Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Επιλέγοντας χώρο δεξίωσης


Η επιλογή του χώρου δεξίωσης είναι μια κοπιαστική αλλά ταυτόχρονα συναρπαστική διαδικασία, καθώς η δεξίωση του γάμου σας θα είναι το καλύτερο πάρτυ που έχετε διοργανώσει ποτέ.
Το πρώτο πράγμα που σας προτείνουμε να κάνετε είναι να συζητήσετε με τον σύντροφό σας το ύφος που θέλετε να έχει ο γάμος σας, τον αριθμό των προσκεκλημένων καθώς και τον προϋπολογισμό σας. Αυτοί οι τρεις παράγοντες θα σας βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό να επιλέξετε τον κατάλληλο χώρο δεξίωσης. Επίσης σημαντικός παράγοντας είναι και η εποχή στην οποία θα γίνει ο γάμος. Για παράδειγμα αν τελέσετε το γάμο σας καλοκαίρι θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε την δεξίωση στον κήπο του σπιτιού σας ή σε έναν άλλο ανοιχτό χώρο.
Δημιουργήστε μια λίστα με τους χώρους δεξίωσης της περιοχής σας που καλύπτουν τις ανάγκες σας και ταιριάζουν στην αισθητική και την τσέπη σας. Τηλεφωνήστε τους και κλείστε ένα ραντεβού.
Για να κερδίσετε χρόνο επισκεφτείτε τουλάχιστον τρεις χώρους δεξιώσεων την ημέρα. Όχι όμως περισσότερους από τρεις γιατί θα χάσετε τον έλεγχο και θα σας διαφύγουν μικρές λεπτομέρειες που όμως πολλές φορές κάνουν την διαφορά. Βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε άνετα με τον υπεύθυνο του χώρου όση ώρα διαρκεί η συνομιλία σας. Είναι σημαντικό να συνεργαστείτε για την  οργάνωση του γάμου σας με ένα άτομο που εμπιστεύεστε. Επίσης σημαντικό είναι να δοκιμάσετε το φαγητό που προσφέρει ο χώρος.
Μην ξεχνάτε την βοήθεια που μπορεί να σας προσφέρει σε όλη αυτήν την διαδικασία η “Dream your Event”. Αν δεν έχετε τον χρόνο ή ακόμα και την διάθεση να  «τρέχετε» σε όλους αυτούς τους χώρους για να κάνετε την έρευνα που χρειάζεται και να καταλήξετε στον χώρο που πραγματικά σας εκφράζει εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε αυτήν την δουλειά. Αφού μας πείτε τι ακριβώς έχετε ονειρευτεί για το πάρτυ της ζωής σας και πως ακριβώς το επιθυμείτε, πόσα χρήματα μπορείτε να διαθέσετε και πόσους περίπου προσκεκλημένους θα έχετε , θα κάνουμε όλη την απαραίτητη έρευνα και θα σας προτείνουμε τους πιο κατάλληλους χώρους που θα  μπορούν να φιλοξενήσουν την δεξίωση των ονείρων σας.
 Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι δεν περιοριζόμαστε σε συνεργασία με συγκεκριμένους χώρους όπως πολλές διοργανώτριες εταιρείες  αλλά η έρευνα μας για την εύρεση του κατάλληλου χώρου γίνετε μέσα από όλη την γκάμα επιλογών έτσι ώστε να βρούμε τον ιδανικότερο χώρο για σας.
Εμπιστευτείτε μας και σας εγγυόμαστε ότι θα πραγματοποιήσουμε και θα οργανώσουμε τον γάμο των ονείρων σας  εξασφαλίζοντας  για σας χαμηλό κόστος  και υψηλή ποιότητα.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου