Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Επιλέγοντας ένα απλό και άνετο νυφικό

Ετοιμάζεστε το γάμο σας αλλά ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που ονειρεύονται ένα απλό και λιτό νυφικό για την μεγάλη μέρα; Πάντα θεωρούσατε υπερβολικά τα "βαριά" νυφικά και επιθυμούσατε για εσάς ένα απλό νυφικό φόρεμα που θα μπορούσε να φορέθει και κάποια άλλη μέρα εκτός του γάμου σας;

Η κύρια ιδέα για τα ανεπίσημα και απλά νυφικά είναι ότι είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να σας κάνουν να αισθάνεστε άνετη και όμορφη την ίδια στιγμή. Να αισθάνεστε ότι μπορείτε να κινηθείτε έυκολα, να "αναπνεύσετε" χωρίς πρόβλημα και ταυτόχρονα να είστε πολύ κομψή και εντυπωσιακή. Είναι σαν να φοράτε ένα απλό όμορφο φόρεμα και αποτελεί την ιδανική πρόταση για έναν καλοκαιρινό γάμο κοντά στην θάλασσα ή σε κάποιο ρομαντικό προορισμό (π.χ. νησί).

Τα απλά νυφικά φορέματα δεν είναι απαραίτητο να είναι στράπλες ή να έχουν λεπτή τιράντα. Μπορεί να έχουν κάποιο εντυπωσιακό και εκκεντρικό ντεκολτέ , να έχουν μοντέρνα σχέδια και κοψίματα  και να ταιριάζουν πολύ καλύτερα σε κάποιες μέλλουσες νύφες (ειδικά αν είναι πολύ νέες και μοντέρνες) που δεν είναι απαραίτητο να είναι τόσο "πομπώδεις" όσο θα τις έκανε ένα βαρύ και πολύ επίσημο νυφικό με κεντήματα, φουρό, ουρές και βαρία πέπλα.

Ώραιες λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να αναδείξουν ένα λιτό νυφικό είναι μια ωραία λαιμόκοψη με κεντημένες λεπτομέρειες , λεπτά  και φίνα υφάσματα  που θα αγκαλιάζουν το σώμα της νύφης και θα το αναδεικνύουν και ο συνδυασμός του φορέματος με ένα όμορφο και λιτό πέπλο που θα ολοκληρώσει την εικόνα και θα την κάνει καταλληλότερη για την συγκεκριμένη μέρα.

Ένα απλό νυφικό θα μπορούσε να δείχνει και πολύ κομψό. Ιδανική επιλογή είναι ένα νυφικό με γραμμή Α με εντυπωσιακές και μοντέρνες λεπτομέρειες στο σχέδιο και στο ύφασμα που όμως ταυτόχρονα αποτελεί ένα όμορφο και άνετο νυφικό φόρεμα. Μην αμελήσετε να δώσετε προσοχή στο ύφασμα από το οποίο είναι ραμένο το νυφικό σας. Ακόμη και αν πρόκειται για ένα λιτο  νυφικό θα πρέπει να είναι φτιαγμένο από εκλεκτά και φίνα υφάσματα για να ταιριάζει στην επισημότητα της μέρας.

Τα απλά και άνετα νυφικά αποτελούν την ιδανική πρόταση για μια μεγάλη μερίδα γυναικών που επιθυμούν να είναι λαμπερές και άνετες την μέρα του γάμου τους.
Πάρτε ιδέες από τις φωτογραφίες που ακολουθούν και αποφασίστε τι ταιριάζει σε σας....


 


simple wedding dresses3  Best Beach Wedding Dresses 2011

 

 


 

 

 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου