Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Βρείτε...το θέμα του γάμου σας

Τις περισσότερες φορές όταν το ζευγάρι καλείται να διοργανώσει το γάμο του, το άγχος και η ευθύνη των επιλογών δεν το αφήνει να χαρεί όλη την προετοιμασία. Μεγάλη διευκόλυνση που θα το βοηθήσει να ξεπεράσει τα αρνητικά συναισθήματα αποτελεί η επιλογή ενός κεντρικού θέματος που θα αφορά το γάμο. Με αυτό τον τρόπο θα περιοριστεί η γκάμα των επιλογών που θα έχει ως  προς τα προσκλητήρια, τον στολισμό, τις μπομπονιέρες και άλλες λεπτομέρειες της οργάνωσης και το ζευγάρι θα απολαύσει την προετοιμασία του γάμου του και θα ονειρεύεται με ανυπομονησία την μεγάλη μέρα.


Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε για να επιλέξετε το θέμα του γάμου σας είναι τι σας αντιπροσωπεύει ως προς τον τρόπο ζωής σας και ως προσωπικότητες.  Για παράδειγμα αν σας αρέσουν τα ταξίδια θα μπορούσατε να εμπνευστείτε το θέμα σας από αυτά. Μερικές ιδέες που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν :
  •  Τοποθετήστε στην είσοδο του χώρου δεξίωσης έναν προτζέκτορα που θα δείχνει στιγμές σας από αγαπημένους προορισμούς που έχετε επισκεφτεί.Οι μαγικές τοποθεσίες και τα ταξίδια που έχετε κάνει μαζί σαν ζευγάρι θα δώσουν μια ταξιδιάρικη νότα στην δεξίωσή σας
  • Αντι να αρίθμήσετε τα τραπέζια των καλεσμένων ονομάστε τα με πόλεις ή χώρες που έχετε επισκεφτεί. Μπορείτε να δώσετε ονομασίες νησιών σε έναν καλοκαιρινό γάμο ή ονομασίες πρωτευουσών σε ένα πιο glamorous χειμερινό γάμο.
  • Θα μπορούσατε να χησιμοποιήσετε μενού και κοκτέιλ εμπνευσμένο από την αγαπημένη σας χώρα και να διακοσμήσετε τον μπουφέ με σημαιούλες.
  • Το θέμα σας θα πρέπει να προιδεάζει τους καλεσμένους απο την ώρα που παίρνουν στα χέρια τους τις προσκλήσεις. Εμπνευστείτε από τα ταξίδια σας για να τις δημιουργήσετε . Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε και όμορφες βαλιτσούλες ή οτιδήποτε άλλο αντιπροσωπεύει ένα ταξίδι για τις μπομπονιέρες σας.
Ένα άλλο πολύ πρωτότυπο και ρομαντικό θέμα που αρέσει κυρίως στις νύφες είναι το θέμα με τις πεταλούδες! Μπορεί να σας φαίνεται λίγο παιδικό αλλά θα εντυπωσιάσετε τους πάντες αν χρησιμοποιήσετε αυτό το θέμα στις προσκλήσεις σας, στην διακόσμησή σας, στις μπομπονιέρες σας , στα αξεσουάρ σας ειδικά αν οργανώνεται τον γάμο σας άνοιξη ή καλοκαίρι.

Μπορείτε ακόμα να εμπνευστείτε το θέμα σας ανάλογα την εποχή που διοργανώνετε το γάμο σας. Το χειμώνα και ειδικά την περίοδο των χριστουγέννων χρησιμοποιήστε αστέρια, αγγελάκια και χρώματα ασημί ή χρυσό. Την άνοιξη εμπνευστείτε από αναγέννηση της φύσης και χρησιμοποιείστε για θέμα τα λουλούδια και τα έντονα χρώματα. Το καλοκαίρι οι επιλογές είναι πολλές. Ό,τι έχει να κάνει με την θάλασσα και τις διακοπές αποτελέι ιδανικό θέμα  γάμου. Τέλος το φθινόπωρο χρησιμοποιείστε το θέμα των πεσμένων φύλλων ( ρομαντικό και όμορφο χρωματικά ) .

Εμπνευστείτε από τις εικόνες που ακολουθούν...

Μην διστάσετε να ζητήσετε τις συμβουλές μας σε οτιδήποτε και οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την διοργάνωση τους γάμου σας. Οι ιδέες μας πολλές και πολύ εντυπωσιακές.
Η ώρα η καλή...


Γάμος με θέμα τα ταξίδια

Γάμος με θέμα τις πεταλούδες!!


Ανοιξιάτικος γάμος


Παραμυθένιος γάμος

Χριστουγεννιάτικος - Χειμερινός Γάμος

Πολύ κομψός Χειμερινός Γάμος


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου