Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Οργανώστε την άφιξή σας στην εκκλησία και εντυπωσιάστε...

Ένας σημαντικός παράγοντας στην οργάνωση του γάμου σας που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας είναι η άφιξη σας στην εκκλησία. Λίγοι είναι αυτοί που ασχολούνται με αυτήν την λεπτομέρεια. Παρόλα αυτά η άφιξη της νύφης στην εκκλησία είναι η πρώτη εικόνα που θα αφήσετε στους καλσεμένους σας γι'αυτό μην την αμελήσετε.

Η επιλογή του μέσου που θα χρησιμοποιήσετε για την άφιξη σας στην εκκλησία και την αναχώρηση σας ως ζευγάρι πια από αυτήν θα πρέπει να ταιριάζει με το στυλ του γάμου σας. Σε έναν μοντέρνο νεανικό γάμο ταιριάζει απόλυτα ένα τζιπ ή ένα cabrio και καλή πρόταση είναι να πρωτοτυπήσετε και να φτάσετε στην εκκλησία μαζί σαν ζευγάρι που είναι και πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια. Αν ο γάμος σας είναι πιο κλασικός μπορείτε να επιλέξετε ένα κλασικό αυτοκίνητο ή ακόμα και μια λιμουζίνα! Αν πάλι από μικρή ονειρευόσασταν την άμαξα του παραμυθιού υπάρχει και αυτή η λύση. Δώστε μια  ρομαντική διάθεση στο γάμο σας επιλέγοντας  μια άμαξα με άλογα ειδικά αν οργανώνεται το γάμο σας στην επαρχία ή σε κάποιο νησί. Για τους πιο παραδοσιακούς και ρετρό μπορείτε να επιλέξετε ένα αυτοκίνητο αντίκα που θα αφήσει όλους άφωνους!

Διακοσμήστε το μεταφορικό σας μέσο με τα χρώματα του γάμου σας. Βάλτε κορδέλες, μπουκέτα, μπαλόνια και αναθέστε στον ανθοπώλη σας να στολίσει και τα αυτοκίνητα των συγγενών. Υιοθετήστε και την ξένη παράδοση που θέλει το αυτοκίνητο να στολίζεται με κονσερβοκούτια (για να κάνουν θόρυβο) στο πίσω μέρος του και την πινακίδα "just married" κατά την αναχώρηση του ζευγαριού μετά την λήξη του μυστηρίου.

Σημαντικός παράγοντας για να μείνουν όλοι οι καλεσμένοι σας ικανοποιημένοι είναι να επιμεληθείτε και την μεταφορά αυτών στην περίπτωση που δεν έχουν αυτοκίνητο και που η δεξίωση είναι μακριά από την εκκλησία. Οργανώστε τους φίλους σας και τους συγγενείς σας που έχουν χώρο στο αυτοκίνητο και που μπορούν να εξυπηρετήσουν στην μεταφορά και άλλους καλεσμένους και αναθέστε τους αυτήν την δουλειά..

Πολλές νύφες έχουν την κακιά συνήθεια να φτάνουν υπερβολικά αργοπορημένες στην εκκλησία είτε γιατί δεν έχουν υπολογίσει σωστά τον χρόνο προετοιμασίας τους είτε γιατί αυτό αποτελεί ένα (κατά γενική ομολογία παλιομοδίτικο) έθιμο. Σεβαστείτε τους καλεσμένους σας που περιμένουν και φυσικά τον γαμπρό που αγωνιά και φτάστε έγκαιρα στην εκκλησία (μέγιστη αργοπορία 10 λεπτά).Αν είστε σε δημοφιλή εκκλησία και ακολουθούν άλλοι γάμοι να ξέρετε πως θα χαλάσετε τον προγραμματισμό όλων των επόμενων τελετών και το πιο πιθανό είναι να επιρρεαστεί ο δικός σας γάμος αφού ο παπάς θα συντομεύσει το μυστήριο. Υπολογίστε το χρόνο που χρειάζεται από το σπίτι σας ή από όπου αλλού ξεκινήσετε, μέχρι την εκκλησία και από την εκκλησία μέχρι το χώρο που θα γίνει η γαμήλια δεξίωση. Κάντε τη διαδρομή την ίδια μέρα και ώρα με τη μέρα και ώρα του γάμου σας, μία βδομάδα νωρίτερα για να υπολογίσετε καλύτερα την κίνηση που μπορεί να έχει.

Τέλος δώστε βάση στους χώρους στάθμευσης του χώρου που έχετε κλείσει για την δεξίωση. Εξετάστε αν επαρκούν για τα αυτοκίνητα που υπολογίζετε πως θα έρθουν και ενημερώστε τους καλεσμένους σας να γνωρίζουν που θα μπορούννα παρκάρουν.

Πολυτελή αυτοκίνητα για την άφιξή σας


Αέρας ρετρό με αντίκα


Just married...

Ρομαντική άφιξη με άμαξα
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου