Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Οργανώστε τον γάμο των ονείρων σας κάπου...μακριά




Το να οργανώσεις το γάμο σου εκτός πόλης σε πολλούς φαίνεται απραγματοποίητο όνειρο. Είναι κάτι που πολύ σκέφτονται αλλά λίγοι τολμούν να το κάνουν. Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε επιθυμήσει καλοκαιρινό γάμο σε νησί ή χειμωνιάτικο σε κάποιο ορεινο χιονισμένο βουνό...
 
Αν λοιπόν ανήκετε στους τολμηρούς που επιθυμούν να οργανώσουν το γάμο τους κάπου μακριά πρέπει να λάβετε υπόψη σας μερικούς σημαντικούς παράγοντες.

Πρώτα απ'όλα πρέπει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στην λίστα των ατόμων που επιθυμείτε να καλέσετε.  Είναι προτιμότερο να περιορίσετε τη λίστα των καλεσμένων σας σε συγγενείς και φίλους που πραγματικά θέλετε να είναι δίπλα σας τη μέρα του γάμου σας διότι το κόστος θα ανέβει αρκετά. Απευθυνθείτε σε κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο που ίσως να μπορεί να σας εξυπηρετήσει κλείνοντας για εσάς πακέτα διαμονής σε ειδικές τιμές που μπορέι να είναι πιο φτηνά απ'ότι περιμένετε. 

Ενημερώστε όλους τους καλεσμένους αρκετούς μήνες πριν για την πρόθεσή σας να κάνετε το γάμο σας κάπου έξω από την πόλη και για την ημερομηνία που το οργανώνεται. Θα πρέπει να το γνωρίζουν έγκαιρα για να οργανώσουν τις άδειες τους και άλλες εκκρεμότητες που πιθανόν θα υπάρχουν. Θα μπορούσατε να συνδυάσετε με τους αγαπημένους σας φίλους και κάποιες μέρες διακοπών πριν και μετά το μυστήριο. Έτσι ο γάμος σας θα γίνει μια μεγάλη οικογενειακή και φιλική γιορτή που θα συνδυαστεί με το χαλαρό και όμορφο κλίμα των διακοπών.

Η οργάνωση του γάμου σε κάποιον μακρινό προορισμό απαιτεί έγκαιρη οργάνωση . Θα πρέπει να επισκεφτείτε το μέρος που σκέφτεστε αρκετούς μήνες πριν έτσι ώστε να κλείσετε την εκκλησία που σας αρέσει και το κέντρο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει την δεξίωσή σας.

Αν πρόκειται για καλοκαιρινό προορισμό επισκεφτείτε το ένα καλοκαίρι πριν στις διακοπές σας και οργανώστε τις λεπτομέρειες χωρίς άγχος. Η γκάμα των επιλογών είναι σίγουρα μικρότερη από αυτήν της  πόλης όποτε θα μπορέσετε σύντομα και εύκολα να κλείσετε εκκλησία και χώρο δεξίωσης . Μην παραβλέψετε να πάρετε  προσφορές  για τον στολισμό  και για τον φωτογράφο από ντόπιους που γνωρίζουν τα μέρη καλύτερα και μπορούν να σας προτείνουν πράγματα που μπορεί να μην έχετ σκεφτεί.

Αν έχετε αρκετούς γαμήλιους προορισμούς στο μυαλό σας ένας τρόπος να διαλέξετε τον ιδανικό είναι να κάνετε μία λίστα με τα θετικά και τα αρνητικά του κάθε μέρους. Υπολογίστε το χρόνο ταξιδιού, το κόστος και το πόσο δημοφιλής είναι αυτός ο προορισμός.  
Το να ξεκινήσετε την κοινή σας ζωή σε ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό μέρος είναι ένας υπέροχος τρόπος να το κάνετε αξιομνημόνευτο και για εσάς αλλά και για τους καλεσμένους σας. Με καλή οργάνωση και αρκετό χρόνο για να το οργανώσετε θα μπορέσετε να έχετε το γάμο των ονείρων σας!



Γάμος στην Σαντορίνη : Για πολλούς αποτελεί ένα όνειρο πολύ δύσκολο  να υλοποιηθεί. Κι όμως με την κατάλληλη οργάνωση και την βοήθεια απο τους ειδικούς της Dream your Event ακόμα και τα πιο τρελλά όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν...






 


Χειμωνιάτικος γάμος σε χιονισμένο φόντο :
Η οργάνωση γάμου σε χειμερινό προορισμό δεν συνηθίζεται τόσο (ειδικά στην Ελλάδα) αλλά σίγουρα θα εντυπωσιάσει και θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
 
 

 






Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου