Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ιδιαίτεροι χώροι που θα εντυπωσιάσουν στην δεξίωσή σας...

Τι θα λέγατε να δημιουργούσατε ιδιαίτερους χώρους στην δεξίωσή σας που θα εντυπωσιάζανε και θα αφήνανε τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας; Μπορείτε έτσι να δώσετε έναν άλλον αέρα στο γάμο σας και να πρωτοτυπήσετε δίνοντας το προσωπικό σας στυλ.

Οι εκπλήξεις θα ξεκινούν από την είσοδο των καλεσμένων στην  δεξίωση. Δημιουργείστε έναν όμορφο χώρο όπου θα μπορούν να φωρογραφίζονται οι καλεσμένοι σας με κάποιο όμορφο φόντο που θα δηλώνει το event του γάμου σας (την ημερομηνία,τα αρχικά σας ή μια φωτογραφία σας)  . Μπορείτε να βάλετε και τον οπερατέρ να παίρνει μια μίνι συνέντευξη από τους φίλους σας όπου θα  εξιστορούν σημαντικές στιγμές που έχετε ζήσει όλοι μαζί και θα σας δίνουν τις ευχές τους για το γάμο σας.  Μαζί με το βιβλίο των ευχών που συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια να συμπληρώνεται από τους καλεσμένους στην είσοδο του χώρου δεξίωσης, οι φωτογραφίες των φίλων σας και οι προσωπικές τους "ζωντανές" αφιερώσεις θα αποτελέσουν το καλύτερο ενθύμιο αυτής της μέρας.

Μπορείτε επίσης να προβάλετε με προτζέκτορα στιγμές και πληροφορίες από την κοινή ζωή σας μέχρι να φτάσετε στο γάμο. Δημιουργείστε μια παρουσιάση με φωτογραφίες , βίντεο και σχόλια και τα αγαπημένα σας τραγούδια για μουσική υπόκρουση.Πως γνωριστήκατε, τι ταξίδια έχετε κάνει μαζί και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες που θέλετε να μοιραστείτε με τους γνωστούς σας. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον για τους καλεσμένους που δεν γνωρίζουν τόσο καλά το ζευγάρι και θα κρατήσει ωραία συντροφιά μέχρι την δική σας άφιξη στο χώρο.

Μπορείτε να κανονίσετε με τους υπεύθυνους του χώρου να δημιουργήσουν και ένα καθιστικό- μπαρ όπου θα μπορούν να καθίσουν οι καλεσμένοι του γάμου σας που κάθονται σε χωριστά τραπέζια και να κουβεντιάσουν με την άνεση τους χωρίς το τυπικό στήσιμο του τραπεζιού μπροστά τους.

Στην περίπτωση που οι καλεσμένοι σας θα φέρουν και παιδιά μην αμελήσετε να οργανώσετε ένα ιδιαίτερο χώρο  με  ειδικούς ανιματερ που θα μπορούν να τα απασχολήσουν και να τα ψυχαγωγήσουν . Με αυτόν τον τρόπο θα μείνουν και οι γονείς και τα παιδιά απόλυτα ικανοποιημένοι.

Η "Dream Your Event" μπορεί να οργανώσει για εσάς μία δεξίωση που θα εντυπωσιάσει όλους και θα μείνει αξέχαστη. Εμπιστευτείτε την...




Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου