Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Πως να διακοσμήσετε την γαμήλια δεξίωση

Ο στολισμός της γαμήλιας δεξίωσης είναι αυτή που θα απογειώσει την παραμυθένια αίσθηση που θέλετε να δώσετε στο γάμο σας και που θα ολοκληρώσει την όμορφη εικόνα. Ακριβώς γι'αυτό τον λόγο θα πρέπει να επιμεληθείτε με ενδιαφέρον  την διακόσμηση του χώρου που θα φιλοξενήσει την δεξίωσή σας. Εμείς σας παραθέτουμε κάποιες ιδέες και συμβουλές για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας και να ομορφήνεται την ατμόσφαιρα


*** Δώστε έμφαση στον ρομαντικό φωτισμό των κεριών. Τοποθετήστε στα  τραπέζια και σε γωνίες του χώρου φανάρια πολλών μεγεθών. Μπορείτε να εμπιστευθείτε την απολύτη μονοχρωμία του λευκού αλλά ενδιαφέρουσα πρόταση είναι να χρησιμοποιήσετε και φανάρια χρωματιστά (στο χρώμα του θέματος του γάμου σας) . Σε κτήματα και ανοιχτούς χώρους μπορείτε να κρεμάσετε τα φανάρια από τα κλαδιά των δέντρων. Το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει σίγουρα.  Σε καλοκαιρινό γάμο  μπορείτε να τοποθετήσετε  κεριά ρεσό σε γυάλες με νερό ενώ σε χειμωνιάτικο να χρησιμοποιήσετε αντί για φανάρια κηροπήγια που δίνει μια πιο glamorus αίσθηση στον χώρο.
*** Τοποθετήστε κορδέλες και φιόγκους στον χώρο (σε δέντρα, κολόνες, καρέκλες). Δίνει μια πιο παιχνιδιάρικη αίσθηση και είναι πολύ εντυπωσιακό.
 
*** Σε ψηλοτάβανο χώρο τοποθετήστε  μπαλόνια (με ήλιον) με κορδέλες στο χρώμα του γάμου σας
 
*** Διακοσμήστε τα τραπέζια των καλεσμένων προσέχοντας να μην τοποθετήσετε στο κέντρο του τραπεζιού ψηλά βάζα με λουλούδια για να μην εμποδίσετε την επικοινωνία μεταξύ των καλεσμένων σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και στον στολισμό του μπουφέ ( το οποίο συνήθως το αναλαμβάνει το catering οπότε συζητήστε μαζί τους πως θα είναι η διακόσμηση του χώρου και πείτε τους τι ακριβώς θέλετε)
 
*** Δώστε έμφαση στην εποχή. Σε χειμωνιάτικο γάμο την περίοδο των Χριστουγέννων μπορείτε να ομορφήνετε την διακόσμηση με ασημένια ή χρυσά αστέρια και αγγελάκια, την περίοδο της Αποκριάς να βάλετε μάσκες και κομφετί. Γενικά κάθε εποχή έχει να σου προσφέρει μια ιδιαίτερη διακόσμηση την οποία αν εκμεταλευτείτε θα αφήσετε όλους τους καλεσμένους σας με το στόμα ανοιχτό.

  

   
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραίες συμβουλές για τον διακόσμηση του κτήματος ή της αίθουσας που θα δεξιώσουμε τους καλεσμένους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή