Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Πρωτοτυπήστε επιλέγοντας χρωματιστό νυφικό

Τι θα λέγατε να πρωτοτυπήσετε και να κάνετε την διαφορά φορώντας χρωματιστό νυφικό την πολυπόθητη μέρα του γάμου σας; Αν ανήκετε στις τολμηρές και εκκεντρικές νύφες που θέλουν να διαφέρουν από τα συνηθισμένα αυτή η πρόταση είναι η ιδανική για εσάς. Επιλέξτε χρώμα στο νυφικό σας και εντυπωσιάστε τους όλους. Άλλωστε η μόδα προστάζει χρώμα πέρα από το κλασικό λευκό ακόμα και στα νυφικά. 

Αν κάνετε μια βόλτα στα ατελιέ νυφικών θα διαπιστώσετε ξεχωριστά νυφικά σε υπέροχα χρώματα και σχέδια . Νυφικά σε παλ αποχρώσεις όπως ροζ, σιελ, σαμπανι, ανοιχτό πράσινο αλλά και σε πιο έντονα χρώματα όπως κόκκινο, σμαραγδί, κίτρινο. Η επιλογή του ιδανικού χρώματος που σας ταιριάζει θα πρέπει να γίνει με τις συμβουλές των ειδικών και των αγαπημένων σας φίλων ή συγγενών. Μην είστε παρορμητική στην επιλογή σας και διαλέξετε νυφικό που απλά σας αρέσει αν δεν διαπιστώσετε ότι σας ταιριάζει. Κάθε γυναίκα έχει τον δικό της τύπο και χρώμα (δέρματος, μαλλιών) και δεν της ταιριάζουν όλες οι προτάσεις των νυφικών με χρώμα που θα βρει.

Σας ευχόμαστε να ευχαριστηθείτε πολύ την διαδικασία αναζήτησης νυφικού και να καταλήξετε να επιλέξετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει και σας κάνει να αισθάνεστε πανέμορφη.
Εμπνευστείτε από τα χρωματιστά νυφικά που ακολουθούν στις φωτιγραφίες...
Η ώρα η καλή




 

 

 

 

  



  
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου