Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Γάμος στην παραλία...

 Πάντα σκεφτόσασταν το γάμο σας να γίνει σε μία παραλία και επιτέλους ήρθε ο καιρός να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Θα πρέπει όμως να λάβετε υπόψη σας κάποια δεδομένα.
 
  1. Ποιά στιγμή της μέρας θα κάνετε τη δεξίωση σας. Αποφύγετε το μεσημέρι με τον ήλιο πάνω από το κεφάλι σας. Η παραλία είναι γεμάτη κόσμο και φασαρία και θα είναι πολύ δύσκολο να κρατήσετε τα ποτά και τα φαγητά σε ιδανική θερμοκρασία. Επίσης μην ξεχνάτε ότι αλκοόλ και ήλιος είναι πολύ κακός συνδυασμός. Η καλύτερη ώρα είναι με τη δύση του ήλιου που η θάλασσα παίρνει καταπληκτικό χρώμα.
  2.  Προσέξτε την παλίρροια. Σε πολλές παραλίες, η θάλασσα φουσκώνει πολύ και ανεβαίνει πολύ ψηλά. Επισκεφτείτε την παραλία που θα κάνετε το γάμο σας την ώρα που τον σχεδιάζετε και τσεκάρετε τις παλίρροιες για να μην τρέχετε να μαζεύετε ξαφνικά τις τέντες και τα τραπέζια.
  3.  Τσεκάρετε τον καιρό. Συνήθως όταν πέφτει ο ήλιος κάνει δροσιά στη θάλασσα. Επίσης προβλέψτε το ενδεχόμενο μιας ξαφνικής μπόρας και τι θα κάνετε αν συμβεί κάτι τέτοιο.
  4.  Επισκεφτείτε την παραλία που θα κάνετε το γάμο σας την ώρα που τον σχεδιάζετε. Δείτε αν συμβαίνει κάτι που δε γνωρίζετε ή δεν έχετε σκεφτεί όπως κουνούπια, υγρασία, ενοχλητική μυρωδιά από τα φύκια, θόρυβος από το δρόμο που δεν είχατε παρατηρήσει με τη φασαρία του κόσμου ακόμη και γλάροι που μπορεί να έχουν εκεί τις φωλιές τους.
  5.  Προσέξτε αν γενικά φυσάει στην παραλία γιατί θα έχετε θέμα με την άμμο που για τους περισσότερους είναι ενοχλητική, ιδίως όταν είναι μέσα στο φαγητό τους.
Οργανώνοντας το γάμο σας σε μία παραλία θα κάνετε σίγουρα κάτι πολύ πρωτότυπο που θα κάνει τους καλεσμένους σας να τον θυμούνται για πολύ καιρό. Προσέξτε όμως γιατί θέλει πολύ περισσότερη οργάνωση από τη δική σας πλευρά. Μία πολύ καλή εναλλακτική πρόταση είναι να κλείσετε κάποιο beach bar που έχουν deck και σίγουρα δε θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα. Μπορείτε επίσης να δώσετε στο γάμο σας θέμα παραλίας, χωρίς να χρειαστεί να είστε εκεί. Βάλτε βότσαλα στο χώρο γύρω από την πισίνα ή ακόμη και στον πάτο της, κάντε ένα décor με άσπρες αέρινες γάζες, βάλτε ξύλινες ξαπλώστρες και μεγάλα άσπρα φανάρια και μεταφέρετε τη παραλία στη δεξίωση σας!
 
 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου