Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Βασιλικός γάμος ...για σας

Αν ανήκετε στις γυναίκες που ονειρεύονται έναν... πριγκηπικό γάμο γεμάτο λάμψη, κομψότητα και χλιδή μπορείτε να εμπνευστείτε από τον πρόσφατο βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και να τον φέρετε στα μέτρα σας και στις δυνατότητές σας.... Μπορεί να φαίνεται πολύπλοκο και πολύ δαπανηρό σενάριο η οργάνωση ενός τέτοιου γάμου όμως στην πορεία θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν απλά σημεία στην διεξαγωγή του  που μπορείτε άνετα να  εφαρμόσετε.

Το νυφικό ζευγάρι  - Η Άφιξη και η αναχώρηση
Στην εκκλησία όπως είναι φυσικό έφτασε πολύ νωρίτερα από την νύφη  ο Ουίλιαμ φορώντας τη στρατιωτική κόκκινη στολή του και έχοντας στο πλευρό του τον αδελφό του Χάρι.Το άγχος του ήταν πραγματικά πολύ φανερό όπως άλλωστε και σε κάθε μέλλοντα γαμπρο που περιμένει την γυναίκα της ζωής του.
  Η νύφη έφτασε με μια Rolls-royce συνοδευόμενη από τον πατέρα της Μάικλ. Το νυφικό της, σεμνό με λεπτομέρειες δαντέλας ήταν  σχεδιασμένο από την Sarah Burton, της καλλιτεχνικής διευθύντριας του οίκου Alexander McQueen, τα μαλλιά της λιτά χτενισμένα κοσμούσαν ένα κοντό πέπλο και μια διαμαντένια τιάρα και το μακιγιάζ της απλό αναδείκνυε την φυσική της ομορφιά. Κυκλοφόρησε από πολλούς η είδηση ότι η Κέιτ είχε βαφτεί μόνη της πράγμα που αν αληθεύει είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό και κάνει πολλές νύφες να αναθεωρούν για το όχι και τόσο αναγκαίο έξοδο του μακιγιέρ που έχει επιβληθεί από πολλούς ότι πρέπει να γίνεται.






 


Το ζεύγος αφού τελέστηκε το μυστήριο και αντάλλαξαν τους όρκους αιώνιας πίστης αναχώρησε με την βασιλική άμαξα του 1902 η οποία είχε χρησιμοποιηθεί και από τους γονείς του πρίγκιπα στο γάμο τους Κάρολο και Νταιάνα. 




Η  Δεξίωση  και το πριγκιπικό επίσημο φιλί στο μπαλκονι

Μετά την τέλεση του μυστηρίου το ζευγάρι έφτασε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ όπου δώθηκε δεξίωση σε περίπου 650 επίσημους καλεσμένους. Όπως πρόσταζε το πρωτόκολο το ζευγάρι αντάλλαξε το πρώτο επίσημο φιλί τους στο μπαλκόνι του Μπακιγχαμ μία περίπου ώρα μετά την άφιξή τους στο παλάτι. 
Οι νεόνυμφοι έκαναν στη συνέχεια μια έξοδο που αποτέλεσε έκπληξη αφού για να πάνε από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ στην κατοικία τους στο Λονδίνο δεν χρησιμοποίησαν άμαξα ή ένα οποιοδήποτε παραδοσιακό αυτοκίνητο, αλλά την απαστράπτουσα μπλε κάμπριο Aston Martion που οδηγούσε ο ίδιος ο Γουίλιαμ και η οποία ανήκει στον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο.
Η Κέιτ φορούσε το δαντελένιο νυφικό της και χαιρετούσε πανευτυχής το πλήθος που ζητωκραύγαζε και έφτανε έως το Κλάρενς Χάους την κατοικία του πρίγκιπα Κάρολου και των γιων του, όπου οι νεόνυμφοι αναπαύτηκαν μέχρι την ώρα του επίσημου δείπνου στο Μπάκιγχαμ.
Στο πίσω μέρος του πολυτελούς αυτοκινήτου είχε κρεμαστεί η κλασσική ταμπελίτσα «Just Wed», (Νιόπαντροι)...




 Το γαμήλιο πάρτυ με τους 300 καλεσμένους

Στο παλάτι του Μπάκιγχαμ υποδέχθηκαν τους 300 καλεσμένους τους  ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κάθριν Μίντλεντον για να γιορτάσουν το γάμο τους. 
Στη δεξίωση η Κάθριν φορούσε μια εντυπωσιακή δημιουργία της Σάρα Μπάρτον, η οποία σχεδίασε και το νυφικό της. Το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ το ζευγάρι παρέμεινε στο παλάτι και μετά τη δεξίωση. 



Εμπνευστείτε λοιπόν από τον βασιλικό γάμο και γίνετε κι εσείς πριγκίπισσα του παραμυθιού. Γιατί αν υπάρχει αγάπη ...όλα γίνονται


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου