Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κλείσετε τον χώρο της δεξίωσης

Οργανώνοντας την δεξίωση του γάμου σας υπάρχουν οι εξης επιλογές : να γίνει σε ξενοδοχείο, σε κάποιο κτήμα ή σε κέντρο δεξιώσεων. Ότι κι αν αποφασίσετε  θα πρέπει πριν κλείσετε τον χώρο να έχετε εξετάσει κάποιες πολύ σημαντικές λεπτομέρειες για να είστε απολύτα σίγουροι για την επιλογή σας.

*** Να είστε ξεκάθαροι στην συμφωνία που θα κλείσετε για το τι ακριβώς περιλαμβάνει το κόστος (συνήθως ανά άτομο) που σας προτείνουν.Ξεκαθαρίστε αν υπάρχει ελάχιστος αριθμός ατόμων που απαιτούνται για την κράτηση και αν γίνεται καλύτερη προσφορά σε μεγαλύτερο αριθμό καλεσμένων καθώς και ποιες ακριβώς υπηρεσίες περιλαμβάνονται στην τιμή αυτή (π.χ. πίστα, καρέκλες με κάλυμα ή χωρίς,  χώροι στάθμευσης, αερισμός αν πρόκειται για κλειστή αίθουσα,μέρος για να "φρεσκαριστεί" το ζευγάρι). Ρωτήστε επίσης αν υπάρχει κάποιος περιορισμός στον χρόνο παραμονής στο χώρο.
*** Πότε μπορείτε να αρχίσετε να διακοσμείτε το χώρο και αν μπορείτε να αποθηκεύσετε τα διακοσμητικά σας είδη κάπου συγκεκριμένα πριν και μετά τη δεξίωση του γάμου;

*** Πολύ σημαντική λεπτομέρεια που πολλοί λίγοι προσέχουν στην διοργάνωση της δεξίωσης τους είναι οι τουαλέτες. Εξετάστε πόσες είναι και αν είναι εύκολη η πρόσβαση για τους καλεσμένους σας καθώς και αν δίνονται μόνο για δικιά σας χρήση ή είναι σε κάποιον κοινό χώρο και για άλλους πελάτες. Σίγουρα δεν θα θέλετε να ταλαιπωρήσετε τους καλεσμένους σας και να χαλάσει η διάθεση τους από κάτι τόσο απλό.
***Κλείστε την οικονομική σας συμφωνία έτσι όπως συμφέρει εσάς. Στους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που διανύουμε σίγουρα θα μπορούν να κάνουν κάποιες παραχωρήσεις  και να σας εξυπηρετήσουν για το μέγεθος της προκαταβολής που πρέπει να δώσετε και τον τρόπο εξόφλησης.

*** Παρατηρείστε τη διαδρομή που οδηγεί στο χώρο δεξίωσης. Εξετάστε αν υπάρχει ευδιάκριτη σήμανση έτσι ώστε κανείς να μην δυσκολευτεί να βρει τον συγκεκριμένο χώρο.

*** Ρωτήστε αν οι χώροι σταθμευσης ελέγχονται από κάποιον παρκαδόρο και αν είναι δωρεάν.

*** Εξετάστε αν ο χώρος προσφέρει τα μηχανήματα του dj, φωτορυθμικά και αν έχει ηλεκτρική γεννήτρια (για παν ενδεχόμενο)

*** Αν έχετε καλεσμένους από μακριά και ο χώρος της δεξίωσης σας βρίσκεται σε ξενοδοχείο ζητήστε να σας κάνουν μια προσφορά διαμονής για τους καλεσμένους σας.

*** Πριν κλείσετε το χώρο της δεξίωσης σας ζητήστε να παρευρεθείτε σε κάποια εκδήλωση στο συγκεκριμένο χώρο για να δείτε στην πράξη αν είναι έτσι όπως τον επιθυμείτε. Μπορεί κάποιος χώρος που δεν σας αρέσει με την πρώτη ματιά στην πράξη να είναι εκπληκτικός και το αντίθετο.

*** Αν πρόκειται για κάποιον πολυχώρο ρωτήστε αν γίνονται την ίδια μέρα και άλλες εκδηλώσεις κι αν αυτό επιρρεάσει την διαξαγωγή της δεξίωσης (οσον αφορά την μουσική και την εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας)
 
*** Αν πρόκειται για ανοιχτό χώρο εξετάστε το ενδεχόμενο για κάποιο σκέπαστρο σε περίπτωση βροχής. Ακόμη και τον Ιούλιο να οργανώνετε το γάμο σας ποτέ δεν πρέπει να είστε σίγουροι για τον καιρό.
 

 
Αν όλη η προετοιμασία και η οργάνωση του γάμου σας σας φαίνεται βουνό και δεν ξέρετε πως να προλάβετε όλες τις εκκρεμότητες εμπιστευτείτε την Dream your Event και δεν θα έχετε τίποτα πια να σας απασχολεί. Όλα θα γίνουν και θα οργανωθούν ακριβώς όπως εσείς τα θέλετε και τα έχετε ονειρευτεί χωρίς να τρέξετε, να αγχωθείτε και να πελαγώσετε. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε.


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου