμφάνισή σας στο χώρο της δεξίωσης με ένα όμορφο μικρό, πολύ σικάτο και λαμπερό τσαντάκι;  Πέρα από εντυπωσιακό είναι και πολύ πρακτικό γιατί μπορείτε να βάλετε μέσα τα καλλυντικά σας που σίγουρα κάποια στιγμή θα τα χρειαστείτε. Άλλα αξεσουάρ που θα μπορούσατε να επιλέξετε είναι γάντια ή σικάτα πανωφόρια-γούνες (για χειμερινούς κυρίως γάμους).

*** Τα αξεσουάρ του γαμπρού
Τα αξεσουάρ του γαμπρού είναι η γραβάτα ή παπγιόν, το φουλάρι, τα μανικετόκουμπα και η ζώνη. Μπορεί τις περισσότερες φορές να δίνετε σημασία μόνο στην επιλογή του κοστουμιού όμως θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και στην επιλογή των παραπάνω αξεσουάρ που ουσιαστικά κάνουν την διαφορά στην τελική εμφάνιση. Τις περισσότερες φορές η επιλογή των αξεσουάρ γίνεται σε συνδυασμό με το κοστούμι( στο ίδιο κατάστημα) γι'αυτό καλό είναι να απευθυνθείτε σε κάποιο μαγαζί εξειδικευμένο στην ένδυση γαμπριάτικων κοστουμιών.

*** Τα νυφικά παπούτσια
Το πιο σημαντικό αξεσουάρ τόσο για την νύφη όσο και για τον γαμπρό γιατί εκτός από εντυπωσιακό (κυρίως για την νύφη που τις περισσότερες φορές έχει εμμονή με τα παπούτσια) πρέπει να είναι και απόλυτα λειτουργικό και βολικό. Πρέπει να σκεφτείτε πως την μέρα του γάμου σας θα είστε πολλές ώρες όρθιοι και θα   "λιώσετε"   τα παπούτσια σας στο χορό. Πέραν λοιπόν του σχεδίου επιλέξτε ένα ζευγάρι που θα σας είναι άνετο και δεν θα σας κουράζει.


    

 

 

read more “Αξεσουάρ για την νύφη και τον γαμπρό...”

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Πως να φορέσετε μίνι νυφικό...

Οι περισσότερες μέλλουσες νύφες ονειρεύονται το νυφικό τους σαν μια ρομαντική, αισθησιακή και κομψή τουαλέτα που θα εντυπωσιάζει. Παρόλα αυτά μια μοντέρνα, πολύ της μόδας και εκκεντρική επιλογή για το νυφικό σας φόρεμα είναι και το μίνι νυφικό. Τα μίνι νυφικά φορέματα είναι κατάλληλα για να φορεθούν από όλες τις μελλοντικές νύφες, ανεξάρτητα από το σωματότυπό τους. Το σημαντικότερο στην επιλογή του είναι το σχέδιο του να ταιριάζει στο στυλ και στο τύπο της νύφης.

Όπως είναι φυσικό η επιλογή ενός τέτοιου νυφικού δεν μπορεί να γίνει από μια γυναίκα που δεν αισθάνεται άνετα με το σώμα της και ιδιαίτερα με τα πόδια της άσχετα αν αντικειμενικά της ταιριάζει ή όχι. Το σημαντικότερο κριτήριο στην επιλογή του νυφικού σας φορέματος είναι να αισθάνεστε άνετα όταν το φοράτε και να νιώθετε πραγματικά ότι λάμπετε. Ο ψυχολογικός παράγοντας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Τα μίνι νυφικά μπορούν να φορεθούν κυρίως στους καλοκαιρινούς γάμους. Ταιριάξτε τα με ένα πανέμορφο ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή ακόμα και με κομψά σανδάλια αν πρόκειται να πραγματοποιήσετε ένα γάμο απογευματινό στην παραλία. Πάντως να ξέρετε πως  τα ψηλά τακούνια σε συνδυασμό με ένα μίνι νυφικό κολακεύουν  απίστευτα τα πόδια και προσθέτουν πόντους στην νύφη, ενώ ο συνδυαμός ενός μίνι νυφικού με σαγιονάρες είναι μάλλον απογοητευτικός...

Ένα απλό μινι νυφικό με ίσια λαιμόκοψη θα σας κάνει να δείχνετε νέες, φρέσκες και πανέμορφες. Απ΄την άλλη ένα μίνι νυφικό σε γραμμή Α κολακεύει απίστευτα το σώμα και σας δείχνει πιο κομψές και  σέξυ ταυτόχρονα. Αν διαθέτετε σώμα μοντέλου μπορείτε να τολμήσετε να φορέσετε μίνι νυφικό σε σχήμα γοργόνας και είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσετε. Επίσης μπορείτε αν είστε επιφυλακτικές με το μάκρος να επιλέξετε ένα νυφικό με ασσυμετρίες δηλαδή να είναι κοντύτερο μπροστά και πίσω να μακραίνει δημιουργώντας ουρά.

Μπορείτε να συδυάσετε με το νυφικό σας και μια μεταξωτή ζώνη που θα δένει με φιόγκο στο πίσω μέρος του ή στο πλάι. Θα τονίσετε με αυτόν τον τρόπο την μέση σας και θα φαίνεστε πιο αδύνατη (προσοχή αν έχετε περιφέρεια καλύτερα να μην το τολμήσετε γιατί θα φαίνεται εντονότερη) . Επίσης θα μπορούσατε να διαλέξετε νυφικό με βολάν η αέρινο πλισέ  που ταιριάζει απίστευτα σε μίνι φορέματα.

Γενικά η επιλογή ενός μίνι νυφικού πρέπει να γίνει με την προυπόθεση οτι αισθάνεστε απόλυτα άνετα με το σώμα σας . Αν τελικά το τολμήσετε είναι σίγουρο πως θα εκπλήξετε τους καλεσμένους  σας ξεφεύγοντας από το κλισέ που θέλει την νύφη να φοράει μάξυ νυφικά. Πάρτε ιδέες από τις φωτογραφίες που ακολουθούν...Τα εντυπωσιακότερα μίνι νυφικά που έχετε δει..








 





read more “Πως να φορέσετε μίνι νυφικό...”

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Βρείτε...το θέμα του γάμου σας

Τις περισσότερες φορές όταν το ζευγάρι καλείται να διοργανώσει το γάμο του, το άγχος και η ευθύνη των επιλογών δεν το αφήνει να χαρεί όλη την προετοιμασία. Μεγάλη διευκόλυνση που θα το βοηθήσει να ξεπεράσει τα αρνητικά συναισθήματα αποτελεί η επιλογή ενός κεντρικού θέματος που θα αφορά το γάμο. Με αυτό τον τρόπο θα περιοριστεί η γκάμα των επιλογών που θα έχει ως  προς τα προσκλητήρια, τον στολισμό, τις μπομπονιέρες και άλλες λεπτομέρειες της οργάνωσης και το ζευγάρι θα απολαύσει την προετοιμασία του γάμου του και θα ονειρεύεται με ανυπομονησία την μεγάλη μέρα.


Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε για να επιλέξετε το θέμα του γάμου σας είναι τι σας αντιπροσωπεύει ως προς τον τρόπο ζωής σας και ως προσωπικότητες.  Για παράδειγμα αν σας αρέσουν τα ταξίδια θα μπορούσατε να εμπνευστείτε το θέμα σας από αυτά. Μερικές ιδέες που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν :
  •  Τοποθετήστε στην είσοδο του χώρου δεξίωσης έναν προτζέκτορα που θα δείχνει στιγμές σας από αγαπημένους προορισμούς που έχετε επισκεφτεί.Οι μαγικές τοποθεσίες και τα ταξίδια που έχετε κάνει μαζί σαν ζευγάρι θα δώσουν μια ταξιδιάρικη νότα στην δεξίωσή σας
  • Αντι να αρίθμήσετε τα τραπέζια των καλεσμένων ονομάστε τα με πόλεις ή χώρες που έχετε επισκεφτεί. Μπορείτε να δώσετε ονομασίες νησιών σε έναν καλοκαιρινό γάμο ή ονομασίες πρωτευουσών σε ένα πιο glamorous χειμερινό γάμο.
  • Θα μπορούσατε να χησιμοποιήσετε μενού και κοκτέιλ εμπνευσμένο από την αγαπημένη σας χώρα και να διακοσμήσετε τον μπουφέ με σημαιούλες.
  • Το θέμα σας θα πρέπει να προιδεάζει τους καλεσμένους απο την ώρα που παίρνουν στα χέρια τους τις προσκλήσεις. Εμπνευστείτε από τα ταξίδια σας για να τις δημιουργήσετε . Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε και όμορφες βαλιτσούλες ή οτιδήποτε άλλο αντιπροσωπεύει ένα ταξίδι για τις μπομπονιέρες σας.
Ένα άλλο πολύ πρωτότυπο και ρομαντικό θέμα που αρέσει κυρίως στις νύφες είναι το θέμα με τις πεταλούδες! Μπορεί να σας φαίνεται λίγο παιδικό αλλά θα εντυπωσιάσετε τους πάντες αν χρησιμοποιήσετε αυτό το θέμα στις προσκλήσεις σας, στην διακόσμησή σας, στις μπομπονιέρες σας , στα αξεσουάρ σας ειδικά αν οργανώνεται τον γάμο σας άνοιξη ή καλοκαίρι.

Μπορείτε ακόμα να εμπνευστείτε το θέμα σας ανάλογα την εποχή που διοργανώνετε το γάμο σας. Το χειμώνα και ειδικά την περίοδο των χριστουγέννων χρησιμοποιήστε αστέρια, αγγελάκια και χρώματα ασημί ή χρυσό. Την άνοιξη εμπνευστείτε από αναγέννηση της φύσης και χρησιμοποιείστε για θέμα τα λουλούδια και τα έντονα χρώματα. Το καλοκαίρι οι επιλογές είναι πολλές. Ό,τι έχει να κάνει με την θάλασσα και τις διακοπές αποτελέι ιδανικό θέμα  γάμου. Τέλος το φθινόπωρο χρησιμοποιείστε το θέμα των πεσμένων φύλλων ( ρομαντικό και όμορφο χρωματικά ) .

Εμπνευστείτε από τις εικόνες που ακολουθούν...

Μην διστάσετε να ζητήσετε τις συμβουλές μας σε οτιδήποτε και οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την διοργάνωση τους γάμου σας. Οι ιδέες μας πολλές και πολύ εντυπωσιακές.
Η ώρα η καλή...


Γάμος με θέμα τα ταξίδια

Γάμος με θέμα τις πεταλούδες!!


Ανοιξιάτικος γάμος


Παραμυθένιος γάμος

Χριστουγεννιάτικος - Χειμερινός Γάμος

Πολύ κομψός Χειμερινός Γάμος


read more “Βρείτε...το θέμα του γάμου σας”