Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Το τέλειο νυφικό για ένα γάμο κοντά στην παραλία

Παρά το γεγονος ότι πολλές γυναίκες ονειρεύονται έναν κομψό γάμο σε έναν κλασικό χώρο η επιλογή ενός γάμου κοντά στην παραλία ( είτε σε κάποιο παραθαλάσσιο ξωκλήσι είτε η διοργάνωση της γαμήλιας δεξίωσης σε κάποιο παραλιακό χώρο) ειδικά στην Ελλάδα με τα υπέροχα καλοκαίρια της αποτελεί ιδανική πρόταση. Αν λοιπόν έχετε επιλέξει να παντρευτείτε στην παραλία και εξακολουθείτε να έχετε απορίες για το νυφικό που θα φορέσετε εμπνευστείτε από τις ακόλουθες προτάσεις που σίγουρα θα σας βοηθήσουν στην επιλογή σας.

Πρώτα απ'όλα πρέπει να ξέρετε ότι δεν υπάρχουν ειδικοί κανόνες για την επιλογή του νυφικού σας. Ωστόσο υπάρχουν κάποια τέλεια φορέματα που θα σας κάνουν να ταιριάζετε απόλυτα στο όμορφο "σκηνικό" και ταυτόχρονα θα κλέψουν τα βλέμματα όλων των καλεσμένων σας. 

Ιδανική πρόταση αποτελούν τα αέρινα νυφικά από φίνα υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα και αναδεικνύουν την μέση ( σε αμπιρ γραμμή)  και που παρόλο θεωρούνται απλά  αντικατοπτρίζουν απόλυτα την εσωτερική και εξωτερική σας ομορφιά και δημιουργούν μια υπέροχη εικόνα.

  



Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν οπωσδήποτε να φορέσουν νυφικό με ουρά και το θεωρούν λίγο υπερβολικό για έναν γάμο κοντά στην θάλασσα ίσως να αναθεωρήσετε με τις εικόνες που ακολουθούν. Μπορείτε άνετα να φορέσετε ένα νυφικό με μικρή ουρά που θα δώσουν μια πιο ρομαντική και κομψή εικόνα. Εντυπωσιάστε  με επιπλέον λεπτομέρειες όπως κεντήματα με χάντρες ,όμορφα ντεκολτέ και ιδιαίτερες πίσω όψεις .

        



Εάν είστε το είδος του ατόμου που δίνει έμφαση στην άνεση πιθανότατα να θέλετε ένα νυφικό που θα σας επιτρέπει να κυκλοφορείτε ελεύθερα χωρίς κανένα περιορισμό. Διαλέξτε ένα πιο στενό και σέξυ νυφικό που να αγκαλιάζει το σώμα με το πιο υπέροχο τρόπο. Μπορείτε να επιλέξετε ύφασμα από δαντέλα και λεπτομέρειες και αξεσουάρ  που θα αναδεικνύουν την ομορφιά την γοητεία σας.



 Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα πιο παιχνιδιάρικο και ταυτόχρονα σέξυ νυφικό όπως ένα μίνι φόρεμα. Αν έχετε όμορφα πόδια και ωραίες αναλογίες ένα τέτοιο νυφικό είναι ο τέλειος τρόπος για να εκθέσετε την ομορφιά σας την μέρα του γάμου σας.





read more “Το τέλειο νυφικό για ένα γάμο κοντά στην παραλία”