Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ιστοσελίδες που μπορείτε να βρείτε φτηνά νυφικα!!Τολμήστε το!

Η "Dream Your Event" σας προτείνει σελίδες στο internet όπου μπορείτε να βρείτε το νυφικό των ονείρων σας σε απίστευτη τιμή. Τολμήστε το όσο κι αν σας φοβίζει αν θα ταιριάζει στο σώμα σας ή αν θα επιλέξετε το σωστό νούμερο. Τα περισσότερα από αυτά έχουν την δυνατότητα επιστροφής του νυφικού  σε περίπτωση μη σωστής εφαρμογής στην μέλλουσα νύφη. Σίγουρα από τις τιμές θα καταλάβετε ότι το κόστος των νυφικών στην Ελλάδα είναι πολύ υπερεκτιμημένο και ότι με ελάχιστα λεφτά μπορείς να βρεις κάτι ανάλογο αν όχι πολύ καλύτερο από τα νυφικά που ήδη έχεις σταμπάρει σε περιοδικά ή κάνοντας την απαραίτητη έρευνα αγοράς.
 


Μία ποικιλία από νυφικά που θα σας ξετρελλάνει και δεν θα ξέρετε πιο να επιλέξετε χωρισμένα σε κατηγορίες έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε εύκολα αυτό που ταιριάζει στο γούστο σας. Πέρα από νυφικά μπορείτε να επιλέξετε νυφικά αξεσουάρ, κοστούμια, βραδικά φορέματα και ότι άλλο επιθυμείτε. Το σύστημα μέτρησης για σωστό μέγεθος είναι απλό και όχι κάτι ιδιαίτερο με λεπτομέρειες. Η αποστολή γίνεται περίπου σε 35 ημέρες από την παραγγελία.

 Skirt with Chapel Train 2010 New Wedding Dress WM-0197Sweeping Length Train Strapless Wedding Dresses Chiffon Tail A L

            175 USD = 230 EURO                  156 USD = 203 EURO

Informal Beach Wedding Dresses Side  Chapel Train Empire TOrganza Sexy V-neck with Rouched Bodice and Layered  Skirt Hot Sell Wedding Dress WD-0063

             99 USD = 130 EURO                      181 USD = 240 EURO

Column V-Neck Court Chiffon Bridal Gown (3AB0027)Empire Strapless Court Chiffon Bridal Gown (3AD0210)

   192 USD = 250 EURO                     165 USD = 215 EURO



Απίστευτες τιμές, καταπληκτικά νυφικά, πολλές επιλογές, εύχρηστο site. Το συγκεκριμένο site δεν περιορίζεται μόνο στην βιομηχανία του γάμου αλλά έχει προσφορές σε ότι μπορεί να φανταστεί ο νους σας.Μερικά από τα νυφικά που προσφέρονται στο συγκεκριμένο site :


                 140 $                                                 135 $

       

                           120  $ 



                                        150 $

 
Υπάρχουν πολλά ακόμη site όπου μπορείς να αγοράσεις εκπληκτικά νυφικά και αξεσουάρ σε απίστευτες τιμές και είναι πολύ εύκολο να τα βρεις απλά πληκτρολογώντας σε μια μηχανή αναζήτησης "wedding dresses online". Μερικές από αυτές που αξίζει να επισκεφτείτε είναι :




Γενικά το να αγοράσεις το νυφικό από το διαδίκτυο είναι λίγο ρίσκο αφού πολλές φορές η εικόνα είναι πολύ καλύτερη από την πραγματικότητα και είναι λίγο δύσκολο να επιλέξεις το κατάλληλο νούμερο που θα εφαρμόζει απόλυτα στο σώμα σου.
Παρόλα αυτά το να αγοράσεις νυφικό από το διαδίκτυο αποτελεί  μια πολύ καλή οικονομική λύση ειδικά για την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε. Αν έχετε κάποια γνωστή που γνωρίζει από ραπτική και που θα μπορούσε να μεταποιήσει το νυφικό σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει απόλυτα τότε μπορείτε άφοβα να τολμήσετε να το παραγγείλετε απ'το internet εξοικονομώντας αρκετά χρήματα.


Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια: