Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ιδέες για τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε στο γάμο σας

Σίγουρα θα αναρωτιέστε όταν διοργανώνετε το γάμο σας τι χρώματα να επιλέξετε σαν θέμα τόσο για τον γαμήλιο στολισμό όσο και για τα προσκλητήρια και μπομπονιέρες που θα επιλέξετε. Μπορεί να έχετε στο νού σας από καιρό τα αγαπημένα σας χρώματα που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε αλλά να μην είστε σίγουρη αν το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Υπάρχουν κάποιοι κλασικοί συνδυασμοί χρωμάτων που λειτουργούν πάντα όπως το λευκό με ροζ ή το βαθύ κόκκινο. Παρόλα αυτά στις μέρες μας πολλές νύφες τολμούν περίεργους συνδυσμούς χρωμάτων και έτσι καταφέρνουν ένα ενυπωσιακό αποτέλεμα που εκπλήσει τους πάντες.

Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία εμείς θα σας προτείνουμε ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων που θα εντυπωσιάσουν και θα κάνουν το γάμο σας μοναδικό...

1. Φωτεινό πορτοκαλί με μπλε

Δύο ιδιαίτερες αποχρώσεις που ταιριάζουν τέλεια και που μπορείτε να είστε σίγουρη ότι  το τελικό οπτικό αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό. Η αντίθεση των δύο τόνων είναι πολύ τολμηρή και κατάλληλη να την χρησιμοποιήσετε αν ο γάμος σας είναι το καλοκαίρι. Σκεφτείτε τις ζεστές ηλιόλουστες μέρες και τον έναστρο ουρανό...Τα χρώματα αυτά ταιριάζουν τέλεια σε αυτήν την εικόνα.



2. Σταγόνες λεμονιού...

Το κίτρινο χρώμα εντυπωσιάζει αν και είναι λίγο τολμηρό σαν επιλογή. Παρόλα αυτά είναι ιδανικό σε καλοκαιρινό γάμο και σίγουρα κάνει την διαφορά σαν επιλογή. Μέσα από αυτό το χρώμα μπορείτε να τονίσετε την χαρά σας και την ευτυχία σας για την μεγάλη μέρα.



3. Πράσινο με φούξια

Αυτές οι δύο πικάντικες αποχρώσεις ταιριάζουν απίστευτα και δίνουν μια πολύ ευχάριστη και κομψή εικόνα .Η μέρα του γάμου σας θα είναι πολύ ιδιαίτερη χρησιμοποιώντας αυτά τα χρώματα στον στολισμό σας με υπέροχα φούξια λουλούδια και πράσινα φυλώματα.



4. Γκρι με κίτρινο

Ένας ιδιαίτερος και δημοφιλής συνδυασμός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στα γαμήλια αξεσουάρ όσο και στον στολισμό χρησιμοποιώντας κίτρινα λουλούδια που φωτίζουν και δίνουν έναν ευχάριστο τόνο στην ατμόσφαιρα.



5. Μπλε , δαμασκηνή και μωβ

Ένας υπέροχος και εκκεντρικός συνδυασμός χρωμάτων που δημιουργεί ένα τέλειο οπικό αποτέλεμα . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεγάλη ποικιλία λουλουδιών και να είστε σίγουρη πως όλοι οι συδυασμοί που θα κάνετε θα είναι πετυχημένοι. Μπορείτε να φορέσετε νυφικό σε απαλούς τόνους αυτών των χρωμάτων ή να επιλέξετε αξεσουάρ που να ταιριάζουν .



6. Μωβ και ροζ

Ένας τέλειος συδυαμός χρωμάτων που αρέσει στις περισσότερες νύφες και που ξεφεύγει κάπως από το συνηθισμένο  ροζ - λευκό. Αν και οι αποχρώσεις είναι πολύ κοντά ο συνδυασμός μως - ροζ δημιουργεί τέλειο αποτέλεσμα και πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα. Μπορείτε να τα χρησιμποποιήσετε από τα προσκλητήρια , τις μπομπονιέρες και τον στολισμό μέχρι τα αξεσουάρ που θα φορέσετε εσείς ή ο μέλλοντας σύζυγός σας.



7. Ανοιχτό γκρι (χρώμα πάγου) και πορτοκαλί

Ιδιαίτερος συδυασμός χρωμάτων που δίνει μια πολύ κομψή εικόνα στο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε πορτοκαλί λουλούδια ( η επιλογή σε αυτό το χρώμα είναι μεγάλη)  ή φορέστε αξεσουάρ σε αύτην την απόχρωση και νυφικό στο χρωμα του πάγου.





Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου