Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ιδέες για την νυφική σας ανθοδέσμη.

Την ημέρα του γάμου σας θέλετε να λάμπετε και να είστε τόσο εντυπωσιακή που να ενθουσιάσετε όλους σας τους καλεσμένους. Μια από τις βασικές λεπτομέρειες που πρέπει λοιπόν να προσέξετε για να ολοκληρώσετε την τέλεια εικόνα είναι η επιλογή της νυφικής σας ανθοδέσμης. Το νυφικό μπουκετό αποτελεί ένα αξεσουάρ που θα σας συντροφεύει σε όλη την τέλεση του μυστηρίου γι'αυτό και πρέπει να σας ταιριάζει απόλυτα.

Οι επιλογές για την νυφική ανθοδέσμη ποικίλουν και σίγουρα ο υπεύθυνος που θα αναλάβει την διακόσμηση της εκκλησίας και του χώρου δεξίωσης θα έχει να σας κάνει πολλές προτάσεις. Η επιλογή σας θα πρέπει να συνδυαστεί τόσο με την διακόσμηση του χώρου όσο και με το ύφος του γάμου σας. Η ποικιλία στα λουλούδια, στα χρώματα, στις κορδέλες και σε πιο εκκεντρικά υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ανθοδέσμη  είναι μεγάλη. Επιλέξτε λοιπόν ένα μπουκέτο που θα σας εκφράζει,θα σας ταιριάζει και θα σας κάνει ακόμα πιο λαμπερές και όμορφες.

Χρησιμοποιείστε λουλούδια εποχής καθώς έτσι το κόστος τους θα είναι πιο χαμηλό και η ανθεκτικότητα τους μεγαλύτερη. Θα εκπλαγείτε με την ποικιλία των λουλουδιών που θα σας προτείνει ο ανθοπώλης σας ανάλογα με την εποχή που θα οργανώσετε το γάμο σας. Από παιόνιες μέχρι λίλιουμ και από τα κλασικά τριαντάφυλλα μέχρι τους εκκεντρικούς και πιο μοντέρνους ήλιους οι επιλογές είναι πολλές. 

Επίσης πρέπει να δώσετε προσοχή στα χρώματα των λουλουδιών που θα επιλέξετε.  Κινηθείτε σε παλ αποχρώσεις εάν είστε ρομαντική ή σε πιο έντονα χρώματα (πορτοκαλί, κίτρινο, κόκκινο) αν είστε μοντέρνα και διοργανώνεται το γάμο σας καλοκαίρι.

Χρησιμοποιείστε και υλικά που μπορεί να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα. Μαργαριτάρια ραμένα στα άνθη, τούλι τυλιγμένο γύρω από κάθε άνθος, δαντέλες ή οργάντζες κάνουν σίγουρα την διαφορά. Σε καλοκαιρινό γάμο μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φρούτα ή ανθοδέσμη εμπνευσμένη από στοιχεία της θάλασσας (αστερίες, κοχύλια, δίχτυ).

Πάρτε ιδέες από τις φωτογραφίες που ακολουθούν ... Ευχόμαστε η επιλογή σας να ολοκληρώσει τέλεια την εικόνα σας.

  

  

 

 

 


 

 




Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου