Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Πως να φορέσετε μίνι νυφικό...

Οι περισσότερες μέλλουσες νύφες ονειρεύονται το νυφικό τους σαν μια ρομαντική, αισθησιακή και κομψή τουαλέτα που θα εντυπωσιάζει. Παρόλα αυτά μια μοντέρνα, πολύ της μόδας και εκκεντρική επιλογή για το νυφικό σας φόρεμα είναι και το μίνι νυφικό. Τα μίνι νυφικά φορέματα είναι κατάλληλα για να φορεθούν από όλες τις μελλοντικές νύφες, ανεξάρτητα από το σωματότυπό τους. Το σημαντικότερο στην επιλογή του είναι το σχέδιο του να ταιριάζει στο στυλ και στο τύπο της νύφης.

Όπως είναι φυσικό η επιλογή ενός τέτοιου νυφικού δεν μπορεί να γίνει από μια γυναίκα που δεν αισθάνεται άνετα με το σώμα της και ιδιαίτερα με τα πόδια της άσχετα αν αντικειμενικά της ταιριάζει ή όχι. Το σημαντικότερο κριτήριο στην επιλογή του νυφικού σας φορέματος είναι να αισθάνεστε άνετα όταν το φοράτε και να νιώθετε πραγματικά ότι λάμπετε. Ο ψυχολογικός παράγοντας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Τα μίνι νυφικά μπορούν να φορεθούν κυρίως στους καλοκαιρινούς γάμους. Ταιριάξτε τα με ένα πανέμορφο ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή ακόμα και με κομψά σανδάλια αν πρόκειται να πραγματοποιήσετε ένα γάμο απογευματινό στην παραλία. Πάντως να ξέρετε πως  τα ψηλά τακούνια σε συνδυασμό με ένα μίνι νυφικό κολακεύουν  απίστευτα τα πόδια και προσθέτουν πόντους στην νύφη, ενώ ο συνδυαμός ενός μίνι νυφικού με σαγιονάρες είναι μάλλον απογοητευτικός...

Ένα απλό μινι νυφικό με ίσια λαιμόκοψη θα σας κάνει να δείχνετε νέες, φρέσκες και πανέμορφες. Απ΄την άλλη ένα μίνι νυφικό σε γραμμή Α κολακεύει απίστευτα το σώμα και σας δείχνει πιο κομψές και  σέξυ ταυτόχρονα. Αν διαθέτετε σώμα μοντέλου μπορείτε να τολμήσετε να φορέσετε μίνι νυφικό σε σχήμα γοργόνας και είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσετε. Επίσης μπορείτε αν είστε επιφυλακτικές με το μάκρος να επιλέξετε ένα νυφικό με ασσυμετρίες δηλαδή να είναι κοντύτερο μπροστά και πίσω να μακραίνει δημιουργώντας ουρά.

Μπορείτε να συδυάσετε με το νυφικό σας και μια μεταξωτή ζώνη που θα δένει με φιόγκο στο πίσω μέρος του ή στο πλάι. Θα τονίσετε με αυτόν τον τρόπο την μέση σας και θα φαίνεστε πιο αδύνατη (προσοχή αν έχετε περιφέρεια καλύτερα να μην το τολμήσετε γιατί θα φαίνεται εντονότερη) . Επίσης θα μπορούσατε να διαλέξετε νυφικό με βολάν η αέρινο πλισέ  που ταιριάζει απίστευτα σε μίνι φορέματα.

Γενικά η επιλογή ενός μίνι νυφικού πρέπει να γίνει με την προυπόθεση οτι αισθάνεστε απόλυτα άνετα με το σώμα σας . Αν τελικά το τολμήσετε είναι σίγουρο πως θα εκπλήξετε τους καλεσμένους  σας ξεφεύγοντας από το κλισέ που θέλει την νύφη να φοράει μάξυ νυφικά. Πάρτε ιδέες από τις φωτογραφίες που ακολουθούν...Τα εντυπωσιακότερα μίνι νυφικά που έχετε δει..








 





Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου