Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Αξεσουάρ για την νύφη και τον γαμπρό...

Τα νυφικά αξεσουάρ αποτελούν μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια για την παρουσία τόσο της νύφης όσο και του γαμπρού. Δώστε προσοχή λοιπόν στην επιλογή τους και μην τα αμελήσετε. Αν αγαπάτε την κομψότητα και και την ποιότητα ασχοληθείτε με την επιλογή των αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν την εικόνα σας. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να δείχνετε μοναδικοί και οι δύο την μέρα του γάμου σας

*** Οι βέρες του γάμου
Οι βέρες του γάμου σας είναι το σύμβολο της ένωσης σας, και από την ημέρα που θα τις φορέσετε θα εκφράζουν  τις προτιμήσεις σας σε ό, τι αφορά τα κοσμήματα. Προτιμάτε κάτι  απλό, πολυτελές ή  κλασικό; Οι τάσεις σε ό, τι αφορά τις βέρες δείχνουν ότι στην επιλογή τους θα πρέπει να είμαστε διακριτικοί και απλοί . Οι λεπτές βέρες από χρυσό ή πλατίνα με κάποιο απλό σχέδιο είναι η ιδανική επιλογή. Για κάτι πιο glamorus μπορείτε να επιλέξετε βέρες με μπριγιάν .

*** Τα κοσμήματα της νύφης
Αν το νυφικό που θα αποφασίσετε να φορέσετε   είναι ρομαντικό και είναι φτιαγμένο από δαντέλα ή από ύφασμα που δεν έχει λεπτομέρειες που λάμπουν (παγιέτες,πέτρες,κρύσταλλα)   επιλέξτε ένα κλασικό μαργαριταρένιο κολιέ και συνδυάστε το με απλά μαργαριταρένια σκουλαρίκια. Αντίθετα , αν το νυφικό σας έχει πάνω τους λαμπερές λεπτομέρειες και κρύσταλλα, τότε θα μπορείτε να φορέσετε ένα απλό σετ απο διαμαντένια κοσμήματα. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να προσέξετε το αποτέλεσμα να μην είναι πολύ φορτωμένο ειδικά αν πρόκειται για καλοκαιρινό γάμο. Επίσης θα πρέπει να επιλέξετε αν θα φορέσετε χρυσό ή πλατινένενιο κολιέ ανάλογα με το χρώμα του νυφικού σας. Στα λευκά νυφικά ταιριάζει πολύ ή πλατίνα αλλά στα σαμπανί ή μπεζ νυφικά το χρυσό.

*** Αξεσουάρ που κάνουν την διαφορά
Τι θα λέγατε να κάνατε την εμφάνισή σας στο χώρο της δεξίωσης με ένα όμορφο μικρό, πολύ σικάτο και λαμπερό τσαντάκι;  Πέρα από εντυπωσιακό είναι και πολύ πρακτικό γιατί μπορείτε να βάλετε μέσα τα καλλυντικά σας που σίγουρα κάποια στιγμή θα τα χρειαστείτε. Άλλα αξεσουάρ που θα μπορούσατε να επιλέξετε είναι γάντια ή σικάτα πανωφόρια-γούνες (για χειμερινούς κυρίως γάμους).

*** Τα αξεσουάρ του γαμπρού
Τα αξεσουάρ του γαμπρού είναι η γραβάτα ή παπγιόν, το φουλάρι, τα μανικετόκουμπα και η ζώνη. Μπορεί τις περισσότερες φορές να δίνετε σημασία μόνο στην επιλογή του κοστουμιού όμως θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και στην επιλογή των παραπάνω αξεσουάρ που ουσιαστικά κάνουν την διαφορά στην τελική εμφάνιση. Τις περισσότερες φορές η επιλογή των αξεσουάρ γίνεται σε συνδυασμό με το κοστούμι( στο ίδιο κατάστημα) γι'αυτό καλό είναι να απευθυνθείτε σε κάποιο μαγαζί εξειδικευμένο στην ένδυση γαμπριάτικων κοστουμιών.

*** Τα νυφικά παπούτσια
Το πιο σημαντικό αξεσουάρ τόσο για την νύφη όσο και για τον γαμπρό γιατί εκτός από εντυπωσιακό (κυρίως για την νύφη που τις περισσότερες φορές έχει εμμονή με τα παπούτσια) πρέπει να είναι και απόλυτα λειτουργικό και βολικό. Πρέπει να σκεφτείτε πως την μέρα του γάμου σας θα είστε πολλές ώρες όρθιοι και θα   "λιώσετε"   τα παπούτσια σας στο χορό. Πέραν λοιπόν του σχεδίου επιλέξτε ένα ζευγάρι που θα σας είναι άνετο και δεν θα σας κουράζει.


    

 

 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου