Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Νέοι κανόνες για τον δικό σας γάμο

Από την ημέρα που παντρεύτηκαν οι γονείς σας έχουν αλλάξει σίγουρα πολλά πράγματα όσον αφορά τo savoir-vivre και το savoir-faire του γάμου. Φροντίσαμε, λοιπόν και συγκεντρώσαμε τους έξι νέους κανόνες, αντιπροσωπευτικούς των αλλαγών που έχουν συντελεστεί στο θέμα των γάμων.Μέσα από το γάμο σας εκφράστε τα δικά σας «θέλω» και όχι τα «θέλω» των γονιών σας



Είναι πολύ σημαντικό ο γάμος που θα οργανώσετε να είναι αντιπροσωπευτικός των δικών σας προσωπικοτήτων και όχι άλλων τρίτων προς το ζευγάρι προσώπων. Μη διστάσετε να πάτε «κόντρα» στα θέλω των φίλων σας και των γονιών σας. Πρόκειται για το δικό σας γάμο, για τη δική σας μεγάλη ημέρα, για το δικό σας πορτοφόλι. Κάντε αυτό που σας εκφράζει!

Καλέστε αυτούς που θέλετε
Έχουν περάσει πλέον οι εποχές που οι μελλόνυμφοι προσκαλούσαν φίλους φίλων και γνωστούς γνωστών. Καλέστε τους ανθρώπους που πραγματικά θέλετε να έχετε κοντά σας την ημέρα αυτή που είναι από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής σας. Το σημαντικό είναι να μην πέσετε στην παγίδα των «πρέπει». Να σκεφτείτε με βάση ποιους θέλετε να δείτε στο γάμο σας, ποιοι άνθρωποι θα χαρούν να σας δουν και πόσους φυσικά αντέχει η τσέπη σας.

Αφήστε τους καλεσμένους σας να «ανακατευτούν»
Πάνε επίσης οι εποχές που ο καθένας έχει τη θέση του και είχατε το άγχος ποιος θα καθίσει δίπλα σε ποιον. Η εύκολη λύση βέβαια είναι αν κάνετε ένα cocktail party οπότε εκεί αναγκαστικά οι καλεσμένοι σας αναμειγνύονται. Αν από την άλλη διοργανώνετε ένα γαμήλιο δείπνο δε θα πρέπει να σας αγχώνει το ποιος θα καθίσει δίπλα σε ποιον. Ευκαιρίες άλλωστε για καινούριες γνωριμίες για τους ανύπαντρους.

Τέρμα στις στημένες φωτογραφίες
Πείτε αντίο στις στημένες φωτογραφίες! Δεν υπάρχει πιο ωραία έκφραση προσώπου από την αυθόρμητη έκφραση. Μη, λοιπόν, αγχώνεστε για το πώς θα στηθείτε μπροστά στο φακό. Ζητήστε από το φωτογράφο σας να σας απαθανατίζει ακόμη και σε στιγμές που δεν το περιμένετε. Κατ’ αυτό τον τρόπο θα απολαύσετε κι εσείς περισσότερο τις φωτογραφίες σας καθότι θα γνωρίζετε ότι πρόκειται για ειλικρινείς και αυθόρμητες στιγμές χαράς και ευτυχίας!

Εκφράστε τη δημιουργικότητα και το καλλιτεχνικό σας ταλέντο μέσα από τη διακόσμηση
Μην αγχώνεστε πλέον για τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε στη διακόσμηση του γάμου σας. Λαμβάνοντας υπόψη το ότι θέλετε να κάνετε και κάποια οικονομία στο συγκεκριμένο θέμα υπάρχουν πολλές λύσεις αρκεί να έχετε φαντασία και καλλιτεχνική φλέβα. Επιλέξτε να διακοσμήσετε το χώρο της δεξίωσης με όσο γίνεται λιγότερα χρώματα, ένα ή δύο είναι η καλύτερη επιλογή. Με βάση το χρώμα αυτό επιλέξτε σαν μοναδική διακόσμηση ένα βάζο για το κέντρο κάθε τραπεζιού με ένα και μοναδικό λουλούδι μέσα σε αυτό. Άκρως μινιμαλιστικό και αριστοκρατικό συνάμα! Ακόμη τα ζευγάρια πλέον δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ατμόσφαιρα που δημιουργείται μέσα στο χώρο όπου τελείται το γαμήλιο πάρτι τους. Επιλέξτε κεριά και γενικά χαμηλό φωτισμό ώστε να δημιουργήσετε μία ζεστή ατμόσφαιρα έτοιμη για ρομαντισμό και αρκετό χορό!

Ας είναι γάμος και όπου να 'ναι!
Πραγματικά δεν υπήρχε μέχρι πρότινος μεγαλύτερο άγχος μεταξύ των οικογενειών και ενός ζευγαριού από το πού θα τελεστεί ο γάμος. Πλέον έχει ξεπεραστεί, ευτυχώς, το θέμα της τοποθεσίας και τα ζευγάρια επιλέγουν το πού θα κάνουν το γάμο τους χωρίς να λαμβάνουν υπόψη την καταγωγή τους. Μπορεί κάλλιστα ένα ζευγάρι να παντρευτεί σε ένα άσχετο μέρος επειδή ήταν για παράδειγμα το όνειρό τους ή απλά επειδή τους άρεσε πολύ το μέρος ή επειδή εκεί γνωρίστηκαν κοκ. Για το λόγο αυτό, λοιπόν, κι εσείς επιλέξτε το μέρος των ονείρων σας, επιλέξτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και απολαύστε το όσο μπορείτε!



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου