Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Οι τάσεις που χαρακτηρίζουν τα νυφικά του 2011

Πολλές μέλλουσες νύφες του 2011 έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν το νυφικό που θα φορέσουν την μεγάλη μέρα. Παρόλα αυτά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις τελευταίες τάσεις που επικρατούν στο χώρο του νυφικού φορέματος. Τα νυφικά του 2011 ξεχωρίζουν για τα φίνα υφάσματά τους , για τον ρομαντισμό τους και για τα ρετρό- κλασικά σχέδια.

Vintage και ρομαντικά νυφικά

Οι σχεδιαστές εμπνέονται από τα 50s - 60s και δημιουργούν νυφικά με θυληκότητα που αγκαλιάζουν το σώμα και παραπέμπουν στο παρελθόν. Τα vintage νυφικά είναι η κυρίαρχη τελευταία και πιο σημαντική τάση στο χώρο όχι μόνο των νυφικών αλλά και των επίσημων ενδυμάτων.







Φίνα υφάσματα
Δαντέλες, μεταξωτά, οργάντζες, ρομαντικές διαφάνειες συνθέτουν την μόδα στα υφάσματα που χρησιμοποιούνται στα νυφικά του 2011. Κεντήματα και λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και δημιουργούν μια πολύ ερωτική και ρομαντική εικόνα . 




 Πληθωρικές λεπτομέρειες

Η πιο hot τάση όμως της χρονιάς είναι τα νυφικά με κάποιες ιδιαίτερες και "πληθωρικές" λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Λουλούδια στολισμένα πάνω στα υφάσματα (μπουτονιέρες) ή φορεμένα σαν αξεσουάρ σε ζώνη ή στα μαλλιά δίνουν μια πολύ ρομαντική νότα. Τα υφάσματα δένουν έτσι ώστε να δίνουν όγκο στο νυφικό. Λεπτομέρειες που εντυπωσιάζουν και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.







 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου