Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Τέλειο χτένισμα για την μέρα του γάμου σας

Έχετε ξεφυλλίσει όλα τα περιοδικά και από εκεί που τα θέλατε όλα, βαριέστε και μόνο που το σκέφτεστε! Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι νύφες είναι να χάσουν τον εαυτό τους και την προσωπικότητα τους επιλέγοντας το λάθος χτένισμα. Φυσικά τη μέρα του γάμου σας θέλετε να είστε και φαίνεστε πανέμορφη και εντυπωσιακή, αλλά θέλετε να είστε εσείς όταν θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας και σταθείτε δίπλα στον άντρα που θα περάσετε την υπόλοιπη ζωή σας μαζί του. Το πιο βασικό από όλα είναι το χτένισμα σας να αρέσει πάνω από όλα σε εσάς.
 

Οργανωθείτε. Μπορεί η οργάνωση του γάμου σας να σας θυμίζει διαχείριση έργου, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να οργανώσετε που αν δεν έχετε κάποιο πλάνο μπορεί να μπερδευτείτε. Κάντε ένα κατάλογο με όλα όσα χρειάζεται να κάνετε και να οργανώσετε και τα χρονικά περιθώρια που έχετε. Αρχίστε να ψάχνετε για κομμωτή τουλάχιστον 4 μήνες πριν το γάμο για είστε σίγουρες ότι αυτός που θα επιλέξετε θα είναι διαθέσιμος (ιδιαίτερα αν ο γάμος σας γίνει το καλοκαίρι). Κλείστε ένα αρχικό ραντεβού μαζί του για να συζητήσετε το στυλ του νυφικού χτενίσματος, αρκετά νωρίς ώστε να έχετε χρόνο να μακρύνετε ή να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στα μαλλιά σας.
Να είστε ο εαυτός σας. Μπορεί σε όσα περιοδικά ή site οι νύφες να έχουν περίτεχνους κότσους, ή μακριά μαλλιά με υπέροχες μπούκλες, αν εσείς έχετε συνηθίσει να έχετε τα μαλλιά σας κοντά μην νοιώθετε ότι πρέπει να αλλάξετε γιατί δεν υπάρχει η ιδανική νύφη και το ιδανικό χτένισμα αλλά αυτό που ταιριάζει σε εσάς και στη προσωπικότητα σας. Δεν θα σας δώσουν τα κοντά μαλλιά λιγότερο ή περισσότερο θηλυκότητα, αλλά ο τρόπος που θα τα χτενίσετε και ο αέρας που θα έχετε.
Να έχετε επικοινωνία. Τις περισσότερες φορές που η νύφη έχει άγχος και φοβάται για το αποτέλεσμα, φταίει η κακή επικοινωνία που έχει με το κομμωτή της. Όσο πλησιάζει η μέρα του γάμου είναι λογικό να υπάρχουν εντάσεις ανάμεσα στη νύφη και τους γύρω της. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είστε κατηγορηματική για το τι θέλετε και να μην επηρεαστείτε από τους γύρω σας. Ακούστε την άποψη τους αλλά η τελική επιλογή είναι δική σας.
Έχετε στο μυαλό σας την συνολική εικόνα. Αποφύγετε να διαλέξετε ότι σας αρέσει και σας κάνει εντύπωση, και να καταλήξετε να μπερδέψετε πολλά διαφορετικά στυλ που δεν ταιριάζουν. Αφού ξεκαθαρίσετε το στυλ που θέλετε, μιλήστε με το κομμωτή σας ώστε να διαλέξετε ένα χτένισμα που να ταιριάζει.

Μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη σας τη γραμμή, το μέγεθος και την υφή του νυφικού. Αν η γραμμή του χτενίσματος ακολουθεί την γραμμή του νυφικού, η εικόνα που δημιουργεί είναι πιο ομοιόμορφη και ¨σωστή” στο μάτι. Αν π.χ. το νυφικό σας είναι σε ίσια γραμμή, προτιμήστε ένα χτένισμα μαζεμένο, μία αλογοουρά, ή ένα κότσο μαζεμένο στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Για πολλές από εσάς, η μέρα του γάμου σας είναι ίσως η πιο σημαντική μέρα της ζωής σας. Για να την κάνετε μαγική γεμάτη όμορφες και χαρούμενες αναμνήσεις, χωρίς άγχος και παρανοήσεις, πρέπει να οργανωθείτε και να έχετε σωστή και καλή επικοινωνία. Το χτένισμα που θα διαλέξετε θα πρέπει να σας κάνει να νοιώθετε σίγουρη, όμορφη και πάνω από όλα ο εαυτός σας, γιατί το πιο σημαντικό αυτής της μέρας είναι πως νοιώθετε. Αν νοιώθετε υπέροχα, θα είστε και υπέροχη!



    
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου