Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Τι να προσέξετε αν επιλέξετε να φορέσετε πέπλο με το νυφικό σας

Οι περισσότερες γυναίκες κάποια στιγμή στην ζωή τους έχουν ονειρευτεί την μέρα τους γάμου τους και την στιγή που θα ντυθούν νυφούλες. Μερικές από αυτές θεωρούν αναπόσταστο κομμάτι της εικόνας που φαντάζονται το νυφικό πέπλο.Η πραγματικότητα είναι πως το πέπλο ολοκληρώνει την εικόνα της νύφης δίνοντας της μια επισημότητα και έναν κλασικό ρομαντισμό. Το να περιμένει με ανυπομονησία ο υποψήφιος γαμπρός να δει την μέλλουσα σύζυγό του και να διαπιστώνει πως το πρόσωπό της κρύβεται πίσω από ένα αέρινο πέπλο είναι σίγουρα ερεθιστικό και μυστηριώδες. Παρόλα αυτά εάν αποφασίσετε να φορέσετε πέπλο θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας κάποιες σημαντικές παραμέτρους :

*** Αποφασίστε το νυφικό σας χτένισμα σε συνδυασμό με το πέπλο.Θα πρέπει το πέπλο να εναρμονίζεται με είδος του χτενίσματός σας. Αποφασίστε αν θα αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω ή αν θα κάνετε ένα κλασικό σινιόν. Σε κάθε περίπτωση κάντε δοκιμή με το κομμωτή σας περισσότερες από μια φορές.
*** Μην αγχώνεστε αν το πέπλο θα χαλάσει το χτένισμά σας.  Ο κομμωτής σας σίγουρα γνωρίζει πως να το στερεώσει. Απλά ζητήστε του να σας δείξει πως μπορείτε να το βγάλετε χωρίς να χαλάσει το χτένισμά σας  και κάντε την δοκιμή μπροστά του. Ιδανικά αναθέστε αυτήν την δουλειά σε κάποια φίλη σας ή στην μητέρα σας.
*** Προβάρετε το πέπλο σας για να διαπιστώσετε αν αισθάνεστε άνετα με αυτό και προβάρετε τις κινήσεις που θα μπορείτε  να κάνετε μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.
*** Επιλέξτε το πέπλο ανάλογα με το σχεδιο του νυφικού σας και ζητήστε την γνώμη του ειδικού (μόδιστρου) για το αν ταιριάζει με το σχέδιο του νυφικού σας κοντό ή μακρύ πέπλο.
*** Αν δεν είστε πολύ ψηλή ξανασκεφτείτε το ενδεχόμενο να μην φορέσετε πέπλο. Υπάρχει περίπτωση να " χαθείτε " μέσα σε αυτό και να σας κάνει να δείχνετε ακόμα πιο μικρόσωμη.
*** Αποφασίστε αν θα φορέσετε το πέπλο και στον χώρο της δεξίωσης πράγμα που δεν συνηθίζεται από τις περισσότερες γιατί δεν είναι καθόλου λειτουργικό. Λάβετε υπόψη σας πως το πέπλο θα σας περιορίζει τις κινήσεις σας  στο φαγητό και στον χορό οπότε μάλλον θα σας ταλαιπωρήσει περισσότερο.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που επιθυμούν να έχουν ένα εντυπωσιακό χτένισμα που θα φαίνεται και δεν θα κρύβεται κάτω από πέπλο υπάρχουν κι άλλες προτάσεις. Μπορείτε να βάλετε κάποια τιάρα, ένα όμορφο κοκαλάκι-κόσμημα, ή κάποιο λουλούδι στο χτένισμα σας και να εντυπωσιάσετε ή ακόμη για τις πιο τολμηρές και ρετρό να φορέσετε ένα όμορφο καπέλο με βέλο.

Πάρτε ιδέες από τις φωτογραφίες που ακολουθούν....και η ώρα η καλή



 


  

 

 


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου