Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Μειώστε τα έξοδα


Έξυπνες λύσεις για να μειώσετε τα έξοδα του γάμου σας και να μη χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη!..
        Ακόμη κι αν δεν έχετε κάποιο οικονομικό πρόβλημα, καλό είναι να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα για να τα διαθέσετε για τον εξοπλισμό του νέου σας σπιτιού.
        Ξεκινήστε νωρίς την αναζήτηση του νυφικού. Μπορεί να βρείτε νυφικό από προηγούμενες κολεξιόν που, με μια μικρή μεταποίηση να έρθει στα μέτρα σας και να σας κοστίσει πιο οικονομικά. Στη δεξίωση μείνετε με το νυφικό προσθέτοντας κάποια αξεσουάρ, ώστε να μη χρειαστεί να αγοράσετε τουαλέτα.
        Όσον αφορά τη φωτογράφιση, ξεκαθαρίστε στο φωτογράφο τι φωτογραφίες θα θέλατε να τραβήξει, ώστε να μην σας χρεώσει κάτι που δεν επιθυμείτε. Η αναθέστε μέρος της φωτογράφισης σε κάποιο φίλο που είναι πολύ καλός σ’ αυτό.
        Όσο πιο νωρίς κλείσετε το γαμήλιο ταξίδι, τόσο πιο καλή τιμή θα πετύχετε. Μπορείτε να το εξοφλήσετε και με δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. Τα ταξίδια στο εξωτερικό που δεν γίνονται σε φουλ σεζόν έχουν πάντα έκπτωση!
        Αντί να νοικιάσετε αυτοκίνητο ζητήστε από κάποιο συγγενή ή φίλο να σας δανείσει το δικό του, εφόσον βέβαια είναι εντυπωσιακό ώστε να ταιριάζει με την περίσταση.
        Τέλος, για τον ανθοστολισμό επιλέξτε λουλούδια εποχής, έτσι η τιμή που θα πληρώσετε θα είναι πιο χαμηλή. Φυσικά, οι ίδιες ανθοσυνθέσεις θα μεταφερθούν μετά το γάμο για να στολίσουν το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης.
        Πολλοί θεωρούν ότι η συνεργασία με κάποιον ειδικό στην διοργάνωση του γάμου αποτελεί επιπλέον έξοδο όμως σίγουρα κάνουν λάθος. Τουλάχιστον η "Dream your event" σας εξασφάλίζει τις καλύτερες τιμές τις αγοράς στα προϊόντα που εσείς επιθυμείτε και σας  προτείνει περισσότερες ιδέες για να εξοικονομήσετε χρήματα. Μην διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερωθείτε αναλυτικότερα.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου