Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ανθοστολισμός για φθινόπωρο και χειμώνα

Η απόφασή σας να παντρευτείτε το Φθινόπωρο ή τον Χειμώνα δεν βάζει περιορισμούς στην επιλογή του ανθοστολισμού. Πολλά είναι άλλωστε τα ζευγάρια, που προτιμούν, να τελέσουν τον γάμο τους σε μια πιο κρύα εποχή του χρόνου και να χρησιμοπoιήσουν, ως θέμα, ένα μοτίβο, από αυτά, που προσφέρει η εκάστοτε εποχή

Αν ο γάμος σας θα γίνει το φθινόπωρο, ενεδεδειγμένη επιλογή,  για τον ανθοστολισμό, είναι τα μούρα πλαισιωμένα από σκούρα πράσινα, καφετιά, πορτοκαλί και χρυσοκίτρινα διακοσμητικά στοιχεία. Στην εποχή ταιριάζουν επίσης τα σκούρα ροζ, τα πορφυρά, και τα καφέ σοκολατί χρώματα. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε στον στολισμό και στοιχεία από την φθινοπωρινή συγκομιδή όπως τα δημητριακά, τα φρούτα και τα χόρτα, τα οποία συνδυάζονται υπέροχα μεταξύ τους. Με αυτά τα όμορφα υλικά, που παρέχει η φύση, συνδυάζονται άψογα, τα πορτοκαλί λίλιουμ,τα σοκολατί ή σομόν τριαντάφυλλα,το αγιόκλημα,οι κρεμ φρέζιες, οι πορτοκαλί ζέρμπερες και τα ιβουάρ γαρύφαλα.

Όσο για τον στολισμό ενός γάμου που γίνεται το Χειμώνα ή τα Χριστούγεννα υπάρχουν πολλές φινετσάτες ιδέες. Ιδανικές επιλογές είναι τα κινεζικά φαναράκια, οι ποινσετίες, τα τριαντάφυλλα των Χριστουγέννων, τα τριαντάφυλλα Grand Prix, η φτέρη, τα χρυσαφένια γιούκα, τα λευκά λουλούδια οποιουδήποτε είδους,τα  ιβουάρ τριαντάφυλλα, το γκι, καθώς και τα κλαδιά και οι κώνοι  των πεύκων. Η δημοφιλέστερη ωστόσο επιλογή από όλα τα παραπάνω είναι τα κόκκινα τριαντάφυλλα. Αυτά είναι η προσωποποίηση της ομορφιάς,του ρομαντισμού και της αποπλάνησης.
Πολλές μάλιστα μελόνυμφες χρησιμοποιούν τα κόκκινα τριαντάφυλλα ως θέμα του γάμους τους. Τα προτιμούν στην ανθοδέσμη τους ,αλλά και στην διακόσμηση του χώρου δεξίωσης. Τοποθετημένα μέσα σε γυάλες, πλαισιωμένα από επιπλέοντα κεριά, στην γαμήλια τούρτα, σκορπισμένα ως ροδοπέταλα στα τραπέζια των καλεσμένων. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στα κόκκινα τριαντάφυλλα και εκρού τριαντάφυλλα και να τα στολίσετε με μια πέρλα στη μέση, για να δώσετε μια αίσθηση εορταστικής χλιδής.  


Είτε είστε, λοιπόν, "φθινοπωρινή", είτε "χειμερινή" νύφη, υπάρχουν τόσες πολλές μοναδικές και πρωτότυπες ιδέες για τον ανθοστολισμό που μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα στην μεγάλη ημέρα σας.
Εάν εναρμονίσετε τον ανθοστολισμό με την εποχή και με το θέμα του γάμου σας, δεν θα κάνετε κανένα λάθος. Αυτό που ισχύει βέβαια για τα λουλούδια, ισχύει και για το το ύφος του φορέματός σας, της υποδοχής, του ντεκόρ  καθώς επίσης και του ύφος του γάμου (μοντέρνος, απλός, παραμυθένιος, μινιμαλιστικός κ.λπ.)


Πηγή : www.odigosgamou.gr
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου