Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Γάμος ανα εποχή...Τι σας ταιριάζει?

Τα περισσότερα ζευγάρια όταν παίρνουν την μεγάλη απόφαση να παντρευτούν συζητούν και αποφασίζουν ποια εποχή θεωρούν ιδανικότερη για να πραγματοποιήσουν το γάμο τους. Φυσικά στην Ελλάδα με τα πανέμορφα καλοκαίρια η πλειοψηφία των ζευγαριών επιθυμουν να διοργανώσουν το γάμο τους το καλοκαίρι σε κάποιον όμορφο παραθαλάσσιο και ρομαντικό προορισμό. Παρόλα αυτά το να πραγματοποιήσεις το γάμο σου κάποια άλλη εποχή του χρόνου μπορεί να κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και ιδέες για ένα πραγματικά εντυπωσιακό και πρωτότυπο αποτέλεσμα.  



Καλοκαιρινός Γάμος: Ο συνηθέστερος ελληνικός γάμος που όμως σου επιτρέπει να εκμεταλλευτείς τις ομορφιές του τόπου. Θάλασσα , νησιά, παραλία, ήλιος δίνουν το ιδανικότερο φόντο για έναν τέτοιο γάμο. Αν λοιπόν είστε από αυτούς που πάντα ονειρεύονταν να παντρευτούν σε κάποιο ξωκκλήσι πάνω στη θάλασσα την ώρα του ηλιοβασιλέματος είστε πολύ τυχεροί γιατί στην Ελλάδα αυτό επιτρέπεται και πολλές φορές επιβάλεται. Εκμεταλευτείτε την μεγάλη μέρα οργανώνοντας το γάμο σας κατά τις 8 και κλείστε την δεξίωσή σας σε χώρο κόντα στην θάλασσα. Μπορείτε να υιοθετήσετε και πιο casual ύφος με εσάς ξυπόλητους στην παραλία και το γλέντι σε ένα beach bar μέχρι πρωίας καταλήγοντας όλοι στην θάλασσα για βραδινό μπάνιο... 


wedding dressesΦθινοπωρινός Γάμος: Το φθινόπωρο είναι πολύ βολική εποχή να οργανώσετε το γάμο σας γιατί έχει μόλις τελειώσει το καλοκαίρι και είστε αναζωογονημένοι και φρέσκοι. Ξεκινάει ο χειμώνας και ο καλύτερος τρόπος να τον υποδεχτείς είναι με ένα χαρμόσυνο γεγονός και ένα υπέροχο γλέντι γάμου. Διαλέξτε ένα κτήμα με φυλλοβόλα δέντρα τα οποία θα έχουν αρχίσει να "διακοσμούν¨τον χώρο με τα υπέροχα χρυσά και προφυρά χρώματα των πεσμένων φύλλων. Είναι μια πολύ ροματική εποχή για ένα ζευγάρι που αγαπάει την φύση και είναι τρελλά ερωτευμένο!


 Χειμωνιατικος Γάμος:  Ο χειμωνιάτικος γάμος περιέχει περισσότερο glam στοιχεία και πολυτέλεια από κάθε γάμο άλλης εποχής. Οι κυρίες μπορούν να φορέσουν τις βραδινές τους τουαλέτες με ωραία κοσμήματα και παλτά και σεις μπορείτε να βάλετε ένα πολύ ιδιάιτερο νυφικό με συνοδεία λευκής γουνας. Μπορείτε να οργανώσετε το γάμο σας σε αίθουσα ενός κλασικού ξενοδοχείου ,σε κάποιο ρομαντικό πέτρινο κτήμα  ακόμα και σε έναν χειμωνιάτικο χιονισμένο προορισμό. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός πως το χειμώνα  το κόστος ενός γάμου είναι πιο χαμηλό και  ξοδέψτε περισσότερα χρήματα στη διακόσμηση με γλυπτά από πάγο και κρυστάλλινα κηροπήγια.


 
Ανοιξιάτικος Γάμος: Είναι πολύ συμβολικό να οργανώσεις το γάμο σου όταν η φύση ξαναγεννιέται και είναι στα ομορφότερά της.Μπορείτε να οργανώσετε το γάμο σας σε ένα κτήμα γεμάτο λουλούδια, με γκαζόν και δέντρα. Χρησιμοποιείστε  έντονα χρώματα για τα προσκλητήρια του γάμου σας, τις μπομπονιέρες σας και τη διακόσμηση του χώρου που θα γίνει η γαμήλια δεξίωση. Μπορείτε να κάνετε τη δεξίωση σας μεσημέρι γιατί είναι η πλέον κατάλληλη εποχή να χαρείτε εσείς και οι καλεσμένοι σας τον ήλιο και τη ζέστη, δημιουργώντας ένα συναίσθημα αισιοδοξίας για αυτά που θα ακολουθήσουν στην κοινή σας ζωή!



Όποια εποχή και αν διαλέξετε πρέπει να θυμάστε πως ο γάμος σας είναι η αρχή μιας καινούριας πορείας στην ζωή και πως πρέπει να τον θυμάστε πάντα με τις καλύτερες αναμνήσεις.
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια:

  1. ορεες ιδεεσ βαζετε στο σαητ σας.

    ποσο κανει ο γαμος το χιμονα; ειναι πιο φτηνος από τον καλοκεριατικο;

    ποσο πάη περιπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όμορφη ανάρτηση. Βέβαια αν υπάρχει αγάπη όλες η εποχές είναι ωραίες για γάμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή