Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Πως να επιλέξετε τον ιδανικό κομμωτή και μακιγιέρ

Για να είστε μια από τις ομορφότερες νύφες που θα ... αφήσει εποχή πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή εκτός από το νυφικό σας και στην παρουσίαση σας, στο μακιγιάζ σας και στο χτένισμα σας. Αυτά είναι που θα αναδείξουν την ομορφιά του προσώπου σας. Θα πρέπει λοιπόν να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του κομμωτή σας και του μακιγιέρ σας για να μπορέσετε να λάμψετε και να εντυπωσιάσετε την μέρα του γάμου σας.

Η επιλογή του κατάλληλου μακιγιέρ και κομμωτή που θα σας κάνει να τον εμπιστευθείτε πλήρως πρέπει να γίνει μέσα από κάποιες επιλογές ατόμων των οποίων την δουλειά σαφώς έχετε δει και γνωρίζετε. Μην διστάσετε να ρωτήσετε κάποια φίλη σας ή γνωστή σας που σας εντυπωσίασε την μέρα του γάμου της για τα άτομα που εμπιστεύτηκε την ομορφιά της και κανονίστε και σεις ένα ραντεβού μαζί τους για να δείτε αν σας κάνουν και εσάς.

Καλό είναι να είστε κατασταλαγμένες για το ύφος και το στυλ της νύφης που επιθυμείτε να μεταμορφωθείτε και να έχετε κάποιες φωτογραφίες με χτενίσματα και μακιγιάζ που σας ενδιαφέρουν έτσι ώστε να καταλάβουν οι επαγγελματίες με τους οποίους θα συνεργαστείτε τι ακριβώς θέλετε. Μην υπερβάλετε στις επιθυμίες σας και ρωτήστε την γνώμη τους για το αν σας "πηγαίνει" αυτό που θέλετε. Αυτοί έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και γνωρίζουν τι ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο.

Θα πρέπει επίσης να ενημερώσετε τον κομμωτή σας και το μακιγιέρ για το ύφος του νυφικού σας, για το αν θα φορέσετε πέπλο και καλό θα ήταν να έχετε κάποιες φωτογραφίες για να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Έτσι θα μπορέσουν να σας προτείνουν αυτοί το ιδανικο χτένισμα και μακιγιάζ που θα ολοκληρώσει την εικόνα σας.

Εννοείται πως δεν θα πρέπει να σας πιάσουν οι ντροπές και θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα με τα άτομα που θα αναλάβουν την εμφάνιση σας. Εκφράστε τους όλες τις απορίες σας  και τις πιθανές σας ανασφάλειες και μην διαστάσετε να τους ρωτήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί. Μάθετε για τα υλικά που χρησιμοποιούν και δοκιμάστε τα στο πρόσωπό σας. Τα δοκιμαστικά είναι απαραίτητα να γίνουν και το καλύτερο είναι χτένισμα και μακιγιάζ να συνδυαστούν και να γίνουν μαζί για να δείτε αν ταιριάζουν μεταξύ τους. Η συνεργασία του μακιγιέρ με τον κομμωτή θα απογειώσει το αποτέλεσμα...

Όταν έρθει η πολυπόθητη μέρα αφεθείτε στα χέρια αυτών που επιλέξατε και εμπιστευθήκατε και μην αγχωθείτε καθόλου. Είστε η πρωταγωνίστρια και είναι σίγουρο ότι η παρουσία σας θα λάμψει και θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις...



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου