Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Πως να επιλέξετε μπομπονιέρα;

Οι μπομπονιέρες του γάμου είναι ένα απαραίτητο ας πούμε αξεσουάρ που συμπληρώνει όλη την εικόνα του γάμου σας. Η μπομπονιέρα είναι σίγουρα   το στοιχείο του γάμου σας  που οι καλεσμένοι σας θα πάρουν μαζί στο σπίτι και θα σας θυμούνται βλέποντας το.

Σίγουρα ο δρόμος για την επιλογή της σωστής μπομπονιέρας δεν είναι πάντα εύκολος. Τα σχέδια είναι πολλά και τις περισσότερες φορές μπερδεύουν και τη νύφη η οποία έχει ένα σωρό άλλα στο μυαλό της.

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να σκεφτείτε το κόστος που θα θέλατε να διαθέσετε για την μπομπονιέρα σας .Το σίγουρο είναι πως πρέπει να υπολογίσετε μια μπομπονιέρα για κάθε καλεσμένο σας και μερικές επιπλέον, επομένως αν οι καλεσμένοι σας είναι αρκετοί ίσως δεν πρέπει να επιβαρυνθείτε με μπομπονιέρες μεγάλου κόστους.

Ακόμα πριν ξεκινήσετε για να βρείτε την μπομπονιέρα που σας ταιριάζει σκεφτείτε αν θέλετε να ταιριάζει με το νυφικό ή το προσκλητήριο ή με το στολισμό που θα επιλέξετε.

Τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα αν κατηγοριοποιήσουμε τις μπομπονιέρες.

  • Αν είστε της παράδοσης, προτιμήστε κάτι με τούλι. Στην αγορά θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από τις λεγόμενες κλασσικές μπομπονιέρες. Η παραδοσιακή μπομπονιέρα μπορεί να δεθεί με χιλιάδες παραλλαγές τρόπους και σχέδια. Σκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε σε χρώμα και μέγεθος και συζητήστε το με τον υπεύθυνο του καταστήματος  που θα τις παραγγείλετε.
  • Αν είστε τις πρωτοτυπίας, μπορείτε να επιλέξετε μπομπονιέρες σε βαζάκια που συνοδεύονται και από γλυκό του κουταλιού, ή γυάλινους δοκιμαστικούς σωλήνες γεμισμένους. με τούλι και κουφέτα.
  • Αν σας αρέσει να σας θυμούνται για καιρό και αντέχουν τα οικονομικά σας επιλέξτε κομψές ασημένιες μπομπονιέρες όπως μικρά τασάκια και ζητήστε να χαράξουν πάνω τα αρχικά σας.
  • Αν πιάνουν τα χέρια σας μπορείτε να ασχοληθείτε μόνη σας με τις μπομπονιέρες σας. Υπάρχουν αρκετά καταστήματα που πωλούν υλικά για μπομπονιέρες σε μεγάλη ποικιλία. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά χειροποίητα κομμάτια όπως τα έχετε ονειρευτεί έχοντας βάλει την προσωπική σας πινελιά.


Μην ξεχνάτε πως υπάρχει μεγάλη  ποικιλία και στα κουφέτα. Με γέμιση ή χωρίς με μονόγραμμα ή σκέτα μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς αλλά και στην εποχή του γάμου. Σίγουρα τα  κουφέτα με ιδιαίτερη γέμιση κινδυνεύουν να λιώσουν σε περίοδο καύσωνα.

Όπως και να έχει απολαύστε το. Είναι μια μοναδική περίοδος της ζωής σας. Μπορεί να κουραστείτε λιγάκι αλλά αξίζει τον κόπο. 
 Καλά στέφανα!



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου