Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Πως να επιλέξετε νυφικό όταν είστε σε δίαιτα.

Οργανώνετε τον γάμο σας και έχετε μπροστά σας αρκετούς μήνες για να μπορέσετε να φτιάξετε την εικόνα σας και να δείχνετε τέλεια την πολυπόθητη μέρα. Έτσι, αποφασίζετε μέσα στους ερχόμενους  μήνες να χάσετε όλα τα περιτά κιλά και να αποκτήσετε το κορμί που ονειρεύεστε. Η πλειοψηφία των μέλλουσων νυφών σκέφτονται ακριβώς έτσι όμως λίγες από αυτές πετυχαίνουν τον στόχο τους αφού οι πιέσεις και οι απαιτήσεις του προγραμματισμού του γάμου δεν τους επιτρέπει να επικεντρωθούν στην απώλεια βάρους. Παρόλα αυτά θα διαπιστώσετε πως ειδικά τις τελευταίες μέρες από το πολύ τρέξιμο, άγχος και την κούραση είναι πιθανό να χάσετε μερικά κιλάκια.

Αν παρόλα αυτά είστε πραγματικά αποφασισμένη να τηρήσετε κάποια διατροφή πρέπει αυτό να το κάνετε σε συνεργασία με την σύμβουλο του νυφικού σας. Πείτε της ακριβώς πόσα κιλά προγραμματίζετε να χάσετε και πως περίπου φαντάζεστε την εικόνα σας την μέρα του γάμου σας. Πρέπει να είστε σίγουρη για τις προθέσεις σας έτσι ώστε και αυτή με την σειρά της να σας προτείνει το σωστό νούμερο και σχέδιο φορέματος που σας ταιριάζει περισσότερο.

Η επιλογή του σωστού μεγέθους νυφικού σε περίοδο δίαιτιας κρύβει αρκετούς κινδύνους. Μην παραγγείλετε νυφικό μικρότερο από ένα μέγεθος από αυτό που φοράτε ακόμα κι αν έχετε την πρόθεση να χάσετε πολλά κιλά μέχρι την μέρα του γάμου σας. Καλύτερα να σας πέσει λίγο μεγάλο το νυφικό στις τελικές πρόβες παρά μικρό...Το μεγαλύτερο φόρεμα μπορεί να μεταποιηθεί σε αντίθεση με το μικρότερο που φαίνεται πάνω σας σαν δανεικό και δεν θα σας κολακεύει καθόλου.Να ξέρετε πως τα μεγέθη στα νυφικά φορέματα  είναι λίγο μικρότερα από το κανονικό γι'αυτό μην αισθανθείτε άβολα αν σας προταθεί μέγεθος μεγαλύτερο από αυτό που συνηθίζετε να φοράτε.

Συμβουλευτείτε επίσης την ειδικό για το πια σχέδια κολακεύουν και μπορούν να να ραφτούν ή να μεταποιηθούν εύκολα. Μπορείτε να βρείτε μέσα από την γκάμα των επιλογών που θα σας προτείνει το νυφικό των ονείρων σας. Αν συμβεί αυτό τότε μην έχετε ενδοιασμούς στο να το "κλείσετε" . Συνηθώς οι περισσότερες νύφες ψάχνουν μέρες το νυφικό τους και τελικά καταλήγουν σε αυτό που τους έκανε το "κλικ" από την αρχή. Στην περίπτωση αυτή ισχυεί "ο έρωτας με την πρώτη ματιά". Επιλέξτε το νυφικό που σας αρέσει και κάντε αρκετές πρόβες έτσι ώστε να δείτε πως σας ταιριάζει όσο χάνετε πόντους.

Τα ιδανικότερα σχέδια νυφικών που ταιριάζουν για την περίστασή σας είναι τα αέρινα νυφικά σε γραμμή Α. Αν αδυνατίσετε στο μπούστο είναι πολύ εύκολο να το στενέψει κάποιος ειδικός ενώ δεν θα χρειατεί να αλλάξετε καθόλου το κάτω μέρος του νυφικού. Αν ονειρεύεστε να φορέσετε πιο εφαρμοστό νυφικό η επιλογή ενός νυφικου "γοργόνας" θα δυσκολέψει κάπως την κατάσταση διότι θα πρέπει να στενέψει σε όλο το μήκος του μέχρι τα γόνατα. Γενικά η καλύτερη επιλογή για μια μέλλουσα νύφη που είναι σε δίαιτα είναι νυφικά λιτά , όχι πολύ εφαρμοστά, και όχι πολύ φορτωμένα με κρύσταλλα και στολίδια.

Είναι πολύ σημαντικό να εμπιστευθείτε τις ειδικούς συμβούλους στα καταστήματα. Μην είστε επιφυλακτικές με τις προτάσεις που σας κάνουν νομίζοντας ότι αποσκοπούν στο δικό τους κέρδος. Οι περισσότερες από αυτές έχουν μεγάλη εμπειρία και καταλαβαίνουν αμέσως τι ταιριάζει σε κάθε νύφη. Πείτε τους τι ακριβώς ψάχνετε και αυτές θα σας βοηθήσουν να το βρείτε.

Μην διστάσετε να μας γράψετε τους προβληματισμούς σας ή τις εμπειρίες σας στην διαδικασία επιλογής νυφικού. Γράψτε μας τα σχόλια σας και συμβουλέψτε τις μέλλουσες νύφες με τον δικό σας μοναδικό τρόπο.


 

 

 


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου