Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Διάσημες νύφες και τα παραμυθένια νυφικά τους



Όσες από εσάς ετοιμάζεστε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στους επόμενους μήνείναι σχεδόν βέβαιο πως βιώνετε μία κατάσταση πανικού όσον αφορά τις προετοιμασίες και τις πρόβες νυφικών. Βιώνετε, όμως, και μία μοναδική, πρωτόγνωρη εμπειρία, με όλον τον κόσμο να φαίνεται πως κινείται γύρω από εσάς. Είστε το επίκεντρο των φίλων και των συγγενών, οι μέλλουσες πρωταγωνίστριες της μεγάλης βραδιάς και  ονειρεύεστε πως η εμφάνισή σας, την ημέρα του γάμου σας, δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτήν μιας star. Πώς θα το πετύχετε αυτό; Παίρνοντας ιδέες από τις πραγματικές stars, οι οποίες παντρεύτηκαν τα τελευταία χρόνια.
Συγκεντρώσαμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις δέκα εντυπωσιακότερες διάσημες νύφες, μάθαμε ποιος σχεδίασε το νυφικό τους, καθώς και άλλες λεπτομέρειες για τον γάμο τους, και σας οδηγούμε ένα βήμα πιο κοντά στην τελική σας επιλογή: Το τέλειο φόρεμα. Απολαύστε τις και… η ώρα η καλή!


Ivanka Trump (φωτο)
Η πάμπλουτη κόρη του μεγιστάνα Donald Trump παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2009 τον αγαπημένο της, εκδότη της εφημερίδας «New York Observer», Jared Kushner. Το νυφικό της σχεδιάστηκε από την Vera Wang, η οποία, όπως είπε, εμπνεύστηκε από το γαμήλιο φόρεμα της Grace Kelly. Η Wang πρόσθεσε, μάλιστα, πως ήταν μία ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη γι’αυτήν που δεν χρειάστηκε για ακόμα μία φορά να σχεδιάσει στράπλες φόρεμα. Το συγκεκριμένο νυφικό της Ivanka Trump είχε τρία στρώματα δαντέλας, σε διαφορετικές αποχρώσεις του ιβουάρ.
Rebecca Romijn Τον Ιούλιο του 2007 πραγματοποιήθηκε ο γάμος της πανέμορφης ηθοποιού Rebecca Romijn με τον επίσης ηθοποιό Jerry O'Connell, στην πίσω αυλή του σπιτιού τους. Η Rebecca φόρεσε ένα πολύ μακρύ, αλλά λιτό κατά τα άλλα, νυφικό του οίκου Ralph Lauren, με τις τιράντες να σχηματίζουν ένα βαθύ Χ στην πλάτη.

Gwen Stefani (φωτο)
Δεν θα μπορούσε να μην είναι εκκεντρικό το νυφικό της ροκ τραγουδίστριας, η οποία παντρεύτηκε τον μουσικό Gavin Rossdale, στο Λονδίνο, τον Σεπτέμβριο του 2002. Το επέλεξε από τον οίκο Dior, σε ντεγκραντέ απόχρωση του φούξια, ροζ και λευκό πάνω σε μεταξωτό ύφασμα, ενώ για το κεφάλι της προτίμησε ένα απλό, διάφανο πέπλο.
Milla Jovovich Πραγματικά ιδιαίτερο ήταν το νυφικό της Milla Jovovich, η οποία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σκηνοθέτη Paul W.S. Anderson, στην κήπο του σπιτιού τους, τον περασμένο Αύγουστο. Δεν ήταν λίγοι οι κριτικοί μόδας που χαρακτήρισαν το φόρεμα της Jovovich, σχέδιο του οίκου Temperley London, «θεϊκό», ενώ ρόλο στο τέλειο αποτέλεσμα έπαιξε το χρυσό στεφάνι κλαδιών με το κοντό πέπλο που φόρεσε στα μαλλιά της. Μάλιστα, ενώ η Jovovich είχε ή ίδια σχεδιάσει ένα μίνι, 60s φόρεμα για την γαμήλια δεξίωση, αποφάσισε τελικά να παραμείνει με το φανταστικό αυτό νυφικό.

Katie Holmes (φωτο)
O Giorgio Armani επιστρατεύτηκε για να σχεδιάσει το νυφικό της Katie Holmes, το οποίο δημιουργήθηκε από
δαντέλα valenciennes, είχε κρύσταλλα Swarovski ραμμένα σε όλη του την επιφάνεια, και σχέδιο που άφηνε τους ώμους της ακάλυπτους. Η Katie Holmes παντρεύτηκε τον Tom Cruise τον Νοέμβριο του 2006.

Nicole Kidman
Νυφικό του αιώνα χαρακτήρισε το έγκριτο περιοδικό
Brides του εκδοτικού οίκου Conde Nast, το φόρεμα που επέλεξε η Nicole Kidman, στον γάμο της με τον μουσικό Keith Urban τον Ιούνιο του 2006. Και, αν σκεφτεί κανείς πως ο αιώνας έχει μόλις αρχίσει, πρέπει να επρόκειτο για ένα πραγματικά εντυπωσιακό σχέδιο, του Nicolas Ghesquière για τον οίκο Balenciaga, από σιφόν μετάξι, το οποίο συνδύασε τέλεια με σκουλαρίκια του οίκου Fred Leighton από διαμάντια και πέρλες. Τα μαλλιά της ήταν ελαφριά πιασμένα και τις μπούκλες της κοσμούσε ένα ιβουάρ τριαντάφυλλο, ασορτί με την ανθοδέσμη της, η οποία περιείχε ακόμα λευκά τριαντάφυλλα και γαρδένιες.

Jessica Simpson(φωτο)Παρόλο που σχεδιάζει η ίδια πλέον την δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ (
δείτε εδώ), η Jessica Simpson επέλεξε ένα από τα νυφικά της -ιέρειας του είδους- Vera Wang για την ημέρα του γάμου της. Το όνομα του νυφικού: Stephanie και τα χαρακτηριστικά του ένα όμορφο μπούστο σε σχήμα καρδιάς και κομψό κόψιμο σε γραμμή Α, κάτω από την μέση. Η Simpson παντρεύτηκε τον τότε αγαπημένο της, επίσης τραγουδιστή, Nick Lachey, τον Οκτώβριο του 2002, αλλά τρία χρόνια αργότερα χώρισαν. Λέτε να έφταιγε το νυφικό; Απίθανο…

Khloé Kardashian
Η 26χρονη Αμερικανίδα tv περσόνα και μοντέλο Khloé Kardashian παντρεύτηκε τον περασμένο Νοέμβριο, τον αγαπημένο της "ψηλό" των Los Angeles Lakers, Lamar Odom. Το νυφικό της σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την ίδια από την -ποια άλλη;- Vera Wang και ξεχώρισε χάρη στην φαρδιά, λιλά, μεταξωτή του κορδέλα στην μέση, η οποία στολίστηκε από μία μεγάλη καρφίτσα. Η ανθοδέσμη της περιείχε τριαντάφυλλα, λευκές σταφανωτές και λιλά κρίνους, ενώ στις αποχρώσεις του λιλά ήταν και τα φορέματα των παρανύμφων της, επίσης σχεδιασμένα από την Vera Wang.

Avril Lavigne (φωτο)
Το πρώην εφηβικό ροκ είδωλο, η 26χρονη Avril Lavigne παντρεύτηκε πριν τέσσερα χρόνια (!), τον αγαπημένο της front man του punk-rock συγκροτήματος Sum41, Deryck Whibley, σε μία απροσδόκητα παραμυθένια τελετή, για τα δύο… άγρια νιάτα. Η Vera Wang είχε και εδώ την τιμητική της, με ένα κλασικό, αμπίρ φόρεμα, με δαντελένια λεπτομέρεια στο μπούστο και στο τελείωμα. Όταν ρωτήθηκε για τον τόσο κοινότυπο γάμο της, η Lavigne «δικαιολογήθηκε», λέγοντας ότι προτίμησε έναν κλασικό γάμο, για τον οποίο θα ήταν υπερήφανη και μετά πολλά χρόνια. Φαίνεται, όμως, πως το παραμύθι δεν έγινε πραγματικότητα για τη νεαρή Lavigne, η οποία κατέθεσε χαρτιά διαζυγίου τον περασμένο Οκτώβριο. Φήμες θέλουν τον Whibley να είναι εξαρτημένος από τα ναρκωτικά.

Fergie
Έχοντας ήδη συμπληρώσει έναν χρόνο έγγαμου βίου, και έχοντας ανανεώσει τους όρκους της με τον ηθοποιό Josh Duhamel, η τραγουδίστρια Fergie υπήρξε μία εντυπωσιακή νύφη, κάτι που οφείλει στο δίδυμο Dolce & Gabbana, οι οποίοι σχεδίασαν το νυφικό της. Οι ίδιοι σχεδιαστές επιμελήθηκαν άλλωστε το κοστούμι του γαμπρού, καθώς και τα φορέματα των παρανύμφων. Το φόρεμα της Fergie, σούπερ σέξι και σε γραμμή γοργόνας, είχε προκλητικό κόψιμο στο μπούστο και ουρά που ξεπερνούσε τα 12 μέτρα.















Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου