Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Τρυφερά δώρα για ρομαντικές στιγμές

Τι θα δωρίσουμε φέτος στο αγαπημένο μας πρόσωπο; Θα αρκεστούμε στα παραδοσιακά (λουλούδια και σοκολατάκια) ή θα πρωτοτυπήσουμε με έξυπνες και… πονηρές ιδέες; Ό,τι και να επιλέξουμε τελικά, εμείς σας ετοιμάσαμε τις καλύτερες προτάσεις.

* Λουλούδια: Τα κόκκινα τριαντάφυλλα είναι και θα είναι πάντα το απόλυτο δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων. Φρέσκα, μυρωδάτα και κατακόκκινα τριαντάφυλλα που μπορούν να σταλούν οπουδήποτε επιθυμείτε θα βρείτε στο site της
Interflora (φωτό), στο Red Rose.gr. (εκεί, μάλιστα, μπορείτε να συνδυάσετε μία πανέμορφη ανθοδέσμη με κατακόκκινα αρωματικά κεριά για έναν ακόμα πιο ρομαντικό Βαλεντίνο), αλλά και στο ηλεκτρονικό ανθοπωλείο Flowernet.gr, που κάνει εύκολα και γρήγορα αποστολές όμορφων μπουκέτων. 

* Γλυκά:
Και πιο συγκεκριμένα, σοκολατάκια. Σε σχήμα καρδιάς, σε σχήμα φτερωτού έρωτα, γεμιστά με πραλίνα. Τα σοκολατάκια είναι αναμφισβήτητα το πιο γλυκό δώρο για την ημέρα. Τέτοια σοκολατάκια θα βρείτε στα ζαχαροπλαστεία Leonidas  (τα οποία κάνουν και αποστολές), στα ζαχαροπλαστεία Fresh αλλά και στα ζαχαροπλαστεία Papagalino.

* Ποτά: Αν σκοπός σας είναι να τους… μεθύσετε, κάντε το με ένα κρασί από το
Wineshop.gr. Επιλέξτε έναν Επίλογο του Κτήματος Εύχαρις ή ένα Vinsanto του Κτήματος Αργυρού, και τα δύο απολαυστικά γλυκά, και «ντύστε» το μπουκάλι με μία από τις προτεινόμενες αγαπησιάρικες ετικέτες του καταστήματος που θα περιλαμβάνει κάποιο μήνυμα για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

* Αρκουδάκια και καρδούλες: Τρυφερά και απαλά, τα αρκουδάκια έρχονται πρώτα σε προτιμήσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Θα βρείτε κάποια στα καταστήματα
Ρεζέρβα, που ειδικεύονται στα αρκουδάκια με μηνύματα αγάπης, ενώ μας άρεσε και η καρδιά μαξιλάρι που βρήκαμε στο e-gadgets.gr την οποία θα αγκαλιάζει το αγαπημένο σας πρόσωπο σε στιγμές ηρεμίας.






* Κοσμήματα και ρολόγια:
Αν θέλετε να κάνετε ένα πραγματικά πολύτιμο δώρο, επισκεφθείτε τη boutique του οίκου Dior (φωτό) (Βουκουρεστίου 18-20, Κολωνάκι, τηλ. 210 3613014), όπου θα βρείτε εκπληκτικά δαχτυλίδια της συλλογής Happy Birth Dior, με πολύτιμες πέτρες σε σχήμα καρδιάς (τιμή: 19.000 ευρώ). Πιο οικονομικές προτάσεις θα βρείτε στα καταστήματα Folli Follie που και φέτος έχουν δημιουργήσει πρωτότυπα σχέδια με αφορμή την ημέρα.


* Βιβλία: Αν δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με λόγια, πείτε το με ένα βιβλίο. Στις εκδόσεις Ψυχογιός βρήκαμε τα εξής: «Το τετράδιο του έρωτα», της Κριστίν Ζορντίς, μιλά για την παθιασμένη σχέση μιας καθηγήτριας και τον απόλυτο έρωτα που ονειρευόμαστε όλοι. Το «Για τον έρωτα και το θάνατο», του Πάτρικ Ζίσκιντ, συσχετίζει τον έρωτα με την αθανασία. Στις εκδόσεις Μεταίχμιο, από την άλλη, βρήκαμε τον «Ερωτευμένο» (φωτό), της Ρεμπέκα Ντοτρεμέρ. Πρόκειται για ένα παραμύθι, στο οποίο ο μικρός Ερνέστος προσπαθεί να κατανοήσει τον έρωτα που νιώθει για τη Σαλώμη.

* Μουσικά CD: Το καλύτερο ηχητικό background τη ρομαντική εκείνη βραδιά θα δημιουργήσουν οι ξένες και ελληνικές μπαλάντες που θα βρείτε στα δισκοπωλεία. Αναζητήστε τις συλλογές του Love Radio στα δισκοπωλεία Metropolis, και πιο συγκεκριμένα το «Amor» (φωτό) με ιταλικές και γαλλικές μπαλάντες, το «Love is…» με ξένες και ελληνικές σύγχρονες μπαλάντες αλλά και «Valentine’s Love Ballads» με ξένες μπαλάντες που έχουν γράψει ιστορία.




* DVD:
Και αν τελικά μείνετε μέσα, μετά από το κρασί και τα σοκολατάκια, δωρίστε ένα ρομαντικό DVD που θα ολοκληρώσει τη βραδιά σας με τον καλύτερο τρόπο. Από τις σπουδαιότερες ερωτικές ταινίες όλων των εποχών, ξεχωρίσαμε: Το «Love Story» (1970) με την Ali MacGraw, το «The Way We Were» (1973) με τη Barbra Streisand, το «Τελευταίο Ταγκό στο Παρίσι» (1972) με τον Marlon Brando, το «Serendipity» (2001) με τον John Cusack, το -αγαπημένο μας- «Notebook» (φωτό) (2004) με την Gena Rowlands και το «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού» (2004) με τον Jim Carrey.



* Αγάπη για την τέχνη: Αν αναζητάτε κάτι πραγματικά πρωτότυπο, ρομαντικά και… καλλιτεχνικά δώρα αγάπης, όπως πίνακες και διακοσμητικά, θα βρείτε στα καταστήματα BizArt. Υπέροχους πίνακες και διακοσμητικά θα βρείτε και στον on-line εικαστικό πολυχώρο Art-AZ. Ξεχωρίσαμε το έργο Glued2u (στα 120 ευρώ), της Βάλιας Καπάδαη (φωτό), το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Art-AZ.





Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου